Şimdi Ara

Sherlock Holmes (2009) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
0
Favori
8.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun izledim filmi guzeldi,yanliz bazi yerler cok hizli geciyor konusmalar iki kere izlemekde fayda var
  • Dvdscr indirdim, görüntü vizyon yeni bir film için oldukça iyi.
  • film güzel sanırım gitmek lazım gerçi avatar'ın tadı damağımızda kaldı ama
  • filme gittim..güzeldi..
    ama kafama birsey takıldı..fragmanda rahcel mcadamsın sherlock a bacak arasında tekme attığı sahne filmde yoktu..yada ben görmedim...
  • Şimdi geldim filmden. Yer yer çok güldük. Eğlenceli film olmuş, doğal olarak polisiye ve aksiyon da var. Kitaplarını okumadığım için detaylı yorum yapamayacağım. Oyunculuklar ön planda, özellikle Robert Downey Jr. Tekrar seyretmeyi düşünüyorum filmi, altyazı falan derken ayrıntısı fazla ve önemli olan bu filmde eksik şeyler kalmış olabilir.
    Tavsiye ediyorum yani, 2 saat sıkılmadan seyredersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pseudonym -- 18 Ocak 2010; 2:20:09 >
  • Güzel yapım. Mutlaka izlenmeli
  • Robert Downey, "EN İYİ ERKEK OYUNCU (KOMEDİ VEYA MÜZİKAL)" ödülünü kapmış altın kürede.
  • tavsiye ediyorum kesinlikle izleyin pişman olmazsınız...
  • Hafta sonu gitmeyi planlıyorum, ancak daha Yahşi Batı'ya gidemedik off...
    Ne zaman vakit bulup gideceğim bilmiyorum(işten dolayı)...
    Olmazsa bunu DVDScr indirip öyle izleyeyim bari
  • Cumartesi yada Pazar günü gitmeyi planlıyorum. Beklediğim gibi çıkacağına eminim.
  • seyreden arkadaşların yorumu?
  • biraz önce screenerı indirdim bu akşamın filmi belli oldu
  • Dvdscr bir filmin en kısa sürede en iyi netlikte çıkan ripi oldu sanırım, AC3 bile var.Altyazı bekliyorum sadece izlemek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Outsider_

niye bekliyorsun ki?

http://divxplanet.com/sub/m/20688/Sherlock-Holmes.html

Korsan altyazılar iyi olmayabiliyor, iyi bir çevirmenden izlemeyi tercih ederim.

• Tam sinemaya gitmeye niyetlendim nete düşmüş bile bu akşam izlerim filmi

edit: altyazı uyumlu değil çakmaymış mecburen düzgün altyazı bekleyeceğim bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 18 Ocak 2010; 18:29:06 >
  • şimdi geldim filmden. harika olmuş çok beğendim ben
  • Güzeldi, arkadaşlarla gittik tüm salon soluksuz izledi. 10 üzerinden 7 veriyorum.
  • bende seyrettim bugün film güzel olmuş.
  • bide söylemeden geçmeyim. spolier sayılmaz.
    filmde ege zeytininden ve karadenizdeki bi bitkidende sözediliyor. Türkiyenin adı geçiyor hatta duyunca bütün salon çok şaşırdı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.