Şimdi Ara

Sherlock Holmes 3 | Aralık 22 (2021) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
6
Favori
27.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sherlock her halükârda daha güzel diğer filmlerinden.
    1- yönetmen guy ritchie
    2- akıl oyunları vs var
    3- eski londrada geçiyor
    4- jude law var

sayayım mı daha : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bllmrshn

quote:

Orijinalden alıntı: Cemre Baran Kahraman

Finalinde ne olduda böyle seviyosunuz anlamadım birisi finali anlatabilirmi yada video felan aradım bulamadım nette

filmi izlemen daha yerine olur

İzleyecek vaktim yok zar zor 1 i izlemiştim zaten biliyorsanız anlatmanız bence daha yerinde olur ;)
  • Filmler efsane değildi ama gayet güzeldi. Zekice ve sıkıcı olmayan filmler her zaman hoşuma gitmiştir, herkesinde gider. Bekliyoruz bakalım.
  • Ben 1 ve 2'yi daha yeni izledim. Keşke daha önce izleseymişim. Çok hoşuma gitti, tekrar tekrar izliyorum.

Şimdi nasıl beklicem 2014'ü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buğra26

Ben 1 ve 2'yi daha yeni izledim. Keşke daha önce izleseymişim. Çok hoşuma gitti, tekrar tekrar izliyorum.

Şimdi nasıl beklicem 2014'ü..

Aman hocam geleceği kesinleşti ya bi şekilde beklenir.4. Çıkmazsa asıl o zaman düşün.
  • Harika bir haber 2.Filmin fragmanları harikaydı.Bununda fragmanları için sabırsızlanıyorum.

Moriaty'nin 2.filmde ölmesi kötü oldu.En büyük düşmanı sonuçta.3.Filme saklayabilirlerdi.
  • seri filmlerde lotr hariç bozmayani görmedim.acikcasi 2.filmde 1.kadar iyi degildi umarim 3.de ayni akibeti paylasmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamın hastasıyım ya özellikle ıron man rolünde ukalalıgın doruklarına ulasıyor :) sherlock holmes serisi ıron man serisi avengers bu adam baya para ve şohret kazandı valla helal olsun sonuna kadar hakedıyor sabırsızlıkla bekliyorum ıron man 3 ve sherlock holmes 3 ü :)Ama ins seri arttıkca film bozulmaz
  • İzlediğim en şaşırtıcı filmlerden biriydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel haber ama filmin vizyona girmesine daha çok var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcudy -- 30 Temmuz 2012; 9:28:36 >
  • Benedicten daha iyi oynadığı kesin
  • En sevdiğim oyuncu hakikaten gördüğüm en güzel sondu.Hem mutlu hem hüzünlü bir son oldu.İkisini bir arada yaşatan senariste teşekkürler The End?
  • tüm Robert Downey flimlerl gibi bunuda merakla bekliyiyorum
  • Batırmazlar inşallah. Ben de merakla bekliyorum
  • Sabırsızlıkla bekliyorum bu Robert Downey'n filmleri çok güzel adam çok iyi kıvırıyor işi
  • bi serideki filmlerin arasında en fazla 2 sene olmalı bence çok uzun oldu mu insanın hevesi kaçıyor
  • İlk filmi çok hoşuma gitmişti ikincide gerçekten iyiydi üçüncü nasıl olur merak ediyorum
  • Bana göre ilk filmde kafalarda hep "nasıl" sorusu oluşurken ikinci filmde "neden" sorusu oluşuyordu. Umarım üçüncü filmde de kafalarda "nasıl" sorusu oluşur.
  • Jude Law ile Toronto film festivalinde ayak üstü konuşulmuş. Çekimlerin ne zaman başlayacağı belli değilmiş . Robert Downey'nin de kendisininde çok meşgul olduğunu ama çekmek istediklerini , iyi bir ekip olduklarını söylemiş.

2014 dendi ama biraz daha fazla bekleyebiliriz gibi geliyor bana.

Kaynak:http://collider.com/sherlock-holmes-3-jude-law-interview/196173/
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.