Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.498
Cevap
25
Favori
120.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mihoku

animesini izledim bende. mükemmel olarak yorumluyorum. gerçi 12. bölüm hayal kırıklığı oldu biraz.

çizimler, müzikleri, aksiyonu çok güzel.

özellikle "an itibariyle halka ifşa edilebilir bilgiler"

Alıntıları Göster
    İşte aradğımız atraksiyon :D Süper bir bölümdü 13. bölüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Mental Yatırım

İşte aradğımız atraksiyon :D Süper bir bölümdü 13. bölüm

Alıntıları Göster
    10 numara bölümdü.. Haftaya yeni bölüm yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

niye ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: allpino

quote:

niye ya

Sonundaki fragmandan öyle bir izlenim edindim ben kesin yok mu bilmiyorum :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: allpino

quote:

niye ya

Sonundaki fragmandan öyle bir izlenim edindim ben kesin yok mu bilmiyorum :)

Alıntıları Göster
    -- 13. bölüm Spoiler --

ayak sesleri duyulup herkes şaşırınca zırhlı dev geliyor sandım. meğerse eren taşı sırtlamış :D.

-- 13. bölüm Spoiler --

• quote:

Orijinalden alıntı: ErenJaeger

-- 13. bölüm Spoiler --

ayak sesleri duyulup herkes şaşırınca zırhlı dev geliyor sandım. meğerse eren taşı sırtlamış :D.

-- 13. bölüm Spoiler --

Alıntıları Göster

Keşif birliğinin aldığı kararlar ve Eren'in onlara katılmasıyla artık bazı şeylere cevap bulacağımızı tahmin ediyorum. Hatta 2-3 bölüm sonra olaylar duvarın dışına bile taşabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: marophat

Keşif birliğinin aldığı kararlar ve Eren'in onlara katılmasıyla artık bazı şeylere cevap bulacağımızı tahmin ediyorum. Hatta 2-3 bölüm sonra olaylar duvarın dışına bile taşabilir.

Alıntıları Göster
    Başlayıp başlamamak konusunda kararsızım gerçekten harcadığım zamana değer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JT4 -- 2 Temmuz 2013; 22:34:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JT4

Alıntıları Göster
    Kesinlikle degecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *Tensa Zangetsu kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim en kısa zamanda izlemeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TX Spectrum

değer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

değer

Teşekkür ederim indirmeye başladım
  • Bana göre değmez. Ama ilk 1-2 bölümünü izle derim. Kimi animeler 3 yıl sonra insanı sarıyor kimisi ilk bölümden itibaren.
  • T-Dog kullanıcısına yanıt
    Aslında devler falan pek ilgimi çekmemişti ama izleyen çoğu kişinin bu kadar beğenmesi beni biraz meraklandırdı. Umarım harcayacağım zaman boşa gitmez.
  • quote:

Aslında devler falan pek ilgimi çekmemişti ama izleyen çoğu kişinin bu kadar beğenmesi beni biraz meraklandırdı. Umarım harcayacağım zaman boşa gitmez.

Devler çocuksu ve peri masallarındaki gibi değil. Ne olacağını tahmin edemiyorsun. Kan ve vahşet üst düzeyde. Sarar heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

quote:

Devler çocuksu ve peri masallarındaki gibi değil. Ne olacağını tahmin edemiyorsun. Kan ve vahşet üst düzeyde. Sarar heralde.

İlk 4 bölümü izledim ve beklediğimden daha iyi bir seri ile karşılaştım. Geri kalan bölümleri de en kısa zamanda izleyeceğim.4.bölümün sonundaki olaydan sonra biraz daha meraklandım

• quote:

quote:

quote:

İlk 4 bölümü izledim ve beklediğimden daha iyi bir seri ile karşılaştım. Geri kalan bölümleri de en kısa zamanda izleyeceğim.4.bölümün sonundaki olaydan sonra biraz daha meraklandım

13 bölümde neler olucak gör sen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faulen

quote:

quote:

quote:

13 bölümde neler olucak gör sen.

Alıntıları Göster
    Beyler başlamayın sonra bir oturuşta bütün bölümleri izlemek zorunda kalıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Beyler başlamayın sonra bir oturuşta bütün bölümleri izlemek zorunda kalıyorsunuz

Alıntıları Göster
    13.bölümü izledim yeni bu hafta işler yüzünden geç izledim.

Anime kendini her bölümde nefes kesmeden izlettirmeyi başarıyor. İzlerken nefesinizi tutuyorsunuz. Cidden her bölüm animenin konusu boka saracak dedikçe dahada felaket seyir zevki veriyor. Pes ediyorum bu animeye

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

13.bölümü izledim yeni bu hafta işler yüzünden geç izledim.

Anime kendini her bölümde nefes kesmeden izlettirmeyi başarıyor. İzlerken nefesinizi tutuyorsunuz. Cidden her bölüm animenin konusu boka saracak dedikçe dahada felaket seyir zevki veriyor. Pes ediyorum bu animeye

Alıntıları Göster
    yeni bölüm yok mu

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.