Şimdi Ara

Shiba Coin hayatımı değiştirdi(The Shiba Returns-Rises) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
4
Favori
16.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam baya silkeleme lazım ya çok fena zengin edecekler ama baya kişi elenmesi lazım YTD

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt

Otomatik silkeleniyor zaten, Türk insanı sigara parası çıkacak kadar kat etse satar, sabırsızdır ytd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

200 bin tl paran vardı kaça düştü şuan

• bakmıyorum 100k falandır

Ahahaha hani 2 milyon tl olcaktı zengin olmuştun

• ya dur knk daha aralığa girmemişiz şimdi karıştırma ortalığı

Knk sana 200 bin tlyken çek dedik herkes uyandı shiba bastı

• ya herkes patır patır satış koyduğu için yükseltirler dedim ama dediğim gibi olmadı. Knk shiba 2000 oldu sat dediler 3000 oldu sat dediler nokta nokta nokta 7000 oldu sat dediler. Eğer milleti dinleyip 2000de satsaydım bu kadar büyük kazançları rüyamda göremezdim ama açıkcası yiyemedikten sonra yükselen paranın ... :D Yapcak bir şey yok 2022 sonuna kadar bekleyecem artık

Erimeye devam edecek kanka 200 bin tl çek dedik çünkü büyük bi kazançtı aç gözlülük yaptın

• Valla pişmanım çekmediğim için ama yapacak bir şey yok o zaman gözüm doyumsuzdu şimdi olsa sanırım yine satmam orası ayrı konu :D

Kanka shibayı senin tarzında zengin olanlar duyurdu o yüzden herkes shibaya bastı ve zengin oldular parayı 10 misline katladıysan çekeceksin kumarda masadan kalkmayı bilmeyen adam her zaman kaybeder gerçekçi olmayan hayaller kurdun milyon tller hayal ediyordun şuan paran 20 bin seviyelerine düşecek o 200 bin ile 1+1 ev alıp öğrencilere 200000 tlye kiraya versen gelirin olurdu + ev değeri her sene artardı

• knk bilmiyorum ya cidden 200 bin tl o kadar küçük para olarak geliyordu ki kaybedince anladım değerini

Knk şimdi napcaksın meslek ne senin

• Hocam sans degil aslinda aptallarin uzerinden para kazanma diyelim

Piyasada ne kadar cok aptal varsa bu duzeni kuranlar da o kadar para kazaniyor

Bunlar 10 sene once millete gidip al kardesim su flash bellekte bir sifre kod var bunu al bana 60.000 dolar para ver desen adamla t*sak gecerlerdi ama marketingi o kadar guzel yapildi ki binlerce hatta milyonlarca insan hic dusunmeden veriyor

Bildigin adam yillar boyunca esek gibi calisip cabalayip butun parasini bir kod bir sifreye veriyor

Simdi gercek parayla kiyaslayan mallar olucaktir. Arkadaslar tl, dolar, pound gibi para birimi devlet tarafindan korunur. Vergi o birim uzerinden odenir. O birimi kullanmazsan hapise atarlar. Yani bir zorunluluk var. Bildigin ya parayi kullanicaksin ya da omrun boyunca hapse giriceksin. Bunda ise yarin kimse kullanmasa cope atsan vs hicbir sey olmaz

• Son durum ?

• Aynı performansı CEEK den bekliyorum, ytd

• the__executioner__ kullanıcısına yanıt

yükseliyor gibi knk bakalım YTD

• tüm gözler shiba üzerinde ytd

• nerededir şimdi

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.