Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
25
Favori
119.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Keşif birliğine yönelik teoriler üretmişsiniz de benim kafama pek yatmadı teorileriniz.. Bi kere madem keşif birliğinin alayı şüpheli nasıl oluyorda keşif birliğinin 2 tane as elemanları, profesyonel elemanları
    dişi devi öldüreceğiz diye kendileri ölüyor? Hadi onu geçtim dişi dev bizim as elemanlar haricinde neden herkesi kevgire çeviriyor? Bu durumda keşif birliğinin üzerindeki şüpheler kalkması lazım.. Ben o sarı kafalı komutanın aklında daha başka şeyler olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen erene devleri göstererek düşman hakkında ne düşünüyor demesinin altında düşmanın devler değil insanlar olduğudur ve içimizde barındıklarıdır. Ben o insanları deşifre edeceğini düşünüyorum yoksa armininde dediği gibi neden erenin bodrum katındaki gizli yerin bilgisini halka açıklasın?

Zaten türkanimedeki geri zekalı çevirmenin yüzünden dişi devin kim olduğunuda öğrendim deli oldum.
    Lan madem çeviriyorsun üstüne neden annie yi gördüm sanki yazıyorsun hay ben senin o kafana. Deli oldum ya.. Gerçi şüphelenilmeyecek gibide değil armini vs öldürmemesinden ve tipinden dolayı.

Neyse dediğim gibi bu anime çok şaşırtıyor beni neyin ne olacağı belli değil ama biraz düşününce güzel teoriler üretilebiliyor. Keşif birliği benim güvenimi kazanmıştır.. Umarım pişman olmam

Benim asıl merak ettiğim konu Reiner olayı.
    Bu adam o kadının elinde yakalandığında göz mü kırptı kadın deve? Ya da acıdan gözünümü kapadı ne oldu orda anlayamadım özellikle devin elinde yok olup birden ortaya çıkması ise tam bir fiyaskoydu bildiğin patladı yok oldu o nasıl çıktı o elden? Mantıklı bir açıklaması vardır umarım yoksa şuana kadar izlediğim en saçma sahnelerden biriydi..

Merak ettiğim diğer konu. Armin
    kimi kasteddi oradada dev durdu. Çevirmenmi yanlış çevirdi anlayamadım arminin en yakın arkadaşı mikasa ve eren değil mi? Bu kız kimi ezdi? Bi anlam veremedim o cümlelere havada kalmış gibi geldi bana :)

NOT: Bu bölüm mikasayı göremedik doğru düzgün, bu kıza daha çok rol vermeleri lazım olmuyor böyle ayrıca Mikasa ve levi de yakışıyor sanki hea ikisde suratsız :D

Dişi devin Eren'i aradığını varsayarak başlıklarını kapattılar, dev bundan öce Armin'in Eren olduğundan şüphelendiğinde suratına bakıp koşmaya devam etmişti. Armin bunu kastetti. (Anladığım kadarıyla.)

• 15 ve 16yı vasat buldum

fakat 17 tam anlamıyla şahaneydi
  • Manngayı okudum mükemmel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

Manngayı okudum mükemmel

Acayip merak ediyorum ama manga okumaktan bir gram zevk almıyorum
  • @.Meraxes.

Armin Eren'den bahsediyordu, onu aradığı için yalan söyledi sanki ölmüş gibi göstermek için. Bir an durdu kadın dev öldü mü diye sonra inanmadı ve ilerlemeye devam etti. En azından ben böyle anladım.

Ben hala titanların başında
    Eren'in babasının olduğunu düşünüyorum. Bir kere devlerle olan bağlantısı zaten bariz, büyük ihtimal titanlar üzerinde deneyler yapıyordu ve bir şekilde titan bedenini insanların kontrol etmesini sağlayan bir şey geliştirdi. Zaten nasıl olduysa tam o gittikten sonra Colossal Titan şehre saldırdı ve zaten babası da o zamandan beri bir daha görülmemiş. Sadece biz tarafından değil, bir bölümde bahsediyordu gitmesi gereken yere hiç ulaşmamış. Tabi bir de Eren'e iğne yaptığı kısım var, o kısım şehir düştükten sonra gerçekleşiyor ama o zamanda babası çoktan ayrılmıştı. Eğer yarı yolda geri dönmediyse orada olabilmesi için titanlarla birlikte olması lazım.

Fark ettiğim şey var bir de, Reiner, Armin, Jean üçü de
    Eren'in pozisyonu için farklı şeyler söyledi yani hepsine farklı bir şey söylenmiş, gerçek yeri gizli tutuluyor. Yani Recon'un lideri adını hatırlamıyorum, içlerinde casus olduğundan haberdar. Bence bu yüzden onun titan olma olasılığı düşük.

Başka bir ilginç nokta da Annie
    neden Recon corps'a katılmadı da polis birliğine katıldı? Recon'a katılsa direk formasyonun içinde olurdu ve dönüşüp Eren'i bulması daha kolay olurdu.

• Drakai kullanıcısına yanıt

Bence Annie Keşif Birliği'ne katılıp, sürekli gözlerin üstünde olmasını istemedi ve o yüzden polislere katıldı.

Erenin babası ise ayrı bir mevzu. Titanlarla ilişkisi çok açık ama bu ilişkinin içeriği çok muamma. Liderleri olma ihtimali bir yana onların yaratıcısı olma ihtimali de var. Ama bunlardan daha önemlisi amaç ne. Eren'in babası titan olmasa dahi titanlarla ilişkisindeki amacı ne çok merak ediyorum.
  • Beyler dişi devin gerçek kimliğini açıklıyorum.

Büyük spoiler

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan)

• 1. sezon bitse de izlemeye başlasam.
  • gg 18 çıkmamış hala. Ararken gg'nin gay guys anlamına geldiğini öğrendim.

Çevirmenler

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan)
  • 15 den sonra Horriblesubs a yöneldim ben.
  • bende 16 dan itibaren Horriblesubs dan indiriyorum , altyazı gelmemiş bu arada
  • 18

Muhteşem bir bölümdü yine.Haftaya olan bölümü bekle dur şimdi
  • çok heyecanlı Haftaya kadar nasıl beklicez şimdi
  • Beklemek istemeyen mangasını okusun. Güzel bölümdü, yalnız müzikler animeyi başka bir boyuta taşıyor adeta, mangayı okurken çok kuru kuru geçtiğimi fark ettim.
  • Cidden anime çok heyecan verici,mangayı okusam bile zevk aldım.

• Bence mangayı okumayın sadece animeden takip edin.Ciddi olarak anime çok heyecanlı ve zevkli geçiyor.Mangaya başladığıma pişman oldum.
  • Ayrıca manga tartışma konusu açsak mı ya doğru düzgün hiç bir sitede manga tartışılmıyor?
  • - tanrı
    - tanrıca
    - evlen benimle
  • yukarılarda çok güzel teoriler aynı zamandada çok berbat teoriler var bu annie
    bu kızın kim olduğu nasıl herkese yayıldı daha açıklanmadı kızdan bu kadar rahat bahsetmezseniz spoiler vermezsiniz millete.
  • 6 yi izledim cok begendim bakalim guzel gidiyor

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.