< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Shiba coinden kardan zarar 150k (2. sayfa)
-
-
Bunu diyen ben 21.11.2021
coinleri satmayan, nakite geçmeyen yine ben :D
hay ben kafamı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryo41 -- 22 Ocak 2022; 17:22:56 > -
Açgözlülüğün sonuuccuuuu ytd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kızma ama shibte fena düşmüş iyiki söyledin alayım 2k
20%
Burdan 10x açsam iyi para
Yanlız dahada düşerse elimde patlar o ayrı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 22 Ocak 2022; 18:2:20 > -
hocam kimse bilemezdi bu kadar düsüs olacagını :(
-
insan yüklü alır be 2k oynatmaz bile shibayı ytd
-
hocam şubat ortasına kadar bir düzelme gelmez gibi geliyor bana napsam paranın bir kısmını çeksem mi ytd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayatınıYaşayamayanAdam -- 22 Ocak 2022; 18:15:51 > -
hocam adamlar 200 bin tlye araba bile gelmiyor çekme parayı dediler
-
Kaldıraç felanmı açtın nasıl 150k zarar ?
-
Benim altcoinler de düştü , ben bekleyeceğim
Yatırım tavsiyesi değildir
-
20k dan 200k kazanmıştım zamanında 200knın 150ksı eridi
-
Kardan zarar, zarar değildir, yatırım parasını ve kendi harçlığını aldıysan takma kafaya.
-
kim bilir 150k için kaç sene çalışacağım türkiyede. hayatımdaki fırsatı çok fena kaçırmışım hissine sahibim
-
ben de öyleydim hocam. Düşeceğini bile bile hala elimde tutuyorum bu coini delirmemek elde değil
-
Elde tutulmayan şeye para veren de ne biliyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MordSithh -- 22 Ocak 2022; 19:59:29 > -
30k kardasın hala o yönden bak paranı 2.5 katına çıkarmışsın.
Ayrıca kar cebe girdiğinde kar olur. Cüzdanda yazanı çekmediğin sürece o kar değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 22 Ocak 2022; 20:20:15 > -
bir gecede arabasız kaldık bari zamanında çekip egea falan bişey alsaymışsın şimdi daha pahalıya satardın.
-
köpek coinde de çekersin be karını. 200 bin lira ile avrupada veya amerikada bir çok yere kapak atabilirdin. Yazık olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 22 Ocak 2022; 22:51:52 > -
hocam 150k kardayken 30k kar demesi koyuyor :)
-
piyasa güzeldi hocam btc 69lardaydı ve 100klar konusuluyordu o zamanlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X