aynen hocam neler neler neler az para değil 150k aç gözlülük işte |
Shiba coinden kardan zarar 150k (3. sayfa)
-
-
Aahahhaha sanana herkes çek dedi sen milyoner olma hayaline koştun. kaç kere sat dedik dump gelir kaşınma dedik. 200 kdan şimdi shib toplasan milyoner olurdun bak. Hatta dolarda kalmış olsan vs vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairtune -- 23 Ocak 2022; 0:0:58 > -
Bu dedigini her dakika dusunuyorum karsimmm cikmazsa eger eski cöplügüme donecegim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
shib agustos 2021'de analiz ederken minimum 10X cikacagini gorup 0.0...740 dolar iken yuklu girmistim, 0.0...8100 dolarda sattim. lira bazinda milyonlar aldim, tabii baska yatirimlardan da oldukca kazandim. shib'in 0.0...1400 dolara kadar dusecegini aylar oncesinden soylemistim, o yuzden tepede tek kurus birakmadan sattim ve bir daha bulasmadim. sadece shib degil, butun kopek token'lar ayni ralli ve dusus trendini yasadilar. shib sonrasi pitbull'dan 80X kar aldim mesela. boyle sacmasapan token'larda kar aldiktan sonra uzaklasman gerekiyor. su an tum piyasa cokuste ama oncesinde de bunlar dususteydi ve dusus hedefleri belliydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChangeOrBeCrushed -- 23 Ocak 2022; 0:13:43 > -
Ne onerirsin shibadan cikayim mi o kadar proje var ortada
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bugun benim dusus hedefime oldukca yakinlasti zaten, buradan biraz daha dusup tam hedefime dusse ne olur, paran erimis zaten. birak artik kalsin. cikmak icin cok gec kaldin.
-
Geç diye bir şey yoktur. 2x kardasın piyasa stabilleşene kadar dolarda kalabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sana söylemiştim çek diye 1 milyon tl hyalleri kuruyordun iyi olmuş battığın gerçek dünyaya dön
Çok bekledin dostum. Tepe noktasında oradan düşeceği çok belliydi. Keşke satsaydın.
-
la olm sana biz sat derken shiba army diye dolasıyordun. top 10 olmus meme coinden ne bekliyorsun daha lol
-
hazır para iyi değildir. ticaret yapın.
-
gayet güzel ama yemediğin sürece kötü
-
o zamanın şartlarıyla bu zamanın şartları bir değil ki? O zaman btc 69 civarındaydı bütün ünlüler abd senatosu vs herkes shiba alıyordu o zamanlar
-
en fazla 8800den 7000lere düşer dedim btcye aldanmıştım o zamanlar
-
bakalım hocam ya dursun para şimdilik umarım iyi bir yükseliş gösterir moralimi cok bozdu düşmesi
-
Neden stop koymadın?
Kâr almayı ve stop koymayı öğrenmiş oldun hayat bir ders. Aynı olayi 2 sene önce yaşadım. Bir piyasa hiçbir zaman hep yükselmez ya da hep düşmez.
Kardan zarar etmiş olmana rağmen insana çok koyuyor geçmiş olsun.
hocam o zamanlar shiba dünyada baya meşhurdu en az 1 sıfır atmasını beklemiştim. Uzmanlar bile dedi shiba en az 13000 seviyelerinde olmalı diye ama şuan olduğu duruma bakınca komik geliyor
-
Beni raven, eos ve oxt çökertti.
Gerçi direnebilen altcoin yok gibi bir şey.
Ayı zamansız yakaladı. Güzel kazançların büyük kısımını sildi.
Tarihi kazancım büyük girdiğim lrc 0,38 den alıp 3,22 den satmıştım. O kazanç beni yıllarca mutlu eder zaten. Lrc dün bir ara 0,65 gördü. İnanılmaz çöküş. 3,90 usd fiyattan alanlar var düşünün.
Tabi tutmaya devam. Kriptolarda hareketler sert olabiliyor. Bir bakıyorsun bir haftada aldığını bir saatte veriyor veya tersi oluyor.
Dünden beri cüzdana bakmayı bıraktım. Bir hafta da bamayacağım. Bu işte psikoloji çok önemli.
-
kim shiba alıyordu lol. gayet tepeydi zaten orası.. neyse ders aldın bu piyasa böyle kazanamak istiyorsan kaybede kaybede ögreniyorsuun
-
Hazır düşükken kripto almak istiyorum, hangisini tavsiye edersin? Maaşı gömeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X