Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
25
Favori
119.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kenpachii

10.bölüm

10. bölümde sonunda devlerin niye sadece enselerinden öldugunu anlayabildik sonunda

nereden anladık bunu ben farkedemedim demekki
  • bu gün günlerden attack on titan
  • Hocam emülatör konusunda bilgili sayılırım Pc üzerinden 10'a yakın Ps2 oyunu bitirdim ama o oyunu bir türlü stabil oynayamadım.Bir çok şey denedim ama olmuyor inanılmaz fps düşüşleri yaşanıyor.
  • indirdik bekliyoruz bakalım acelesi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_Şahin

quote:

Orijinalden alıntı: kenpachii

10.bölüm

10. bölümde sonunda devlerin niye sadece enselerinden öldugunu anlayabildik sonunda

nereden anladık bunu ben farkedemedim demekki

Eren deve dönüştügünde vucudu devin ensesinin arkasına yapısmış bi vaziyetteydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenpachii -- 16 Haziran 2013; 15:01:53 >

• sıkıcı bir bölümdü ama sonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: allpino

sıkıcı bir bölümdü ama sonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -11-

Her bölümün sonunda bir sürpriz yaptıkları için bunun sonunda da bekliyordum ciddi bir şey, oldu da.
  • Geneli itibariyle sıkıcı ama sonu ile güzel bir bölümdü
  • Son sahne neydi öyle ya.Hiç beklemediğim bir şey oldu hayal kırıklığına uğradım açıkçası.
  • bölüm sonunda şaşkınlığımdan çenem düştü
  • Bölüm çok yavaş ilerledi bu şekilde azar azar giderlerse 1 ay bu konu devam eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

Bölüm çok yavaş ilerledi bu şekilde azar azar giderlerse 1 ay bu konu devam eder

Konu değişiyormu ki?

Sezon 25 bölüm olacakmış galiba, bana çok iyi gidiyor gibi geldi hiçbir bölümünde sıkılmıyorum

NOT: Mangaya bakmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsdfas

quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

Bölüm çok yavaş ilerledi bu şekilde azar azar giderlerse 1 ay bu konu devam eder

Konu değişiyormu ki?

Sezon 25 bölüm olacakmış galiba, bana çok iyi gidiyor gibi geldi hiçbir bölümünde sıkılmıyorum

NOT: Mangaya bakmadım

Manga okumadım ama değişir diye düşünüyorum bitek Eren'in dev olma meselesi devam ederse sıkar gibi mesala bu bölüm inanılmaz boştu gene sonunda meraklandırıp bitirdiler

• bu yaz sonuna kadar doğru düzgün bir gelişme görmeyeceksiniz zaten 25 bölüm dendi ama 25 bölümde bitmesi gibi bir ihtimal yok. bir manga bir bölüm gidiyolar çok tutuldu uzatırlar bunu baya 100-150 bölüm e çıkar çok rahat bu anime.
  • Accel world den sonra biraz garip geldi ama bence 12 den sonra hizlanir gibi geliyor o bas parmagi isirma haraketi narutodaki cagirma no jutsuyu hatirlatiyor surekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZéRo

btoom dediğiniz anime hangisi beyler? Bu arada bayılarak izledim ilk 9 bölümü High school of the dead'den sonra hafta hafta takip edeceğim ikinci anime olacak

tavsiye ederim izle bence de
    http://www.turkanime.tv/anime-detay/Btooom
  • Eren orda Mikasa ya Brofist attı beyler yanlış anlamayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandrian

Accel world den sonra biraz garip geldi ama bence 12 den sonra hizlanir gibi geliyor o bas parmagi isirma haraketi narutodaki cagirma no jutsuyu hatirlatiyor surekli

one piece de luffy nin 3. düzene geçerken yaptığı hareketin aynısı
  • Başladım ve çok güzel bir anime, henüz bestlerime giremesede unutmayacağım bir seri
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.