Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
25
Favori
119.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eldia'lılarda marleylilerde aynı bokun laciverti. Aot evreninde olsam 3. bir taraf olup, 2 ırkı da yok etmeye çalışırdım (şaka yaptım tabi ki hiç bir zaman soykırım çözüm olamaz, halk eğitilmeli). Ama arkadaş aot evreninde bu kadar saftirik gaza gelen başka milletler yoktur; marleylilerle eldia'lılar dışında. Birbirlerinden nefret ediyorlar ama bir noktada birbirine acayip çok benziyorlar

• Anime tamamen ne zaman bitecek belli mi?

• İlk defa haftalık anime takip ediyorum. Tam havaya gireceğim pat diye bitiyor sonra 1 hafta bekle. Çileymiş resmen. 3 animeyi şu an haftalık takibe geçtim.

• Gabi gibi uyuz bir karakteri seslendiren sanatçının My Hero Academia'daki en tatlı karakterlerden biri olan Uraraka'yı seslendiriyor oluşu.  

Pek çok karakteri seslendirenler diğer animelerde de var, dün Demon Slayer izlerken bu ses tanıdık geliyor dedim bir baktım bizim Eren.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

Anime tamamen ne zaman bitecek belli mi?

29 martta final season dedikleri şey bitecek sonrası belli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 3 Mart 2021; 14:24:29 >
  • Periah kullanıcısına yanıt

Hocam hele shounen'ler tam ızdırap. BNHA S4'te aynı şeyleri yaşadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Are You Hitting On Me

Hocam hele shounen'ler tam ızdırap. BNHA S4'te aynı şeyleri yaşadım.

Bir an One Piece'i her hafta beklediğimi hayal ettim. ( Edemedi...) : D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 3 Mart 2021; 23:55:13 >

Hocam onu 20 yıldır bekleyenlerle HxH'ın sonunu bekleyenlerin sabrı - ki bir de Bleach var- taşı çatlatır artık :D Şunları bırakayım bari:

• Konuya özel şunu da atayım :D

• Lotusx L kullanıcısına yanıt

Kalan manga bölümleri 15 anime bölümüne sığar. 16 bölüm olacak olan 4. sezon 91-116 arasını konu alıyor.

116'dan sonra film ve 12 bölüm sezonluk olacak şekilde part 2 yaparlar diye tahmin ediyorum.

• Lotusx L kullanıcısına yanıt

Film live action olmaz. Olursa rezillik olur.

Live action sonradan yapacaklar bence. Ama hepsi Japon oyuncu olursa büyük sıkıntı olur. Animede Japon yok neredeyse :))

• 4x13

Çok güzel bölümdü.

• Güzel, iyi bölüm falan da çok yavaş ilerlemiyor mu ya? İzlerken arkadan itesim geliyor bölümleri daha hızlı ilerlesinler diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bölümdü. Dünya büyük bir ormanmış. Söylenecek çok şey var. 13. Bölüm spoiler

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Yelena sandığımdan daha da zeki çıktı. Tüm bunları yıllar öncesinden planladı mı sahiden?Flosh'un o şeytani gülümsemesi neydi öyle. Flosh şans eseri kurtulan, Erwin'i kurtarmaya çalışan biriydin. Olaylar nasıl bu noktaya gelebildi?Nicolo gibiyim kafam karışık. Sadece Eldia-Marley olayını geçti. Kaç tane grup oldu öyle?Sasha'nın babası iyi konuştu valla. Ama yine de Gabi'nin ölmesini istedim. Ölse de kurtulsak keşke.Pixis'n de kendi planları var. Eren çoktan anladı bile. Levi'den bunu istemek insafsızca. Levi adamım senin bağlı olduğun Erwin artık yok. Eski serseri haline dön. Yani kimseyi dinleme artık.Mikasa ve Armin'den umudu kesmiştim ama anlaşılan Eren son bir şans vermek istiyor.Reiner ve ekibini bu bölüm göremedik daha onların ne yapacağı meçhul.

Etrafta çok fazla spoiler var. Son mangadan spoiler yesem de zaten tahmin ettiğim bir şeydi. Umarım hikayeyi iyi bir yere bağlarlar.

• Yıllar boyu meme olarak kullanılacak bir kare var bölümde. Siz biliyorsunuz  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 8 Mart 2021; 3:12:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E94B9CA23

Yıllar boyu meme olarak kullanılacak bir kare var bölümde. Siz biliyorsunuz  

İlk yapanlardan olalım o zaman.  

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    https://i.imgyukle.com/2021/03/08/NxMXjR.gif

• 4x13'te dakika 18'den itibaren çalan müziğin adını bilen var mı?

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt

• Are You Hitting On Me kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam ama bu değil. Dakika 18 civarında Nicolo, Zeke'in omurilik sıvısı hakkında Jean'ın önünde boynu bükük bir şekilde olayı anlatırken çalıyor arkada sakin sakin bu söylediğim müzik.

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.