quote:Orijinalden alıntı: KINGARD herkes buluşuyor bizde Adana buluşması yapalım...! bize tükanını göster...! Yapalım yapalım da, sen kimsin yaaa?.. Tanışalım önce...
quote:Orijinalden alıntı: Shen quote:Orijinalden alıntı: KINGARD herkes buluşuyor bizde Adana buluşması yapalım...! bize tükanını göster...! Yapalım yapalım da, sen kimsin yaaa?.. Tanışalım önce...
quote:Orijinalden alıntı: simurgquote:Orijinalden alıntı: Shen quote:Orijinalden alıntı: KINGARD herkes buluşuyor bizde Adana buluşması yapalım...! bize tükanını göster...! Yapalım yapalım da, sen kimsin yaaa?.. Tanışalım önce... Alıntıları Göster shen'in gelmesi için shengen vizesi alması gerekiyor mu ?
quote:Orijinalden alıntı: Drizz shen'in gelmesi için shengen vizesi alması gerekiyor mu ? Biri şunu banlasın...
quote:Orijinalden alıntı: Shenquote:Orijinalden alıntı: Drizz shen'in gelmesi için shengen vizesi alması gerekiyor mu ? Biri şunu banlasın... Alıntıları Göster bu adam sanki elini sabunluyo gibi.
quote:Orijinalden alıntı: Shenquote:Orijinalden alıntı: Drizz shen'in gelmesi için shengen vizesi alması gerekiyor mu ? Biri şunu banlasın... Alıntıları Göster /selfban drizz
quote:Orijinalden alıntı: ScORphY quote:Orijinalden alıntı: awaonnet bu adam sanki elini sabunluyo gibi. biri şunuda banlasın...!
quote:Orijinalden alıntı: Shenquote:Orijinalden alıntı: Drizz /selfban drizz /format c: /q Biri beni de banlasın... Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: Shenquote:Orijinalden alıntı: awaonnet Banlayın bunu da... Alıntıları Göster shen bende seni tanımıyorum sen hangi ara yeşil oldun bende
quote:Orijinalden alıntı: ..duygusuz.. shen bende seni tanımıyorum sen hangi ara yeşil oldun bende Beni burada herkes tanır, ben seni tanıyorum buradaki mesajlarında...
quote:Orijinalden alıntı: ..duygusuz.. yahu o kadar bende tanıyorum hiç görmemişte değilim yani O zaman sorun yok... ############# quote:Orijinalden alıntı: ScORphY bugün tanışma günümü ya...! Evet. Ben piliç, şen piliç... Sen kimsin?..
quote:Orijinalden alıntı: Shenquote:Orijinalden alıntı: ..duygusuz.. yahu o kadar bende tanıyorum hiç görmemişte değilim yani O zaman sorun yok... ############# quote:Orijinalden alıntı: ScORphY bugün tanışma günümü ya...! Evet. Ben piliç, şen piliç... Sen kimsin?.. Alıntıları Göster piliç...!