Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
25
Favori
119.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence mangasını okuyun, manga da yarıda bile değildir hani, umarım anime finali claymore gibi yada lost gibi bozmaz.

• Eren'in babasının bu olaylarla bağlantısı var galiba.. Çünkü geçen bölümlerin birinde Eren babasının kendisine iğne yaptığını hatırlıyordu.. Babası büyük ihtimalle devlerle ilgili bir araştırma yaptı.. Eren'e de virüs bulaşmıştır muhtemelen.. Tabi bunu birinin zengin olmak için piyasaya sürdüğünü düşünüyorum.. İlerleyen bölümlerde evin bodrumunda yaşanan olayları gösterirler.. O dev büyük ihtimalle Eren çıkacak..

Bu arada Pixis'e ne oldu? Bir gösterdiler.. Sonra ne savaşa katıldı ne de haberi geldi..
  • Sezon 1 olarak kalır bu, manga biraz ilerleyince de bence Sezon 2 %100 gelir. Çünkü seri muhteşem ötesi bir seri. Şuanda da baya bir izleyicisi var zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 21 Mayıs 2013; 20:27:43 >
  • Manga okuyan arkadaşlar o dev eren mi?
    ayrıntılı bir biçim de pmden açıklarsanız çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

Okumanız daha doğru olur.

http://www.turkcraft.com/Shingeki_No_Kyojin/01/3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

quote:

Okumanız daha doğru olur.

http://www.turkcraft.com/Shingeki_No_Kyojin/01/3

dostum yapma bunumangaya başlarsam animenin tadı kalmıyor yoksa başlardım çoktan

• quote:

dostum yapma bunumangaya başlarsam animenin tadı kalmıyor yoksa başlardım çoktan

Çizimler çok kötü zaten animeyi izlerken daha fazla zevk alırsınız, tabi hikayeden bir şeyler öğrenmek keyfinizi kaçırıyorsa o konuda bir şey diyemem.
  • titanlara hücum diye çevirmişler one ya google translate de mi çevirdiniz titanlara saldırı diye okurum ben onu hep içimden bence kulağa daha iyi geliyor.
  • http://funnymama.com/store/130520/179235_v0_600x.gif

gif sistemi nasıl çalışıyor ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 23 Mayıs 2013; 1:55:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

resim çıkmıyor ama ben yenileyim izninle çok güldüm görünce

/>

• Devler insanları yediklerinde gençleşiyor olabilirler mi acaba?
  • 7 bölüm cıkmış indirdim izlemeye başlıyorum 8 ne zaman çıkar veya hangi günler cıkıyo yeni bölümler?
  • Pazar gunleri cikiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: *Tensa Zangetsu

Pazar gunleri cikiyor

teşekkürler hocam turkanime.tv yayınlıyor mu aynı gün acaba bilginiz var mı ya da siz hangi siteden izliyosunuz?
  • Ben indirip izliyorum.Nyaa dan

• quote:

Orijinalden alıntı: *Tensa Zangetsu

Ben indirip izliyorum.Nyaa dan

ben de burdan takip edeyim o zaman 720p varmış. teşekkürler
  • ereeeeeeeeeeeeenn 5. bölümü bitirdim içim parçalandı bu nasıl anime lan
  • Dayanamayıp mangaya başladım, okumayın. Ciddiyim
  • Animeye yeni başladım. (Gerçi animenin kendisi de yeni ya... ) Aksiyon sahnelerini iyi yaptıklarını düşünüyorum. Yalnız Eren'in yenmesi beni çok şaşırttı. Bi animede olmasını beklediğim bişi değildi. O diğer devleri öldüren devle Eren'in bi alakası var ama bakalım nasıl bağlayacaklar orayı. İnşallah saçmalamadan çıkarlar işin içinden.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.