normalde benzinimi PO dan alıyorum. ama gecenlerde bilkentin ordaki shellden almam gerekti. pompacı benzini koyarken yağına ve suyuna bakalım mı diye sordu bende kendimden emin bir biçimde gerek yok dedim depo dolarken adam baska bir yone yoneldi ve baska bi pompacı pompayı cekmek için geldi ve oda sordu yagına ve suyunu bakmak için bende iyi bak dedim parayı odemek için içeri yoneldim bi baktım pompacı yanıma gelmiş heycanlı bi şekilde yağ çubugunu tutuyo dedi abi arabada hiç yağ kalmamıs ne nasıl olur falan bi baktık cubukta hiç yağ izi yok arabada yağ lambasıda yanmıyo neyse bagajda yedek vardı onu koyduk bi tane ordan aldım koydum yagı tamamladık eğer herzamanki gibi PO dan alsaydım yagın bittiğini anlamıcak ve buyuk ihtimalle motoru yakıcaktık. shelldeki çalısanlardan allah razı olsun iyiki bakmıslarda kurtulduk aslında en buyuk suc benim ne diye yagını kontrol etmezsin be adam cunku daha oncedende yag eksiltme sorunu vardı ama daha 3500 km oldu diye aklımdan cıkmıs. cok takdir ettim valla shell ve calısanlarını sizlerle paylaşmak istedim
Nerde oldu bu olay :)
Bugun shellde aynı soruyu banada sordular
oradaki shelldekiler hep ilgileniyorlar.benimde kışın antifrizi ölçüyorlar yağına suyuna bakıyor bence güzel bir uygulama
shell markasını yıllardan beri takdir etmişimdir benzinin ve işletme kaliteciliği doğrultusunda
quote:
Nerde oldu bu olay :)
Bugun shellde aynı soruyu banada sordular
ankara bilkentin orda sportsun yanı
yuksek kesimlerde bakarlar sen git altındağ'a, k.ören, çinçine( gerçi çinçin'de shell istasyon war mı bilmiyorum ) sorarlar mı
Ben bugün Beşveler göbek shell'den aldım. Ne soru soran oldu nede başka birşey. 100 kağıtlık benzine bir kağıt mendil bile vermediler o yüdzden beşevler shelle
Ben bugün Beşveler göbek shell'den aldım. Ne soru soran oldu nede başka birşey. 100 kağıtlık benzine bir kağıt mendil bile vermediler o yüdzden beşevler shelle
diyorum yaa semtine göre bu işler git çankaya ya çay bile werirler yaniii + 1 kutu selpak mı no no noooo 1 degil 3 kutu werirler
Bende dün dikimevindeki shell den aldım hizmet cok iyi Camını falan siliyorlar , yagına suyuna bakalım mı diye soruyorlar vs. vs. Bu arada bahşiş almaları da yasakmış ama ben el altından verdim
Daha oncede 100ytl verim 30ytl benzin aldım ve para uzerini unutup gitmiştim eve.Sonra aklıma geldi bi bakiim benzinlige dedim.Olayın uzerinden 5saat gecmişti ama pompacı sagolsun parayı hazırlamış beni görünce hemen koşarak geldi Tavsiye ederim yani dikimevi tarafındakilere
Shellin benzin kalitesi de diğerlerinden farklı galiba.
Ben hep total ya da bp'den alırdım benzini. Geçenlerde ferrari araba veriyolar diye shellden alayım dedim 97 oktan. Gerçekten çok farklıydı. Hem hızlanma bakımından çok iyi hem de düşük devirlede giderken ya da ayağını gazdan çektiğinden yaşanan hafif silkeleme tamamen ortadan kalktı. Benim araçta 95 ile 97 oktan çok farkettiği gibi 97ler içinde de en iyi sonuç vereni shellinki.
Herkes böyle mi düşünüyor yoksa bana mahsus bişey mi bu??
benim focusa hep po'dan 95oktan alıyorum bikere shell den aldım ve hiç hoşuma gitmedi araba bayılıyodu ve sanki po'dan aldığımda daha çok km yapıyormuşum gibime geliyo
Sanırım şirket politikası bu yağ ve suyunu sorup camı silmek. Çünkü Gimat araba pazarının karşısındaki Shell çalışanlarıda her zaman soruyorlar.
Muhite göre olsa orda da sormamaları lazım. Ne de olsa sanayi ortamı orası
yağını kontrol etmek sadece müşteriye hizmet için değil adamların da işine geldiği için yapılıyor. sonuçta senin gibi bagajda yağ taşımayanlar gidip marketten alıyorlar. yine de iyi bir hizmet.
Kaliteli, Ucuz ve Hilesiz Yakıt Satsınlar (sadece shell için değil hepsi için geçerli)
Yağına Suyuna Ben Kendim Bakarım...
valla totaldekide soruyor
ama bunu çoğunlukla yağda satarız diye söylüyolar
ama seninki iyi tesadüf olmuş iyi yırttın
bende hep bp den alıyordum bir kere total den aldım araç 2 defa çalışmamazlık yaptı performansı düştü sanki yine bp ye döndüm.dun de po dan alıyım dedim.şimdilik birsey yok az sanki ağırlaştımıki bilmem gerçi 75 ytl lik aldım oda 25 litre yaklaşık 25 kilo yapıyor.Neyse gene bp ye döniyim birazda satam kişiye bağlı 3 kağıtçı değilse birşey katmadan satıyor zaten hepsi bizim rafinerilerden çıkan yakıtlar.
Bende hep shell den alıyorum,geçen gün shell e dönmeye üşendim gidip bp den aldım,arabayı mahfetti benzin.Hiç yokken silkemeye başladı,gaz yemedi ve aldığım benzin hemen bitti,bugün tekrar gidip shell den aldım,araba kendine geldi
quote:
Orjinalden alıntı: lervolerto
Kaliteli, Ucuz ve Hilesiz Yakıt Satsınlar (sadece shell için değil hepsi için geçerli)
Yağına Suyuna Ben Kendim Bakarım...
haklısın
çorumdak shellde soruyor temizliyor araba içine koku koyuyar birde corap hediye ediyor guleryuz felan ben cok memnunum onceden totatlden alıyordum adamalarda ne soru ne guleryuz hicbirsey yoktu ama sehll oyle degil tavsiye ederim
bende bilkentte aldıgınız yerden alıorum mazot ta 1 numaralar bence çünkü onla daha çok menzil yapmıştık uzun yolda. ben benzinide ordan alıorum türkiyenin sayılı benzinliklerinden.