Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
25
Favori
119.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rodin

Bir solukta izledim bölümleri, yalnız soundtrackleri çok iyi. Animeleri genelde güncel takip etmezdim o yüzden bölümlerin çıkış zamanlarını bilmiyorum. Haftada 1 mi çıkıyor? Ayda 1 mi?

Her hafta 1 bölüm.
  • animesi haftada 1 mangası ayda 1 çevremdeki anime izliyen önerdiğim herkes dahil çok beğeniyorlar animeyi bencede çok iyi gidiyor şu anda ama hala ters köşe etcek bilgiyi vermediler muhtemelen eren babasının çalışma odasına ulaştığında vercekler diye düşünüyorum zira böyle güzel bi anime hep beklendik şeylerle gitmemeli ( yada ben çok tahmin ediyorum bilmiyorum)
  • 13.5 cu bölüm için yorurmum bundan ibaret olacak
  • Olay iyice
    Wolverine = Eren oldu.

• O kömürlüğe artık gidilsin ağa ona odaklandım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

O kömürlüğe artık gidilsin ağa ona odaklandım ben.

Ben her şeyi geçtimde senin avatarı gördümmü istemsiz,saçma bir şekilde gülüyorum.
  • Ya şu salak insanlardan bıktım dizide, bağıra bağıra sövüyorum evde
  • 14.bölümü izleyeceğim biraz sonra, tabii net elverirse. 13,5 harici diğer bölümler harikaydı. 2013'ün en iyi animesi bence.
  • Konunun ilk mesajında yılın en iyi animesi olmaya aday demişim, yanılmadığıma sevindim.
  • 14ü izledim güzeldi, diğer bölümlere göre daha durgundu ama olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulen opening şarkısı değişmiş yapılırmı bu tüm büyüsü bozuldu animenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 15 Temmuz 2013; 6:01:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

O kömürlüğe artık gidilsin ağa ona odaklandım ben.

Kömürlüğe gidince umarım çakal eren kızlara bişe yapmaz
  • o kömürlüğe bu sezon gidileceğini sanmam bir sezon daha olur kanımca oda allah bilir kaaaaaç sene sonra olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

Ulen opening şarkısı değişmiş yapılırmı bu tüm büyüsü bozuldu animenin

Olur mu öyle şey jenerik animasyonları müthiş ötesi olmuş Devil May Cry'dan sonra kesinlikle gördügüm ben başarılı açılış geçişlerini yapmışlar. Durdurup inceledim yani çizimleri o derece.

• Bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyorum. İzlemeyen kalmamalı Devlerin tipleri çok uyuz olmuş. Kısa boylu koca kafalı koca gözlü olan devlere uyuz oldum. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

quote:

Olur mu öyle şey jenerik animasyonları müthiş ötesi olmuş Devil May Cry'dan sonra kesinlikle gördügüm ben başarılı açılış geçişlerini yapmışlar. Durdurup inceledim yani çizimleri o derece.

Klip iyi ama şarkı olmamış ya diğeri mükemmel bir openingdi hatta sayılı openingler arasına girer yani bir mirai nikki openingi endingi blood teller'lar kadar iyiydi. bu çok klişe olmuş.

Klibe diyeceğim yok. Ama şarkı 1.nin yanında vasat bence tabi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

quote:

Klip iyi ama şarkı olmamış ya diğeri mükemmel bir openingdi hatta sayılı openingler arasına girer yani bir mirai nikki openingi endingi blood teller'lar kadar iyiydi. bu çok klişe olmuş.

Klibe diyeceğim yok. Ama şarkı 1.nin yanında vasat bence tabi

Orası bana da öyle geldi, ama ilk jeneriği de başında pek sevmedim, gerçi bunda da enstrümandan eser yok.

Zamanla alışırız sanıyorum.

İlk açılışın sözleri de şahaneydi ama.

• çok doğru bu son opening nedense sönük kalmış avatarımdaki resimle başyalan opening beni benden almıştı ya .
  • Bugünkü bölüm

Işık olmayınca devlerin etkisiz olduğunu öğrendik bakalım ne işe yarayacak ilerde.

• Gözlüklü binbaşı beya psiko
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.