Şimdi Ara

Shell resmen dalga geçiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dikkatinizi çektimi bilmiyorum, bu ermeni asıllı fransız firması bir kampanya yapmış. 1000 Puan'lık akaryakıt alana 50 YTL'lik yakıt bedava diye...
    1000 Puana ulaşılması için gerekli olan PUAN için almanız gereken yakıt miktarları aşağıdaki gibidir
    556 Litre Shell Kurşunsuz Benzin 95
    556 Litre Shell Süper Plus
    556 Litre Shell V-Power
    556 Litre Shell V-Power Racing
    714 Litre Shell V-Power Diesel
    714 Litre Shell Diesel Extra

Örneğin 714 litre diesel demek ortalama (tabiiki araçtan araca değişir ben 1 lt 18km olarak hesapladım) 12.852 KM buda demek oluyorki istanbul'dan 10 kere Gaziantep'e gitmek... Hani diceksiniz ki zamanla olur , ben çok yol yapıyorum. Ama zaman yokki kampanya Ocak sonu bitiyor. Bence resmen dalga geçiyor bunlar.
    Tabi sizin fikirlerinizi bilemiyorum.....

• quote:

Orjinalden alıntı: buhicik

Dikkatinizi çektimi bilmiyorum, bu ermeni asıllı fransız firması bir kampanya yapmış. 1000 Puan'lık akaryakıt alana 50 YTL'lik yakıt bedava diye...
    1000 Puana ulaşılması için gerekli olan PUAN için almanız gereken yakıt miktarları aşağıdaki gibidir
    556 Litre Shell V-Power

Örneğin 714 litre diesel demek ortalama (tabiiki araçtan araca değişir ben 1 lt 18km olarak hesapladım) 12.852 KM buda demek oluyorki istanbul'dan 10 kere Gaziantep'e gitmek... Hani diceksiniz ki zamanla olur , ben çok yol yapıyorum. Ama zaman yokki kampanya Ocak sonu bitiyor. Bence resmen dalga geçiyor bunlar.

zaten bu kampanya şirketler için hazırlanmıss
    yanı bu kampanya olsada olmasa da bu kadar yakıt kullanılacak

onlarda kendılerınden alsın dıye boyle bır guzellık dusunmusler
    ayrıca adamlar kampanya yapmıslar bedava veriyorlar, bide bedava verdikleri sey için hesapmı versinler
    kendi reklamlarınıda yapıyorlar ıste daha ne olsun

bu yazının cıktısına alayım da bana bir litre benzin versinler bari

• dostum onlar senin 30 40 litre yakıtın ile muhattap dahi olmuyorlar:D

hedef kitle turizm şirketleri, taşımacılar ...

• Bu kampanya kurumsal üyeler için geçerlimi bilmiyorum. Çakallık yapıolar bazen....

quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

quote:

Dikkatinizi çektimi bilmiyorum, bu ermeni asıllı fransız firması bir kampanya yapmış. 1000 Puan'lık akaryakıt alana 50 YTL'lik yakıt bedava diye...
    556 Litre Shell V-Power

zaten bu kampanya şirketler için hazırlanmıss
    yanı bu kampanya olsada olmasa da bu kadar yakıt kullanılacak

onlarda kendılerınden alsın dıye boyle bır guzellık dusunmusler
    ayrıca adamlar kampanya yapmıslar bedava veriyorlar, bide bedava verdikleri sey için hesapmı versinler
    kendi reklamlarınıda yapıyorlar ıste daha ne olsun

bu yazının cıktısına alayım da bana bir litre benzin versinler bari

• quote:

Orjinalden alıntı: georgia

dostum onlar senin 30 40 litre yakıtın ile muhattap dahi olmuyorlar:D

Evet haklı.Hatta abim kamil koçta çalışıyor.Bildiğim kadarıyla artık shellden yakıt almaya başladılar.Kampanya çıktığından beri
  • Haklısın kardeş ama yakıt satışlarının %60'ını hususi otolar oluşturuyormuş

quote:

Orjinalden alıntı: georgia

dostum onlar senin 30 40 litre yakıtın ile muhattap dahi olmuyorlar:D

• valla onu bilmiyorum da bizim burdaki shellde müşteri memnuniyeti denen şey var, sırf onun için bile giderim, herseferinde camları silmek için, yağını suyunu kontrol için sorarlar, ıslak mendil di kokuydu vs. ikram ederler, ilgilidirler, fiş ini faturanı sen istemeden verirler, kısaca kalitelidirler, eminim yakıtlarıda o derece kalitedir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • puan toplamak için kartal pendik gidip gelicen
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

puan toplamak için kartal pendik gidip gelicen

Ömür biter yine o puanı toplayamazsın

Babam hergün kartal tuzla yapıyor 3 ayda bi telefonu anca alabildi
  • valla ben shellere güvenmiyorum..bursa merkezde bi yerde shel var adını vermiyim insanlık olsun.. dizel aldım yola cıktım araba durdu.. geri döndüm falan doğrudüzgün ilgilenmediler.. şikayet ettim inceleme arabası geldi.. ii arkadas olduk o cocukla ama ona da doğrudüzgün konusmamışlar..yani bunlar alttan bişiler çeviriyolar.. daha once de olmus boyle seyler..millete tamir parsı verip gondermisler...shell den uzak duruyorum arık..
  • Kamyoncular yasadi
  • ztn bunlar küçük araç sahipleri için imkansız bişey büyük ticari araçlar için düşünülmüş ztn bugun bir yolcu otobus bir seferde deposuna 1000 ytl lik mazot alıyor düşünün yani.
  • quote:

Dikkatinizi çektimi bilmiyorum, bu ermeni asıllı fransız firması bir kampanya yapmış.

Hocam ermeni asıllı fransız şirketi olduğunu yazının başında belirtmen dikkatimi çekti...Ben ne ermeniyim ne de fransız ama ülkemizde faaliyet gösteren firmalara karşı önyargılı davranmamamız gerektiği kanısındayım.Kaldı ki shell bildiğm kadarıyla Amerikan şirketidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.