Şimdi Ara

klavyede bir tuş basılı kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
16.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptop açılırken bile bir tuş basılı kalıyor dıııııııııtt diye ötüyor.Daha sonra windows açılınca herhangi bir simgeye tıkladığımda sanki sağ tıklayıp sile basmışım gibi ısrarla silmeye çalışıyor.

Virüs yok komple formatladım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Klavyede Basılı Kalan Tuşu İptal Etme

Klavyede bir tuşun basılı kalması, sinir bozucu ve rahatsız edici bir sorun olabilir. Neyse ki, bu sorunu düzeltmek için yapabileceğin birkaç şey var:

• Klavye Takılı Kalıyor: Eğer tüm klavye takılı kalıyorsa, bilgisayarını yeniden başlatmayı dene. Bu, sorunu çözmeye yardımcı olabilir.
    • Klavyede Basılı Kalan Tuşu Bulma: Hangi tuşun basılı kaldığını bulmak için, her tuşa sırayla basmayı dene. Basılı kalan tuş, diğerlerinden daha sert hissedilecektir.
    • Tuş Basılı Kalıyor: Basılı kalan tuşu bulduktan sonra, üzerine hafifçe vurmayı veya bir pamuklu çubukla temizlemeyi dene. Bu, tuşu serbest bırakmaya yardımcı olabilir.
    • Mekanik Klavye Tuş Basılı Kalıyor: Mekanik klavyelerde, tuşlar fiziksel olarak anakarta bağlıdır. Bu nedenle, basılı kalan bir tuş, fiziksel olarak sıkışmış olabilir. Tuşu dikkatlice kaldırmayı ve yeniden takmayı dene.
    • Windows Tuşu Basılı Kaldı: Windows tuşu basılı kaldığında, görev çubuğu gizlenebilir ve diğer tuşlar çalışmayabilir. Windows tuşuna tekrar basarak tuşu iptal etmeyi dene.
    • Basılı Kalan Tuşu İptal Etme: Yukarıdaki yöntemler işe yaramazsa, klavye sürücülerini yeniden yüklemeyi veya farklı bir klavye kullanmayı deneyebilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Delete tuşu kendi değil heralde
  • klavyeyi söktüm düzeldi.

del tuşu basılı kalıyor ama basılı değil normalde nasıl düzeltirim bu tuşu komple klavyemi değişmesi gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: kibrit

klavyeyi söktüm düzeldi.

del tuşu basılı kalıyor ama basılı değil normalde nasıl düzeltirim bu tuşu komple klavyemi değişmesi gerek

Bende de alt yön tuşu takılı kalıyor.Sayfanın en aşağısına iniyor sürekli.Ama dışardan bakınca normal gibi duruyor, Anlatabildim mi bilemiyorum yardım edin
  • o del tuşuna çay vs damlamıştır :) tuşu sökebilrisen bi temizle ıslak mendille. tuşun içine toz vs girince de öyle yapıyor. yabancı cismi çıkarmayı da deneyebilirsin.
  • Konuyu hortlatıyorum, aynı durumdan müzdarip durumdayım. Delete tuşu basılı kalıyor lakin o tuşu devre dışı bıraktım. Hala delete işlevi yapıyor pc format dışında bir çözüm yokmudur. Bu şekilde davranacak bir virüs olduğundan şüpheliyim ama virüs taramalarında herhangi birşeye rastlanmıyor.
  • rbayoglu kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl iptal ettiniz delete tuşunu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KLAVYEDE BAZI TUŞLAR ZOR BASIYOR
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende 2 gündür space tuşu takılı kalıyor klavyeyi sökmeme ragmen aynen devam ediyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.