Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.499
Cevap
25
Favori
119.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8.Bölüm süperdi ya anime boka saracak dedikçe dahada süper hale geliyo yılın serisi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

8.Bölüm süperdi ya anime boka saracak dedikçe dahada süper hale geliyo yılın serisi :D
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:42:58 >

• yılın montajı lan bu süper süperrtrrrrrrr
  • Anime'de güncel olanlar spoiler'a bakabilirler, sadece komik bir rastlantıyı dile getiriyorum ama izlemeyenler için spoiler teşkil edebilir, gereksiz tartışmalarla uğraşamam!..

Collosal Titan dedikleri 60mt olanın hareketlerini düşününce aklıma One Piece Luffy Gear Second geldi, vücuttan dumanlar da çıkıyor tam uyumlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 27 Mayıs 2013; 14:57:50 >
  • Edit: Spoiler vermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 27 Mayıs 2013; 20:59:58 >
  • herhangi bir yerde colossel(türkçeye ne diye çevirdiler bilmiyorum) titan yada zırhlı titan hakkında bir yazı görürseniz hemen gözlerinizi kaçırın hele wiki ye yada anime hakkında bilgiler veren yerlere hiç bakmayın yukardaki arkadaşın yazdığı yazıyı okumayın hatta admine ulaşma imkanımız varsa o yazıyı kaldırtalım arkladaşın yazdığı olay bi 10 bölüm sonra falan çıkıyor sanırım ortaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brain Burst -- 27 Mayıs 2013; 14:34:18 >
  • mesajını değiştirmelisin elemanın yorumunu kaldırttık şuan spoiler veren konumunda sen bulunuyorsun hemde en saftrik insanın bile anlayabileceği düzeyde açıklamışsın
  • ilk sıralarda seyredecek liste başı bir anime... gecen senenin başarısı bence Sword Art Online ve btooom du. Bu anime onlara bile fark atar durumda. En kötü yanı ise bölümler çok kısa.. başlangıç 2,5 dk bitiş 1,5-2 dk derken seriyi aslında 15 dk lık bölümlerle izliyoruz..
  • Sao biraz ergen animesiydi. ben btoom u çok çok daha fazla sevdim. attac on titan tam ortada.
  • Güzele benziyor başlayalım
  • Yeminle spoiler yememek için her türlü konusundan uzak duruyorum. Sırf izlemeyen varsa bir tavsiyede ben vereyim izlemeye başlasın diye girdim. Aklınız varsa hiçbir konusuna girmeyin internette. Game of Thrones'ta yediğimiz spoilerların 2342452345 katı kadar spoiler var bu animeyle ilgili. Nasıl bir olaydır anlamadım gitti.
  • yarın yeni bölüm var heyecanlardayım çıksa da izlesek hemen
  • Ya beyler erenle misaka arasında birşeylerin olmasını bekleyen tek ben miyim?
  • çocukluk arkadaş ikisi de ve birbirleri arasında ilk tanıştıkları zaman kurulan mükemmel bir bağ da var. ilerde bişeyleri fark etmeye başladıklarında güçlü bir aşk hikayesi oluşabilir hatta mikasa duygularını biliyor eren biraz umursamaz takılıyo benim gördüğüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brain Burst

çocukluk arkadaş ikisi de ve birbirleri arasında ilk tanıştıkları zaman kurulan mükemmel bir bağ da var. ilerde bişeyleri fark etmeye başladıklarında güçlü bir aşk hikayesi oluşabilir hatta mikasa duygularını biliyor eren biraz umursamaz takılıyo benim gördüğüm.

Evet, bende öyle düşünüyorum. Birde Armin'i hiç sevemedim be.
  • armin büyük stratejist olacak ilerde bence kafası plan yapmaya iyi çalışıyor bence mikasadan daha önemli bir karakter. sağlam savaşçıyla 10 tane daha fazla dev kesersin ama sağlam taktikle 100 tane kesersin. armin bence ilerilerde açılacak ama şu aralar sümüklü zırlak tip olarak takılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brain Burst -- 1 Haziran 2013; 23:33:50 >
  • 9.Bölüm

Her zamanki gibi çok iyiydi.Merak ettiğiniz bazı sorular bu bölümde açıklandı.Rivaille de ortaya çıktı sonunda One Piece'den aşina olduğumuz Law'ın sesi,iyi gitmiş karaktere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeassNote -- 2 Haziran 2013; 0:13:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brain Burst

armin büyük stratejist olacak ilerde bence kafası plan yapmaya iyi çalışıyor bence mikasadan daha önemli bir karakter. sağlam savaşçıyla 10 tane daha fazla dev kesersin ama sağlam taktikle 100 tane kesersin. armin bence ilerilerde açılacak ama şu aralar sümüklü zırlak tip olarak takılıyor.

Öylede, pek hoşuma gitmedi sadece. Favorim mikasa
  • Mikasa'nın sixpacki
  • daha izleme fırsatım olmadı indiriyorum şuan ama mangayı okudum 30 lara kadar. rivialle serideki favori karakterim ne mikasa ne eeren bnm favorim Levi Rivaille güzel bir antihero yaratmışlar.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.