Şimdi Ara

Shen vs Volibear

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizce Shen mi alayım Volibear mı silverım hangisinin taşıma kapasitesi-takımın yediği hasarını üstlenme potansiyeli daha yüksektir?
    NOT:HEM TOP HEMDE JUNGLE İÇİN DİYORUM SHEN İLE JUNGLE YAPILABİLİRMİ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hozeis. -- 7 Ağustos 2015; 13:26:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Maokai
  • yasuo al teq atıo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Voli al 5v1 yaparsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shen takımın için daha faydalı ( taunt , ulti , tanklama görevi)
    volibear ise hem hasar çıkarır hemde tanklar (pasifi)

öncelikle shen al bence hocam eğer başka tavsiye istersen gnar ve maokai daha ideal

artıdan bir şey daha söyleyeyim eğer iki şampiyona sahipsen ; takımında hasar atamayan şampiyonlar var ise voli al , eğer fazla tank yoksa al shen tanklarsın , pick seçimini böyle yapardım ben ,
  • silverda volibear daha iyi taşır sanki
  • Şener Shenbear aradigin hero

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shenle ulti atıp bottan kill çıkarıp saniyesinde tp ile lane e geri dönme keyfi paha biçilemez
  • Kesinlikle voli. Ozellikle düşük liglerde volinin pasifi cok unutuluyor ve focus yediginde takim arkadaslarin iyi iş yapabiliyor. Ozellikle q ile adami geri atmasi hayattan bezdirir. Macin ilk 20 dk sında oyunu domine etmek icin cok iyi champ ama oyunun ilerki dakikalarinda gucsuzlesiyor. Pasifi varsa bile adam gibi tanklayamıyor.

• Shyvana op...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

Kesinlikle voli. Ozellikle düşük liglerde volinin pasifi cok unutuluyor ve focus yediginde takim arkadaslarin iyi iş yapabiliyor. Ozellikle q ile adami geri atmasi hayattan bezdirir. Macin ilk 20 dk sında oyunu domine etmek icin cok iyi champ ama oyunun ilerki dakikalarinda gucsuzlesiyor. Pasifi varsa bile adam gibi tanklayamıyor.

+1 pasif devreye girse bile can doluşunu göremiyoruz. shen 1 tık daha iyidir..

• Heyamigochesabata H kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen gün shen e botrk çıkan bir arkadaş vardı hasar verip ölmüyordu shen e botrk çıkılırmı?

• Shen jung olur da orman dönme hızı biraz düşüktü sanırım.

• Ben olsam Volibear alırdım çünkü hasar da çıkarabiliyor . Düşük eloda istediğin kadar iyi tankla , istersen Shen ile 5 kişiye e tuttur takım seni mal mal izliyorsa hiçbişey yapamazsın . Hatta genel olarak önerim tankdan ziyade offtank alman . Shyvana tarzı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Shen jung olur da orman dönme hızı biraz düşüktü sanırım.

çok kolay dönüyor ama çok yavaş.
  • AnqelTR kullanıcısına yanıt
    Hocam Shen aldım top lanede resmen oynayamıyordum melee heroları dürtülmektem falan 2 elde nunu ve mao ya karşı oynadım çok iyi hero hele ilk elde adc supun arassına girdim adc yi kestim hasar bile yemedim hasarımda apc kadardı

• Early game voli late shen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.