Attığım 20 bin TL Şuan 200 Bin TL ve gerçekten bir gün hayatımı yaşayabileceğim ümidiyle nefes almaya devam ediyorum. Teşekkürler 4F3 zamanında seni dinleyip aldım bu coini YTD < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayatınıYaşayamayanAdam -- 5 Kasım 2021; 23:35:21 > |
Shiba Coin hayatımı değiştirdi(The Shiba Returns-Rises)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ne zaman
-
1 aylık artışta işte
-
Bir arkadaşım öneriyordu bu coini al diye, pek umursamıyordum. Keşke ben de alsaydım hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
20 bin TL'yi kripto paraya yatırmak büyük cesaret hocam, tebrik ederim.
-
iyiymiş. iyi değerlendir 200 k yı
-
2022 sonuna kadar bekleyeceğim hocam insanlar şuan binlerce tl sayıp fazla miktar shiba alamıyor. ben 600lerdeyken kademeli aldım
-
ben de şaşırdım hocam bu coini baya kötülemişlerdi ama nedense ilgimi çekti ve bir gün yükselecek umuduyla her gün kontrol ediyordum
-
valla ben aldım diye arkadaşlarım salak gözüyle bakıyorlardı bana 5000lerden 600lere düşüp millete kitlediler bir daha çıkmaz diye dalga geçtiler benimle
-
araba al bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hüso 2022 sonuna kadar devam kanka beni milyoner yapacağına inanıyorum daha alt coin rallisi başlamadı bile YTD
-
Vay be ulan mask a sövdüğün günü hatırlıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
forumdaki asosyal fakirlere 3-5 at estetik yaptırsınlar okadar duayla cenneti garantilersiniz
-
o zamanlar hak etmişti hocam şimdi işler değişti
-
daha parayı çekmedim knk 2022 sonunda inşallah
-
mok püsür coinlerde uzun süre kalmak mantıklı oldugunu zannetmiyorum ytd
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kanka bir sürü projesi var bu coinin ve birçok yer ile anlaşması var yakımlar falan oluyor bir sürü olaylar dönüyor. Güven yüzdesi çok fazla artık herkes shiba tercih ediyor YTD
-
Kripto zaten kumar piyasası sayılır.
O kazandığın 180k da başkasının parası. Paranı içerde tutarsan bir gün coin dip yaptığı zaman alırlar elinden.
Yani şans işi tamamen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o zamanın bu zaman olduğunu düşünmüyorum hocam daha yeni güven aşıladı insanlara bu kadar çabuk vazgeçiremezler YTD
-
kârın bir kısmını almak mantıklı olur çok pump dump dönüyor kendini sevindirmeyi unutma paranı elaleme yedirme. en azından 100ksını çek bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
20 bin TL'yi kripto paraya yatırmak büyük cesaret hocam, tebrik ederim. |
Kumar diyemezsin buna çok saçma Örnek veriyorum basitce Gram altın aldım x tarihinde 500tl ye aradan biraz zaman geçti altın düştü bende x sebepten sattım altını 430tl ye şans ya o günde sen gidip gram altın aldın 430tl den aradan birkaç gün geçti altın yükseldi sende kaar ettim diyerek geri sattın 500tl ye senin hesabına göre buda kumar ve kazancın olan 70tl benim kaybettigim para yani haram yiyorsun bence haram yeme iban vereyim gönder 70 tl mi :D |
Kripto zaten kumar piyasası sayılır.
O kazandığın 180k da başkasının parası. Paranı içerde tutarsan bir gün coin dip yaptığı zaman alırlar elinden. Yani şans işi tamamen |
Altın dolar vs 10x yapmaz. Yapsa bile uzun zaman alır. Sen parayı it köpek coinlere yatırıp 10x kazandıysan bu şans işidir. Teknik analiz, temel analiz tayfası bile açıklayamaz bunu (zaten onlar da diyor bu tür coinlere yatırmayın diye). İstersen kumar deme, ne dersen de benim demek istediğim bu tamamen şans üzerine kurulu |
dünyanın öteki ucundan bu foruma giriyorsun balık adam.
sen ordasın belki ama beynin burda |
genelde bu konuların devamı battım oluyor da. umarım olmaaz |
Benzer içerikler
- hyonat damla kullananlar
- göz ölçüm değerleri s c a ne demek
- tıraş köpüğü saça sürülürmü
- otomatik saat neden durur
- ritalin, concerta farkı
- google çizim yap
- dünyanın en büyük vinci
- suudi arabistan
- prompt mühendisliği nedir
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X