Şimdi Ara

Sherlock Holmes 3 | Aralık 22 (2021) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
6
Favori
27.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtticusFinch

Haber var mı

?
  • quote:

quote:

Haber var mı

?

Drew Pearce'in senaryoyu tamamlamasını bekliyorlar hala. Senaryo çalışması bittikten sonra Downey jr.'a sunacaklar. Çok hevesli olmadığını okumuştum bi yerde 3. film için. Onu heyecanlandırırsa kabul edecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

quote:

Haber var mı

?

Drew Pearce'in senaryoyu tamamlamasını bekliyorlar hala. Senaryo çalışması bittikten sonra Downey jr.'a sunacaklar. Çok hevesli olmadığını okumuştum bi yerde 3. film için. Onu heyecanlandırırsa kabul edecekmiş.

Yazım bu kadar uzun sürdüğüne göre senaryo üstünde titizlikle çalışılıyordur Muhtemelen Downey Jr kabul edecektir
  • 2015 gibi anca gelir heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 20 Temmuz 2013; 0:48:59 >
  • kabul etsin ya etmek zorunda arkadaşım başka birini bu filme yakıştıramıyorum
  • Robert reis en sevdıgım oyunculardandır.Onsuz bi ıron man ve sherlock holmes dusenemıyorum.Madem bızı bu hale dusurdun robert reıs mecbursun bu seriler devam ettikce oynıcaksın o kadar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

quote:

Haber var mı

?

Yazım bu kadar uzun sürdüğüne göre senaryo üstünde titizlikle çalışılıyordur Muhtemelen Downey Jr kabul edecektir

Kabul edebilmesinin tek yolu iyi bir ücret. Senaryo hikaye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eder bence bi röpörtajını okumuştum sherlock holmes i canlandırmak benim için büyük zevk ve onur gibi bişey demişti ama tabi önemli olan Guy Ritchie nin beni istemesi demişti.
  • Robert Downey Jr. oynamayacak sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buğra26

Robert Downey Jr. oynamayacak sanırım..

Sebep ?
  • Devam niteliği taşıyorsa ki öyle görünüyor Robert Downey Jr. ikna edilmeli.
  • robet d jr olmazsa izlemiyorum
  • Bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Bence Sherlock Holmes 4 Te Bu Sefer Profesor Moriartynin Yardimcisi Herif Vardı Nişancı Hani Bu Seferde Onu Yakalamaya Çalışabilirler.Çünkü O Adam Ölmedi 1 Tek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock16

Beyler Bence Sherlock Holmes 4 Te Bu Sefer Profesor Moriartynin Yardimcisi Herif Vardı Nişancı Hani Bu Seferde Onu Yakalamaya Çalışabilirler.Çünkü O Adam Ölmedi 1 Tek.

Önce bi 3 çıksaydı ... 4'e sonra tahmin yapardık.

Sanırım 2014'e yetişmeyecek film. Umarım iptal olmaz.
  • downey jr oynamazsa tutmaz, iptal olur

-şahsen ben de izlemem, downey olmadan da jude lawın oynayacağını sanmam
  • Jude Law;

"Diğer ikisinden daha iyi bir iş çıkartmak için uğraşıyoruz. Ayrıca hepimiz çok meşgulüz bu yüzden yavaş ilerliyor proje"

Diye bir açıklama yapmış.

kaymak.
  • bence film yalan oldu
  • Umarım gerçekten de 2014'de vizyona girer, çünkü ilk iki filmi harikaydı, üçüncüsü de böyle olursa efsane olur.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.