Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
25
Favori
119.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bölüm 17 mangada okuduğumdan daha güzel geldi. Ses müzik renkli hareketli bir animasyon manga'dan çok daha keyif veriyor.

O koşan titanı az çok tanımışsınızdır. Dikkat ettim de reiner nasıl yara almadan kurtuldu? Adamdan duman çıkıyordu çok enteresan. Bir de sanırım intro tekrar değişmiş.

• Eren tarzı devler teşkilat içine sızmış, belli bu artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Mangası devam ediyor mu acaba? ilk sezon 25 bölüm civarı olacakmış mangaya baktığıma göre bu anime 1.sezonda bitmez 2. sezonu olacaktır. Manga başı 1 bölüm çeviriyorlar sanırım ya da ben öyle algıladım.

Ayrıca anime muhteşem ilerliyor :)

Ekleme: 2012 de çıkmış önerebileceğiniz güzel bir anime varmı? 2012 den eski olmasını istemiyorum alt limitim 2012

Devam ediyor ama ayda bir çıkıyor. Anime her zaman mangadaki ilerleyişle aynı gitmiyor, bazı zamanlar çeşitli sahnelerin ya da bölümlerin yerlerini değiştiriyorlar. Kullandığı bölüm olarakta değişken, mesela bu 17. bölüm iki manga bölümü, (Chapter 19-20) yaklaşık 90 sayfa kullandı.

• Bu dişi devi Annie'ye benzettim ben . Keşif birliğindekilerde bişeyler var zaten izleyip görecez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Bu dişi devi Annie'ye benzettim ben . Keşif birliğindekilerde bişeyler var zaten izleyip görecez

• quote:

Orijinalden alıntı: Madao

quote:

Bu dişi devi Annie'ye benzettim ben . Keşif birliğindekilerde bişeyler var zaten izleyip görecez

ne oldu
  • İşler heyecanlı bir hale gelmeye başladı iyi oldu bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bariz belli oluyor zaten.
  • Ben annieyi unutmuştum bile sayenizde sürprizi kaçtı
  • Neşelenelim o halde.

• Kesin Annie o. İlk gördüğümde anladım direk. Denek olan devleri de o öldürmüş olabilir. 17. bölüm animasyon olsun, aksiyon olsun inanılmaz iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

Kesin Annie o. İlk gördüğümde anladım direk. Denek olan devleri de o öldürmüş olabilir. 17. bölüm animasyon olsun, aksiyon olsun inanılmaz iyiydi.

Kız polis oldu. Bence başkası kesti o devleri. Keşif birliğinden büyük ihtimal.
  • bu kadarı garip arkadaş insanlık devlerle savaş içinde zaten bide içerde birbiriyle savaşıyo demekki titanlardan dolayı 2 insanda kalsa bu koca evrende anlaşamıycaklar garip bir varlığız vesselam yinede insanlığın tek dostu yine insanlar ben bu animede eren armin mikasa 3 lüsü ve diğer öğrencilerden bi kaçı hariç kimseye güvenmiyorum açıckası hiç bir tarafdan emin olmamak lazım bir kaç bölüm önceki kel amcada güven verdi bana ama ne olduğunu tam net kestiremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

Kesin Annie o. İlk gördüğümde anladım direk. Denek olan devleri de o öldürmüş olabilir. 17. bölüm animasyon olsun, aksiyon olsun inanılmaz iyiydi.

Kız polis oldu. Bence başkası kesti o devleri. Keşif birliğinden büyük ihtimal.

bence de keşif birliğinden birileri kesti

• bu animeye başlamayı düşünüyorum, izleyenler olarak ne diyorsunuz?
  • Konusu ilgini çekiyorsa izlemelisin güzel bir dramadır kimisi bu türden hoşlanmayabilir koca koca devler saldırıyor desen tiksinir ama önyargın yoksa dediğim gibi izlemelisin gayet kaliteli bir seridir. Muhtemelen bu senenin en iyi dramasıdır.
  • dün başladım animeye 9.bölüme kadar geldim hoşuma gitti benim sao dan sonra bu da sardı bundan sonra uzun çaplı bir animeye başlıyacağım sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Neşelenelim o halde.

/>

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan)

• Bu Annie malı ne yapmaya çalışıyor? Hain mi çıkacak, devlerin başında kim var, neler oluyor hiç bir şey bilmiyoruz bari opening'de çıtlatsalar diyeceğim.

Ha bu arada jenerikte ibiş suratlı kanlı bir gudik var o kim acaba yahu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşif birliğine yönelik teoriler üretmişsiniz de benim kafama pek yatmadı teorileriniz.. Bi kere madem keşif birliğinin alayı şüpheli nasıl oluyorda keşif birliğinin 2 tane as elemanları, profesyonel elemanları
    dişi devi öldüreceğiz diye kendileri ölüyor? Hadi onu geçtim dişi dev bizim as elemanlar haricinde neden herkesi kevgire çeviriyor? Bu durumda keşif birliğinin üzerindeki şüpheler kalkması lazım.. Ben o sarı kafalı komutanın aklında daha başka şeyler olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen erene devleri göstererek düşman hakkında ne düşünüyor demesinin altında düşmanın devler değil insanlar olduğudur ve içimizde barındıklarıdır. Ben o insanları deşifre edeceğini düşünüyorum yoksa armininde dediği gibi neden erenin bodrum katındaki gizli yerin bilgisini halka açıklasın?

Zaten türkanimedeki geri zekalı çevirmenin yüzünden dişi devin kim olduğunuda öğrendim deli oldum.
    Lan madem çeviriyorsun üstüne neden annie yi gördüm sanki yazıyorsun hay ben senin o kafana. Deli oldum ya.. Gerçi şüphelenilmeyecek gibide değil armini vs öldürmemesinden ve tipinden dolayı.

Neyse dediğim gibi bu anime çok şaşırtıyor beni neyin ne olacağı belli değil ama biraz düşününce güzel teoriler üretilebiliyor. Keşif birliği benim güvenimi kazanmıştır.. Umarım pişman olmam

Benim asıl merak ettiğim konu Reiner olayı.
    Bu adam o kadının elinde yakalandığında göz mü kırptı kadın deve? Ya da acıdan gözünümü kapadı ne oldu orda anlayamadım özellikle devin elinde yok olup birden ortaya çıkması ise tam bir fiyaskoydu bildiğin patladı yok oldu o nasıl çıktı o elden? Mantıklı bir açıklaması vardır umarım yoksa şuana kadar izlediğim en saçma sahnelerden biriydi..

Merak ettiğim diğer konu. Armin
    kimi kasteddi oradada dev durdu. Çevirmenmi yanlış çevirdi anlayamadım arminin en yakın arkadaşı mikasa ve eren değil mi? Bu kız kimi ezdi? Bi anlam veremedim o cümlelere havada kalmış gibi geldi bana :)

NOT: Bu bölüm mikasayı göremedik doğru düzgün, bu kıza daha çok rol vermeleri lazım olmuyor böyle ayrıca Mikasa ve levi de yakışıyor sanki hea ikisde suratsız :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 7 Ağustos 2013; 0:04:36 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.