Şimdi Ara

Shift tuşum basılı kalıyor acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sağdaki shift tuşun kendi kendine takılıyor tuşu açtım herhangi birşey yok. reset attığımda sorun çözülüyor yani sistemsel birşey fiziksel değil örneğim gülme işareti yapacam diyelim 2 nokta : yapabiliyorum yine shiftle büyük "D" yapamıyorum sol shift'de böyle bir sorun yok arada da yazılarım kitleniyor shift sanki basılı kalıyor gibi oluyor yazılar karışıyor. Virüsse acayip birşey kafa yedirtecek cinsden yardımcı olacak arkadaşlara minnettar olurum. Kitap yazmaya çalışıyorum bu gibi bir sorunla karşılacınca çok büyük sıkıntı çekiyorum yazılarım kayıyor sorun yaratıyor. Teşekkürler.

• yardımcı olabilcek yok mu
  • yok mu bir çözüm
  • yardım?
  • klavye değiştir
  • Farkli klawye ile denedinizmi.Ayni sorun oluyormu.
    Gorunen fiziksel bir sorun olmayabilir.Ama gorunmeyen fiziksel bir neden olabilir.

Eger SHIFT tusunu kullanmak istemiyorsaniz disable(iptal) etmenin yollarida var...Yani sisteminiz klavye uzerindeki SHIFT tusunu algilamaz...Bassanizda :)
  • laptop kullanıyorum o yüzden klavye sıkıntı oluyor. shift tuşunu iptal edebilirsem söyler misiniz kullanmasamda olur. internette araştırdım sistemsel birşey diyorlar çünkü bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. reset attığımda düzeliyor 5dk sonra tekrar başlıyor sistemi geri aldım düzgün olduğu zamanlara 1-2 saattir normal kullanıyordum yine gitti şaka gibi birşey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    esc ve fn tuşu çalışmıyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam konuya yazışıınsmz shift tuşunu nasıl devre dışı bırakabilrim
  • problem tekrar başladı nasıl çözerim
  • Hocam en kısa yol klavye değiştirmektir.

Bir yol daha söyleyeyim sana.

Klavyeyi açarsın içinde jelatimsi şeffaf kağıt olur onun genellikle 3 katlı olur onu artık suya tutup yıkar mısın kolonyalı medille siler misin işte temizlersin.

Büyük ihtimal o jelatimsi kağıttan kaynaklanıyordur.Bir yerinde bir toz topağı ya da birşey kaldıysa basılı kalmıştır.

edit : Pardon, laptop kullanıyormuşsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namsar29 -- 1 Kasım 2011; 17:59:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes Çe.

Hocam en kısa yol klavye değiştirmektir.

Bir yol daha söyleyeyim sana.

Klavyeyi açarsın içinde jelatimsi şeffaf kağıt olur onun genellikle 3 katlı olur onu artık suya tutup yıkar mısın kolonyalı medille siler misin işte temizlersin.

Büyük ihtimal o jelatimsi kağıttan kaynaklanıyordur.Bir yerinde bir toz topağı ya da birşey kaldıysa basılı kalmıştır.

edit : Pardon, laptop kullanıyormuşsun.

ayrıyeten klavye aldım ama laptopun kendi klavyesi de aktif olduğu için farketmiyor sorun devam ediyor. pc resetledim mi bi kaç dakika olmuyor kafasına göre tekrar başlıyor. klavye driver sildim ama bu sefer reset attırıyor yine yükleniyor otomatik. nasıl yapacağım kafam uçtu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.