Güzel bölümdü malum sahneyi baya güzel yapmışlar. Bundan sonra nereye gidecek anime nasıl bitecek cidden merak etmeye başladım 3-5 bölüm kaldı konu uzun biz daha bir arpa boyu yol alamadık. |
Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (112. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: AragramirGüzel bölümdü malum sahneyi baya güzel yapmışlar.
Bundan sonra nereye gidecek anime nasıl bitecek cidden merak etmeye başladım 3-5 bölüm kaldı konu uzun biz daha bir arpa boyu yol alamadık.
4 bölüm sonra bitmiyor seri daha Part 2 gelecek. Final Sezonu değil tam olarak kısacası :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 1 Mart 2021; 3:17:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E94B9CA234 bölüm sonra bitmiyor seri daha Part 2 gelecek. Final Sezonu değil tam olarak kısacası :D
Alıntıları GösterO muhabbetleri duydum yarı sezon gelirse iyi olur ama film gelmesin.
Bu yapılan sahtekarlık olmuyor mu Ben şimdi 2 yıl daha mı bekleyecem püüf
-
quote:
Orijinalden alıntı: AragramirO muhabbetleri duydum yarı sezon gelirse iyi olur ama film gelmesin.
Bu yapılan sahtekarlık olmuyor mu Ben şimdi 2 yıl daha mı bekleyecem püüf
Alıntıları GösterFilm + Part 2 gelebilir.
Film bu Arc'ı sonlandıracak ve Part 2'de Final Arc'ı kısacası 2 yılımız var.
Şimdi Manga satışlarından parayı vurucaklar sonra Film'den. Hatta direkt Part 2 sallayıp 3 Film bile gelirse şaşırmam.
Sahtekarlık mı bence öyle manga okumayan biri final sanar şimdi gerçek final için mangayı almak zorundalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 1 Mart 2021; 3:22:24 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E94B9CA23Film + Part 2 gelebilir.
Film bu Arc'ı sonlandıracak ve Part 2'de Final Arc'ı kısacası 2 yılımız var.
Şimdi Manga satışlarından parayı vurucaklar sonra Film'den. Hatta direkt Part 2 sallayıp 3 Film bile gelirse şaşırmam.
Sahtekarlık mı bence öyle manga okumayan biri final sanar şimdi gerçek final için mangayı almak zorundalar.
Alıntıları GösterBu işler can sıkıyor iki yılda anime çıkartamıyorlar o film zor gelir.
Aot 3.sezon finaline kadar final yapmamış anime izlememiştim.AoT ve One punch man ağzıma etti. Haftalık çıkan ve 2 yılda gelen işler cidden can sıkıyormuş.
-
12. bölüm de bitti. Kaldı 4 bölüm ha. 12. bölüm ending öncesi son saniyeyi konuşalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: maybe4you
12. bölüm de bitti. Kaldı 4 bölüm ha. 12. bölüm ending öncesi son saniyeyi konuşalım.
Hocam ilk 4 bölümde bununla alakalı bayağı bir ipucu var.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Simdi ilk 4 bölümde hatırlarsan Marley zaten adanın işgal planı üzerinde çalışıyor. Bunun için Warrior'larla falan konuşuyorlar. Marley mensubu rütbeliler Reiner'ın verdiği bilgiler ile dalga falan geçiyordu. Manga'da da bununla alakalı pek açıklama yapılmadı ancak Manga'da ve Anime'de Reiner adanın kuzeyinin daha korunmasız olduğundan bahsediyordu. Sonuçta yapılan liman yine Paradise'in güneyinde. Pieck Reiner'ın planına uyup adanın kuzeyinden sızmış olabilir. Oradan sonraki mesafeyi Cart formunda geçmiştir. Gerisi kolay zaten. Eren'in hapiste kalma süresi çok kısa aslında. Anime'de olaylar yavaş gittiği için uzun kaldı gibi görünüyor. Normalde Reiner geçen bölümde işgali hemen yapmalıyız dediğinde Liberio savaşının üzerinden çok kısa bir zaman geçmiş durumda. Çünkü Liberio sonrası müttefikler adaya operasyon için 6-7 ay süre gerektiğine karar kılıyorlar. Reiner buna karşı çıkıyor 6-7 aylık sürede Zeke'in onları durduracak bir plan yapacağından bahsediyor. Yani Eren'in hapiste kaldığı süre maksimum 1 ay. Yeageristler zaten uzun zamandır planlarını yapıyorlar. Eren'in bekleme sebebi bu planın gerçekleşmesi için geçmesi gereken süre. Önümüzdeki bölüm gene spastik Gabi etrafında dönecek gibi duruyor ancak hikayedeki çok önemli bir dönüm noktası. Spoiler vermeyeceğim. Levi ile alakalı konu da önümüzdeki bölümde çözülecek çünkü.
-
4 bolumde hayatda bitmez, seneye bir 16 bolum daha cekerler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap için teşekkürler hocam. Bu sezonun son 4 bölümü istediğimiz aksiyonu verecek gibi duruyor. Hadi bakalım. :)
quote:
Orijinalden alıntı: maybe4youCevap için teşekkürler hocam. Bu sezonun son 4 bölümü istediğimiz aksiyonu verecek gibi duruyor. Hadi bakalım. :)
Çok hypelanmayın derim aksiyon için
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.1 tane kısa aksiyon sahnesi olacak ve asıl aksiyondan önce bitecek bu sezon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 1 Mart 2021; 15:51:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: maybe4youCevap için teşekkürler hocam. Bu sezonun son 4 bölümü istediğimiz aksiyonu verecek gibi duruyor. Hadi bakalım. :)
Hocam Sezon 3:Part 1 ile Part 2 arasında 6 ay var. Tam da operasyona başladıkları bölümde ara vermişler. Bu sezonda da
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Çok kritik bir yerlerde bitirip milleti 6-7 ay bekletecekler galiba. -
quote:
Orijinalden alıntı: ErwinHocam Sezon 3:Part 1 ile Part 2 arasında 6 ay var. Tam da operasyona başladıkları bölümde ara vermişler. Bu sezonda da
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Çok kritik bir yerlerde bitirip milleti 6-7 ay bekletecekler galiba.
Alıntıları Göster116'da bitecek
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Aksiyon başlamadan önce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 1 Mart 2021; 15:55:1 >
-
Biraz ara versinler de şöyle iyi bir şey çıksın ortaya. Bir noktadan sonra manga hep aksiyon ağırlıklı.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E94B9CA23116'da bitecek
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Aksiyon başlamadan önce
Alıntıları GösterTamam işte tam düşündüğüm yerde bitecek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ErwinTamam işte tam düşündüğüm yerde bitecek.
Alıntıları GösterÇok küfür yiyecekler orada bırakılmaz
-
Biter bitmez mangaya başlıyorum. Daha da bekleyemem ki çoğunluk öyle yapacak sanırım. Hepsi reklam politikası ha.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E94B9CA23Çok küfür yiyecekler orada bırakılmaz
Alıntıları GösterYani 3.sezonda insaflı yerde bırakmışlar bu bildiğin orta parmak olacak bir olay valla.
-
o nasil bir ceket giymektir karizma maximum
-
Son bölümün kaldığı yerden mangaya başlayacağım. Yemediğim spoiler kalmadı. Yediğim spoilerlar yüzünden yeni bölümleri izlerken çok fazla bir zevk alamayacağım. Araya aylar/yıllar girince okuduğum, izlediğim şeylerden başlangıçtaki tadı da alamıyorum zaten. Başladığım sürecin devamında hikayeyi bitireyim bari...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotusx -- 2 Mart 2021; 8:28:0 >
Zaten bu sezon Chapter 116 ile biteceği için Manga'ya başlamayan kalmaz bence. Çok kötü bir yerde bitecek çünkü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X