arkadaslar son düzlüğe girmis bulunuyorum, bu nikah kıyılamaz diyen varsa lütfen simdi söylesin yoksa sonsuza dek :))
www.nanomall.com.tr de sherwood'un rd 8701 modeli 400 lira...yunanistanda 632 euro ya satılıyor...markanın resmi sitesinde de görünüyor ürün pek çakma gibi durmuyor acıkcası..spesifikasyonlarına bakınca ikna olunacak bir alet...7.1 ve auto speaker set up, tone control for all channels, OSD, 2 optik 2 koaksiyal,DTS neo 6 gibi artıları var...
jvc 5062 ise malum...baslangıc icin ve yeni nesil ses formatlarına şimdilik uzak olanlar icin yorumlara göre bicilmis kaftan...ayrıca vestelin avantajı ile...ve sherwood'a göre daha ucuz...
ölüm kalım meselesiymis gibi yansıtıyoruz aslında ama iste ince eleyip sık dokumak da güzel bir alıskanlık...yardımlarınızı bekliyorum..tesekkurler...
arkadaşlar bu sherwood olayına bi el atsanız alınırmı acaba
nickelx, ben olaya el attım..siparişi verdim..yarın elimde olacak bi aksilik olmazsa...sherwoodun bu fiyata alınabilecek en iyi tercih olduğu kanaatine vardım...bu sonuca ulaşmamda ayrıca etkili olan zapatero nickli arkadaşa teşekkür ediyorum...ürün geldiği zaman bilgi birikimim ölçüsünde daha aydınlatıcı şeyler söylemeye çalışacağım...
arkadaşlar, ürünün kampanyasının 30 haziran günü sona ereceğini öğrendim...düşünme aşamasında olanlar bu durumu da değerlendirsinler...sipariş verme aşamasında telefonla bana yardımcı olan firma yetkilisi savaş bey ilgili bir insan...iyi bir alışveriş olduğunu düşünüyorum..kolay gelsin...
selam, sherwood u teslim almış bulunuyorum...henüz hoparlörleri bağlayamadım insallah yarın halledecem...cihazla ilgili bağlantı olmaksızın ilk izlenimlerim;
tahminimden daha iri, daha ağır, görüntü olarak estetik...arka bağlantı seçenekleri bir hayli fazla...2 optik 2 coax giriş bir optik çıkış...analog 7.1 giriş... kumandası cok büyük geldi bana...beraber mikrofon çıkıyor kutudan otomatik ayar yapmak için...bir de am, fm radyo anteni... kullanma kılavuzu almanca ve ingilizce olmak üzere 2 adet...türkce koymamıslar...dvd player ile aynı genişlikte...üstüne cuk oturdu dvd player... yarın bağlantıları da yapınca ses ile ilgili yorumlarımı da ekleyecem...şimdilik bunlar...kolay gelsin...
hayırlı olsun,sherwood atağa geçti
sagol snoopdogg, bakalım yolu actık arkamızdan gelen olursa ne ala..ama 30 hazirandan sonra bu fiyat gecerli degilmis almaya niyetli olanlar ona göre davransın...ben 448 ytl 10 taksitle aldım...
bi testi yapta biz de alalım hemen 30 una kadar
quote:
Orjinalden alıntı: eikinskjaldi
...dvd player ile aynı genişlikte...üstüne cuk oturdu dvd player...
Isınma problemi yaşamaman için amfinin üzerine DVD player ya da herhangi başka bir cihaz koymamanı tavsiye ediyorum.İyi günlerde kullanman dileğiyle.Selamlar...
Papirus
evet arkadaşlar, dün akşam saatlerinde juniorları sherwood a bağlayıp ilk sesi almış bulunuyorum...bağlantıları ve ayarları yapabilmek uğruna final maçının ilk devresini de kaçırdım ama neyse...yaklaşık 2 saatlik çalışma sonunda kan ter içinde kalarak bağladım hoparlörleri...bu vidalı bağlantı olayı biraz gıcık...yaylı olsa daha iyi olur ama sanırım biçok anfi böyle... bağlantıları yaptıktan sonra bir süre ses alamdım nerde hata yaptım diye uzun süre afalladım...ama sonunda becerebildim...hemen microfonu takıp auto ayarlarını yapayım dedim...cihaz yaklaşık 5 dakkada ayarları yaptı...sonra ben kumandayı elime aldım ve ayarları değiştirmeyi denedim...her hoparlör için ayrı ayrı bi sürü ayar seçeneği var...distance, frekans vs. hepsine müdahale edilebiliyor...anfi gercekten bu fiyata çok çok iyi diyebilirim...ama juniorlar anfinin yanında daha mutevazi kaldı bence...dream 77 olmasını tercih ederdim..ancak juniorlar bile gözü dolduruyor 30 m2 lik salonda...dreamleri hanım hayatta kabul etmezdi...diyeceğim şu sherwood anfi daha fazlasını da kaldırır ve rahat besler..sesi 65 e kadar getirebildim fazla açamadım...değişik formatlarda dinledim stereo, neo6, prologic2 vs bikaç tane daha var...kumandası bir hayli büyük ama her türlü menüye ulaşılıyor kumandadan..dvd playerı da idare etmek için bi kod girmek gerekiyor onu yapamadım akşam akşam...bir de anteni bağlamadığım için radyo dinleyemedim...dvd playerı hama marka coax kablo ile bağladım cihaza...hoparlörler için de 1,5 mm hoparlör kablosu kullandım... genel anlamda cihazın junior ve benzeri hoparlör için fazla bile olduğunu düşünüyorum..zaten cihaz 7.1...bağlantı seçenekleri de çok fazla... almak isteyenler için bugunku fiyat 392 ytl peşin...yarın böyle olmayacak sanırım telefonla konuştuğumda ay sonuna kadar kampanya demişti firma yetkilisi...benim durumumda olan arkadaşlar bence hemen karar versinler hiç pişman olmazlar...anfiyi kaçımayın..hoparlör seçeneği çok ne de olsa bulunur..junior olmazsa qx olur o da olmazsa dream77 olur anfiden yana sorun çıkmaz...
Arkadaşlar bende sherwood 772 aldım setup nasıl yapılıyor .... yardımcı olun lütfen
Baska bir yerde yazınızı gormustum bursa cd bank sait beyden almıstınız urunu degilmi? Kendisi size yardımcı olabilir bu konuda, onunla irtibata gecin isterseniz.
Arkadaşlar merhaba bende sherwood anfi almak istiyorum tavsiye edermisiniz kolonlarım system fidelity marka jamo s416 ayarında bişey
selam, bizim rd 8701 senin kolonları idare eder...genel anlamda anfi dört dörtlük...tabi kendi sınıfında...
bugün aldım ürünü gayet hoş bi ürün gücüde yeterli geldi bana bu fiyata bu ürün kaçırılmaz bence herkese tavsiye ederim bu arada auto setup ve subwoofer çalıştıramadım yardımcı olursanız sevinirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme