SHIB Coin artık binance geldi!
-
-
Shibası olanlar çok şanslı Binanceye geldiği için çok yüksek ihtimal er geç yükseliş yaşayacak kısa süreli yatırım düşünülebilir onun haricinde ben Shibadan vazgeçip Bittorrentcoin aldım fiyatı 0,00689567 dolar olurda ileride bu fiyat 10 ve yukarısında dolar olursa lütfen beni etiketleyin
-
10 cent belki de 10 dolar çok çok zor. 10 dolar olması demek market hacminin 4.47 milyar dolardan 6.6 trilyon dolara çıkması demek. Şu anki kripto piyasasındaki tüm paranın %164 fazlasını tek başına sahiplenmesi anlamına geliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Buck Fuddy10 cent belki de 10 dolar çok çok zor. 10 dolar olması demek market hacminin 4.47 milyar dolardan 6.6 trilyon dolara çıkması demek. Şu anki kripto piyasasındaki tüm paranın %164 fazlasını tek başına sahiplenmesi anlamına geliyor.
Hocam bu gözler neleri gördü.40 liraya sattığım doge 16721 lira şuan. O zamanlar senin gibi millet gelip bana "O coinden bir şey bekleme." diyordu. O 40 lirayı satmasaydım 418 kat kar elde edecektim. Ben zaten yükselecek demiyorum yükselmesi zor fakat ihtimali diğer coinlere göre fazla bana kalırsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meola147of -- 11 Mayıs 2021; 22:21:13 > -
bende 10$'lık shib aldım sizce ne kadar sürede yükselir sürekli takip etmeli miyim -
quote:
Orijinalden alıntı: sskla
bende 10$'lık shib aldım sizce ne kadar sürede yükselir sürekli takip etmeli miyim10 dolar için girecek misin gerçekten o uygulamaya
-
pek bilmiyorum bu işleri denemek istedim ne kadar yükselirse ne kadar yanarsa artık öğrenmeye çalışıyorum -
Günaydın -
Ne kadar shib coininiz var (dolar olarak değil miktar olarak)
-
quote:
Orijinalden alıntı: The Notorious II
Günaydıngünaydın demenin cezası 30 gün mü gerçekten :D
-
-
-
coin top 10 giricek neredeyse. milyarlarca coin arzı var hala 1 dolar olucak diyorlar lol
-
Konuda bilgililer varken;
1- Binance kimlik doğrulama kısmı dünden beri beklemede görünüyor, hala hesabım açılmadı. Çok bekletmesi normal mi?
2- Btc türk teki coinleri güvenli hale nasıl getirebiliri? Soğuk cüzdan mı almak gerekiyor, şöyle bi baktım 700-800 TL, tavaiye edilen cüzdan var mı? -
Evet bazen uzun sürüyor beni. 6 günde açtılar -
Teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sing_a_songTeşekkürler.
bende 4 gün oldu hala açmadılar bir türlü sağlam para yatıramadım 300 300 yatırıyorum sıkıntı olur diye cesaret edemiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdambende 4 gün oldu hala açmadılar bir türlü sağlam para yatıramadım 300 300 yatırıyorum sıkıntı olur diye cesaret edemiyorum
Alıntıları GösterAçmadılarsa nasıl yatırıyorsunuz?
Binance a değil başka yere mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sing_a_songAçmadılarsa nasıl yatırıyorsunuz?
Binance a değil başka yere mi?
Alıntıları Gösterbinance tr den binanceye yatırıyorum
-
vitalik her shib işlemi yaptığında short açarlar artık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X