Güzel bir Gameloft oyunu daha, Amerikada Noel günü vizyona girecek olan Sherlock Holmes; ülkemizde 15 Ocak 2010da vizyonda olucak. İşte o filmin oyunu. Yeni çıktı sıcak sıcak. Oynanmaya değer.
kullanıcı yorumlarını nette biraz baktım çok iyi diyen kesim filmi izlememiş fan kesim olanlar buyuk ihtimal.. kotu diyenler ise senaryonun vasatlığından bahsediyor..
15 Ocak'ta geliyor film TR'ye değil mi?
Ne derse desinler.Ben bu filmi izleyebilirsem sinemada izlemeye çalışacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: qRueL
15 Ocak'ta geliyor film TR'ye değil mi?
Ne derse desinler.Ben bu filmi izleyebilirsem sinemada izlemeye çalışacağım.
Evet 15 Ocak.
quote:
Orijinalden alıntı: OnuR
Film ABD'de vizyonda, ilk incelemelere göre iyi olmamış film.
Film Bugün vizyona girdi ilgilenenlere duyurulur ve başlık değişse çok iyi olacak....
20 Ocaktan sonra önce avatara daha sonra bu filme gitmeyi planlıyorum.
Fena halde izlemek istiyorum bunu. Ama bugün paranormal activty de giriyor sanırım vizyona. Bunu da sinemada izlemek istiyorum. Neyse bunun hakkındaki yorumlara bi bakalım da. İyiyse buna giderim artık.
İMDB puanı 7.7
divxplanet de öngösterimi iki kişi izlemiş 8/10 vermiş ikiside
quote:
Ben filmi izledim bugün. Jr.'ın mimikleri gerçekten bir harika. Onun yanında kanımın asla ısınmadığı Law'da karakterinin hakkını vererek gerçekten çok iyi bir performans sergilemiş. Film sıkılmadan izlenecek hoşca vakit geçirilecek bir yapım olmuş. Benim çok hoşuma gitti. Bu arada Lie To Me'deki gibi yakınlaşıp açıklama yapılan sahneler gerçekten çok güzel olmuş.
8/10
İzlememek için hiç bir sebep yok.
quote:
Ben de bugün ön gösterimde izledim. Çok eğlenceli, güzel bir filmdi. Robert Downey Jr. ve Jude Law çok iyi uyum sağlamışlar. Oyunculuklar çok iyiydi. Ayrıca filmin müzikleri de harikaydı.
8 / 10
Finallerden sonra 3 tane film birikti yani? Sherlock Holmes Paranormal Activity Yahşi Batı