Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.498
Cevap
25
Favori
120.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açılış gerçekten biraz sönük kalmış kaç kere dinledim ama melodisi bile aklında kalmadı şu an ama kapanış iyi olmuş gerçi ilk şarkı daha iyiydi ama bunda klip daha iyi sanki ilerisi için spoiler gibi olmuş mangasında öyle birşey görmedim daha hani duvardaki resimler falan neyse şarkıda idare eder akılda kalıcı o cevizin yuvarlandığı esnada çalan melodi sürekli aklımda iyi olmuş ed

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi dgraymandan sonra listemdeki en baş sirayi aldı!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayılıyorum bu müziğe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsdfas -- 25 Temmuz 2013; 17:21:18 >
  • Trailer çok ilgimi çekti.Titan falan yazınca atladım hemen.

En son Bleach izlemiştim ve bittiğinden beri anime izlemiyordum.Animeye küsmüştüm öyle diyeyim.

Şimdi ilk bölüme başlıyorum,bakalım nasılmış..

• Eren, keşif takımını tanıyınca deve dönüşmeye bile yemedi Bu arada güneş ışığı önemli bir ayrıntı. Gelecek bölümlerde gidecekleri depoya gece hareket edilmesi muhtemel bence. Tabi o sırada çok büyük bir sürpriz olmasını da bekliyorum. Hatta Eren'in gece deve dönüşüp farklı bir olay yaşaması da muhtemeldir diyorum.
  • 15. bölüm az önce bitti.

Efsane olur bu anime.

Hangi günler yayınlanıyor bu?

1x15

Deney için yakalanan devleri Erwin mi öldürdü?Yoksa bana mı öyle geldi?
  • Obsession kullanıcısına yanıt
    Pazar günleri çıkıyor
  • Buna ben de başlıycam mesajım dursun.
  • Mangasını takip ettikten sonra bıraktığım anime ara sıra türkanime'de denk gelirsem izliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu bölümde beklediğimiz devlerle ilgili olaylardan ziyade, keşif birliğine katılanlar filan vardı. Asıl gelişmeler için bir hafta daha bekleyeceğiz anlaşılan.

@Arthur Eld

Sebebi nedir hocam? Anime mangaya göre kötü mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marophat -- 28 Temmuz 2013; 12:28:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marophat

Bu bölümde beklediğimiz devlerle ilgili olaylardan ziyade, keşif birliğine katılanlar filan vardı. Asıl gelişmeler için bir hafta daha bekleyeceğiz anlaşılan.

@Arthur Eld

Sebebi nedir hocam? Anime mangaya göre kötü mü?

Anime'nin çok fazla abartıldığını düşünüyorum. Belkide önyargılı davranıyorumdur.

Fakat Türkçe mangayı okumak istiyorsanız.
    http://www.turkcraft.com/Shingeki_No_Kyojin

• O polislere katılan sarı kızda bir iş var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 28 Temmuz 2013; 12:58:40 >
  • Son 6 bölümü izledim.
    Temposu ilk bölümlere göre düştü. Bunda diyaloglara ağırlık vermesi, sanki konuyu daha yavaş ilerletme isteği neden oldu bana göre. Bunun dışında Eren'in devi kontrol etmesi, acaba diğer devleri kontrol eden başka insanlar var mı sorusunu ortaya çıkartıyor. Sanki bana içeriden bir ihanet çıkacak gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

O polislere katılan sarı kızda bir iş var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

O polislere katılan sarı kızda bir iş var.

bütün karakterlerde değişik şeyler var diye hissediyorum ben özellikle keşif birliğindeki elemanlar çok acayip

• Mangasını sürekli takip etmeme rağmen animesini izlerken keyif almaya devam ettiğim çok nadir bir seri. Umarım kıymeti bilinir de zirvede ki rakiplerinin yanında yer alır.
  • Mangası devam ediyor mu acaba? ilk sezon 25 bölüm civarı olacakmış mangaya baktığıma göre bu anime 1.sezonda bitmez 2. sezonu olacaktır. Manga başı 1 bölüm çeviriyorlar sanırım ya da ben öyle algıladım.

Ayrıca anime muhteşem ilerliyor :)

Ekleme: 2012 de çıkmış önerebileceğiniz güzel bir anime varmı? 2012 den eski olmasını istemiyorum alt limitim 2012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 2 Ağustos 2013; 4:24:09 >
  • arkadaş bende yeni başladım ,mikasa ya hasta oldum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infesta -- 4 Ağustos 2013; 2:25:48 >
  • Teorim var ve yüksek olasılıkla böyle ..

15 ve 16. bölümler özelliklede 16. bölümde keşif birliğinin liderinin yüz ifadesi, şekli, herşeyi açıklıyo gibiydi tahminimce de öyle çıkıcak, zaten nasıl oluyorsa en bela titanlar geldiğinde keşif birliği şehirde olmuyor alayı titan gibime geliyo...
  • Çok duygusal ve gerçekçi bir bölümdü. Diğer animelerde olduğu gibi hurraaa korkum yok teq atarımcı değiller.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.