Şimdi Ara

Sherlock Holmes 3 | Aralık 22 (2021) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
6
Favori
27.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Filme Professor James Moriarty rolüyle Jared Harris'in katılacağı söylentileri var. İmdb sayfasına (rumored) olarak eklenmiş bile.Bu haber de bize senaryo hakkında tahminler yapmamıza olanak tanıyor.Malum
    Filmin sonunda Sherlock'un kurtulduğunu öğrenmiştik ama moriarty'nin ne olduğu belli değilldi.
  • Diğer iki film kadar güzel bir film olur inşallah.Robert iyi iş çıkarıyor.
  • Kafam rahat iyi bir film olacagindan eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guy ritchie varsa sorun yok zaten.
  • güzel bir film olur yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeC@

Benedicten daha iyi oynadığı kesin

Bence Benedict daha iyi oynuyor.
  • iron man i durdursunlar sherlock holmes'ü çeksinler
  • Hatta umarım Sherlock 3. filmde Abraham lincoln gibi giyinir. Dağınık saçlarına karizma katar diye düşünüyorum. O şapkayı da kurguya dahil etseler. çok sevdim de Ya da Auguste dupin olsun halkı bırakıp yönetimle uğraşsın istiyorum, ya da filmin sonunda muhtemel sorunu bir jedi halletsin istemez misiniz çok mu şey istiyorum insanlar mutlu olsun istiyorum
  • Son film değil herhalde?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Son film değil herhalde?.

Henüz pek bir bilgi yok film ile ilgili.Pre-production aşamasında.Ama muhtemelen son film olur.
  • Daha çok var çıkmasına, adam o kadar meşgul ki.
  • öncelik sherlock holmes için olmalıydı.
  • Birinci film süperdi ama ikinci filmi begenmedim fazla aksiyondu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robert Downey adamım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeatRhyme -- 3 Aralık 2012; 7:42:51 >
  • Daha ikinci filmi izlemedim ama ilk filmden yola çıkarak söylüyorum Robert varsa bende varım
  • İlk iki filmi izledim, 1. film çok güzeldi. 2. filmde güzeldi fakat 1.film ile kıyaslamam umarım 3. film en güzeli olur, beklentileri karşılamalı.
  • Yapımcı Konuştu !

Collider'a konuşan yapımcı Dan Lin film için Downey'nin İron Man 3 'ü tamamlamasını beklediklerini ayriyetten Drwe Pearce'ün senaryo üzerinde çalıştığını filmin geliştirme aşamasında olduğunu belirtti.

Kaynak
  • Robert downey e bir şey olmadıgı sürece bu adam yaşlanana kadar bu seri bitmez Zamanında arthur amca yazmıs masallahDedigim gibi konu bakımından bi sıkıntısı olmaz baya devam eder.Sabırsızlıkla bekliyoruz
  • Robert downey ölmedigi sürece bu seri devam eder arthur amca zamanında yazmıs yazacagı kadar konu bakımından sıkıntı yok yani sabırsızlık ile bekliyoruz
  • cok cok iyi bir film gerçekten.
    birincisi en iyiler arasına girdi bence.
    ön yargılıydım bu filme fakat fanıı oldum diyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.