Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.499
Cevap
25
Favori
119.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: joysa

quote:

Orijinalden alıntı: ZéRo

btoom dediğiniz anime hangisi beyler? Bu arada bayılarak izledim ilk 9 bölümü High school of the dead'den sonra hafta hafta takip edeceğim ikinci anime olacak

tavsiye ederim izle bence de
    http://www.turkanime.tv/anime-detay/Btooom

bugün bitirdim hoşuma gitti, daha önce gene konusu buna benzer birkaç asya filmi izlemiştim. İnsan gerçek olması çok düşük olsada mümkün olduğu için bir geriliyor

• quote:

quote:

quote:

btoom dediğiniz anime hangisi beyler? Bu arada bayılarak izledim ilk 9 bölümü High school of the dead'den sonra hafta hafta takip edeceğim ikinci anime olacak

bugün bitirdim hoşuma gitti, daha önce gene konusu buna benzer birkaç asya filmi izlemiştim. İnsan gerçek olması çok düşük olsada mümkün olduğu için bir geriliyor

beğenmene çok sevindim

bahsettiğin asya filmini merak ettim, adı nedir?

• quote:

quote:

quote:

quote:

beğenmene çok sevindim

Açıkcası ismini hatırlamıyorum üstelik bi gece tv'de denk gelip izlemiştim. İşe yaramaz liseli öğrencileri bir adaya atıyorlardı gene içlerinde bi halttan haberi olmayanlarda vardı, eğlencesine 2.kez katılan psikopatlarda vardı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

beğenmene çok sevindim

Açıkcası ismini hatırlamıyorum üstelik bi gece tv'de denk gelip izlemiştim. İşe yaramaz liseli öğrencileri bir adaya atıyorlardı gene içlerinde bi halttan haberi olmayanlarda vardı, eğlencesine 2.kez katılan psikopatlarda vardı

demek oradan yola çıkılmış :)

bence btoom kısa olsu, umarım ikinci sezonu gelir

• beyler shingeki no kyojin e yeni basladım. 11. bölümü izledim. turkanımeden takıp edıyorum. bolumler ne sıklıkla hangı gunler yayınlanıyor bılgısı olan var mı??
  • cumartesi akşam kuşağında japonyada yayınlanıyor gece 1 gibi ingilizce altyazısı pazar sabah 10 a doğruda türkçe altyazısı çıkıyor.11 civarı türkanimeeye yüklüyorlar.
  • Geçen hafta izlememiştim , şimdi 2 bölüm üst üste izlicem
  • Biraz yavaş ielrliyorlar ama yinede güzel bölümdü.
    Eren haftaya devi kontrol edecek anlaşılan
  • en kilit yerde bitirmişler yine neyseki ne olacağını biliyorum yoksa meraktan çatlayabilirdim
  • Brain Burst kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam cok tesekkur ederim.
  • Her bölüm böyle yavan.Atraksiyondan çok duyguyu ön plana veriyorlar.Arkadaşım versene gazı artık.Son 2dk'da veriyorsun ayarı
  • Daha önce soruldu mu söylendi mi bilmiyorum ama Hajime 26 bölüm yapmayı planlıyordu , şimdi popüler oldu diye sürdürecek mi yoksa 26. bölümde bitirir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilykiedis -- 23 Haziran 2013; 19:46:43 >
  • Devlerin çizimleri mi kötüleşti bana mı öyle geliyor? Ayrıca Pixis'in yüzü de 1-2 sahnede çok yuvarlak gözüktü. Umarım çizimleri bozmadan devam ederler.
  • 25.bölümden sonra ova olarak devam edicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuko_35 -- 24 Haziran 2013; 2:29:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manga çevirisi yapılmıyor galiba 33. bölümde kaldı.
  • offf çok fena bir spoiler yedim.Hey Allahım neden spoilerlerı resimleri direk koyarsınız ki.Al işte.Anlamıyorum bu milleti.Siz siz olun çok dolaşmayın
  • *Tensa Zangetsu kullanıcısına yanıt
    hangi resimden bahsediyosun sen anlamadım
  • Brain Burst kullanıcısına yanıt
    Burda değil ya.Facebookta bir anime sitesinde gördüm
  • Dün başladım şimdi bitti uzun zamandır anime izlememiştim iyi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • animesini izledim bende. mükemmel olarak yorumluyorum. gerçi 12. bölüm hayal kırıklığı oldu biraz.

çizimler, müzikleri, aksiyonu çok güzel.

özellikle "an itibariyle halka ifşa edilebilir bilgiler"
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.