Şimdi Ara

Sherlock Holmes 5 kitap a101

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,tanesi 4 TL baya uygun . Bu seriyi daha önce okuyan var mı? Nette fiyatlarına baktım 60 lira D&r da falan .
    5 kitap 20 TL ye geliyor yani. Acaba hiyake orijinal hikaye mi yoksa farklı diye mi bu kadar ucuz merak ettim

Edit: kitaplar martı yayınlarinin. Biraz araştırdım da bu 5 kitaptan önce okunması gereken kitaplar varmış sanırım. 5 kitabi alıp sırasıyla okusam çok sıkıntı olur mu arkadaşlar anlama bakımından?

Sherlock Holmes 5 kitap a101

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 18 Ocak 2018; 23:2:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunun set olarak satılan versiyonunu yıllar yıllar once 25 liraya almıştım. Zaten hikaye hikaye oldugu için bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ben sadece ilk iki kitabı okudum, bilgili arkadaslar daha net cevap verecektir tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Takip.

Aynen, güzel fiyatlar ama çeviri nasıl bakalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Takip.

Aynen, güzel fiyatlar ama çeviri nasıl bakalım?

Martı yayınları iyi olması lazım hocam, benim merak ettiğim daha önce Sherlock Holmes okumadım hiç, direk bu kitaplarla başlayabilir miyim

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    https://benherneysemo.blogspot.com.tr/2014/10/sherlock-holmes-kitaplar-okuma-sras.html?m=1

A-101 deki seti alın onlar Sherlock hikayelerinin toplandığı seri. bir de 4 tane roman var onlarda martıdan çıktı onları da alın tüm Sherlock serisini edinmiş okursunuz. attığım linke bakın orda tüm detaylar var okuma sırasına göre başlayın derim .

• Bende yıllar önce bu seriyi aldım, 5 kitabı da okudum. Çevirilerde büyük sıkıntı görmedim.
    Arkadaşıma hediye alacaktım bu seriyi, geçen sefer yetişemedim. Bu sefer tamamlayayım bari.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kitaplar her A-101 şubesinde var mı?
  • Askerde okuduğum kitap haricindeki 4 kitabı tamamladım, Sherlock Holmes sevenler bu kampanyayı kaçırmasın daha ucuza bulamazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.