Şimdi Ara

Sherlock Holmes : The Awakened | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
6
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Frogwares Türkçe dil desteği konusunda istikrarını hiç bozmadı, yüzümüzü hep güldürdü.

• oyun ön indirmeye açıldı.

ps5 için: 23.163 gb

ps4 için: 9.924 gb

• Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt

Diğer Firmaların da bunun gibi Dil desteklerini görmelerini bekliyorum artık. Ekstra olarak hanesine yazılacaktır hele ki Büyük AAA yapımlarında. :)

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Şu üç büyükler (Activision, EA ve Ubisoft) imana gelse! Ana akım oyunlarda Türkçe dil desteği görememek beni üzüyor :(

• oyun açıldı. hadi herkese iyi eğlenceler 

• Frogwarestwitter
    “Our Lovecraftian detective game Sherlock Holmes The Awakened is available now! Can't believe we are saying that after everything that's happened. Hope you enjoy the game and thank you so much for your support!”
    https://twitter.com/Frogwares/status/1645803899314372608
  • Sherlock Holmes: The Awakened Review

IGNyoutube
    Sherlock Holmes: The Awakened reviewed by Tristan Ogilvie on PC. Also available on PlayStation, Xbox, and Nintendo Switch. "While Sherlock Holmes Chapter One may have its own fair share of flaws, it was still reasonably competent as a detective simulation. In comparison, this remade version of The Awakened feels far more like an inferior throwback to old-fashioned point-and-click adventures where trial and error was just as effective an approach as logic and reason, making its forensic deductions feel more like foregone conclusions. This wouldn’t be so bad if its Lovecraft-inspired mystery was compelling enough to sustain interest in its run-of-the-mill casework, but unfortunately it fumbles that too, with its hamfisted attempts at horror more likely to tickle ribs than raise hairs. Sherlock Holmes: The Awakened could have been an intriguing clash of Cluedo/Clue with Cthulu, but instead it’s just a case of squandered potential."
    https://www.youtube.com/watch?v=gdP9HeJDCJI
  • Oyunu bitirdim. lovecraft atmosferi çok kısıtılı. oyun normal sherlock oyunu azcık ucundan lovecraft yedirelim demişler. önsiparişle almıştım ama çok memnun kalmadım maalesef.

• Master Willem kullanıcısına yanıt

Bitirmeniz kaç saat sürdü hocam? açık dünya olmayınca daha akıcı/rafine bir oyun olur diyordum, sanırım olmamış.

hocam 8 saat civarı sürdü bazı yan görevleri yaptım bazılarını yapmadım. açık dünya değil ama npcler yine sinking city den hallice. öyle duruyorlar. dünyası genelde boş yani londrada bile canlı şehir hissiyatı yok. npc ler ps3 döneminden kalma. grafikler ps4 ilk dönemi gibi. tek avantajı 4k olması. atmosfer fena değil ama diğer eksileri göz önüne alınca çokta anlam ifade etmiyor. çok çok kötü bir oyun değil türü seviyorsanız indirim beklemenizi tavsiye ederim.

• Master Willem kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim hocam.

rica ederim 

• Bu oyun chapter one devamı mı? Yoksa eski oyunun remake versiyonu mu sadece yeni sahneler ekleyerek bağlantı kurmuşlar mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rerea kullanıcısına yanıt

Chapter One’daki Sharlock ve Watson’ın karakter modellemesi ve sesini The Awakened’a taşımışlar, devamlılık/tutarlılık açısından iyi olmuş. The Awakened’ın Kronolojik olarak Chapter One’dan sonrasında geçtiğine eminim şöyle ki,

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Chapter One’ın sonunda Sharlock geçmişindeki karanlık hatıra ile yüzleşip Cordona adası ve hayali John Watson’ı geride bırakıyor. Son sahnede Sharlock’u londra’ya dönmüş, bir morg da vaka üzerinde çalışırken görüyoruz ve gerçek kanlı canlı Watson’ın çıkıp gelmesi ile afallıyor, ve ardından el sıkışıp tanışmaları ile ekran kararıyor. Yani bildiğimiz Sharlock ve Watson maceraları bundan sonra başlıyor.
  • Ben de de dün oyunun finalinden önceki kısım da bug oldu. Bir kaç oynanış videosuna da baktım ama yapılması gereken bir şeyi yapmadım mı diye öyle bir durum da yoktu. 2-3 saat uğraşmama ve önceki saveleri yüklememe rağmen düzelmedi. En son bezdiğim için final sahnesini youtube dan izledim.

• Oyunu bitirmek üzereyim , bence chapter onedan çok daha iyi ve stabil çalışıyor tabi ben pcde oynuyorum. Önceki oyunda stutter vardı. Konusu da cthulhu lovecraft oldugu için iyice cezbetti. Arşiv için kütüphaneye gitmeye gerek kalmadan menüden hallediyorsun o güzel olmuş. Onun dışında chapter onedan daha iyi oldugunu oynayan kişi anlayacak ve türü sever biriyseniz hoşunuza gidecektir bu oyun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.