Şimdi Ara

Shilen Knight Gorevi Yardim !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dark Elf Shilen Knights Gorevini Bilen Biri Varsa Bana Yardim Edebilirmi??? Nereden Alıcam Nasıl Yapacagım Hakkında Bilgi Plss : )

• Dark Elf Shilen Knights görevi 3 tane ayrı uzun questten oluşuyo ingilizce iyi ise yaparsın. lvl 35, 37 ve 39 da yapiyon bunları. her quest sonunda sana bi item vercek.toplam 3 itemi alıp grand master a vercen seni Dark Elf Shilen Knights yapıcak.

bu 3 questin adları, verdikleri itemler, questi veren kişinin adları ve bulundukları townlar şunlar;

1.lvl35 Trial of Duty - mark_of_duty - Giran Castle Town (Grand Master Hannavalt)
    2.lvl37 Testimony of Fate - mark_of_fate - Giran Castle Town (Magister Kaira)
    3.lvl39 Test of Witchcraft - mark_of_witchcraft- Death Pass (Orim of the Shadow)

yok babo ben bu questleri yapamam diyosan mark_of_duty, mark_of_fate ve mark_of_witchcraft itemlerini satın alıcan. (büyük bir ihtimal satılıyodur. her server a göre değişir)
  • Arkadaşlar Rogue 36.9 um 40 olmak üzereyim Treasure Hunter olmak için ne yapmam gerekiyor. Bunun için bir görevmi var . Treasure Hunterın ana silahı okmu daggermi bu konuda bilgi verebilirmisiniz.
  • Sevgili h1u1 verdiğin cevabın ne anlam taşıdığını açarsan hepimiz için çok faydalı olacağı görüşündeyim. Ayrıca başka topiclerde de aynı cevabı vermişsin. Eğer bu konuda tecrübeliysen tecrübenden faydalanmamıza izin ver. Yok gülerek alay edeceksen yazı yazmana gerek yok kanısındayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CRİLL

Sevgili h1u1 verdiğin cevabın ne anlam taşıdığını açarsan hepimiz için çok faydalı olacağı görüşündeyim. Ayrıca başka topiclerde de aynı cevabı vermişsin. Eğer bu konuda tecrübeliysen tecrübenden faydalanmamıza izin ver. Yok gülerek alay edeceksen yazı yazmana gerek yok kanısındayım.

abi biraz resmi olmuş ama katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: H4CK3R

Dark Elf Shilen Knights görevi 3 tane ayrı uzun questten oluşuyo ingilizce iyi ise yaparsın. lvl 35, 37 ve 39 da yapiyon bunları. her quest sonunda sana bi item vercek.toplam 3 itemi alıp grand master a vercen seni Dark Elf Shilen Knights yapıcak.

bu 3 questin adları, verdikleri itemler, questi veren kişinin adları ve bulundukları townlar şunlar;

1.lvl35 Trial of Duty - mark_of_duty - Giran Castle Town (Grand Master Hannavalt)
    2.lvl37 Testimony of Fate - mark_of_fate - Giran Castle Town (Magister Kaira)
    3.lvl39 Test of Witchcraft - mark_of_witchcraft- Death Pass (Orim of the Shadow)

yok babo ben bu questleri yapamam diyosan mark_of_duty, mark_of_fate ve mark_of_witchcraft itemlerini satın alıcan. (büyük bir ihtimal satılıyodur. her server a göre değişir)

Ya yaptım ilk questin birazını adam bir sword verdi birseyi oldur falan dedi tam anlamadım onun ne yapıcam bir bilgin varmı ??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satilik mage karakter
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.