Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
25
Favori
119.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölüm güzeldi.Olay örgüsünün hızlı işlenmesi çok güzel gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bartholomew Kuma

Bölüm güzeldi.Olay örgüsünün hızlı işlenmesi çok güzel gerçekten.

Hocam bir manga kaç sayfa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün tamamen boştum, tek oturuşta 18 bölüm izledim. Güzel anime de fazla abartılıyor sanki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Hocam ortalama 40 sayfa falan.Bazı bölümler 40 dan fazla vey az olabiliyor.
  • quote:

quote:

quote:

Tahmin ettiğim gibi.Bölümlerin çok dolu olmasının en büyük sebebi bu hocam.OP de falan 20 sayfa çıkıyor ya da çıkmıyor.Keşke diğer mangalar da böyle olsaydı:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tahmin ettiğim gibi.Bölümlerin çok dolu olmasının en büyük sebebi bu hocam.OP de falan 20 sayfa çıkıyor ya da çıkmıyor.Keşke diğer mangalar da böyle olsaydı:)

Evet doğru diyorsun aslında ama OP nin olayı birazcık değişik.2 bölümle anlatılacak olayı bilerek 20 bölümde anlatıyorlar.Oda istese olay örgüsünü hızlı işler ama adamın tarzı bu biraz,ağırdan alarak işleme.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet doğru diyorsun aslında ama OP nin olayı birazcık değişik.2 bölümle anlatılacak olayı bilerek 20 bölümde anlatıyorlar.Oda istese olay örgüsünü hızlı işler ama adamın tarzı bu biraz,ağırdan alarak işleme.

Haklısın hocam Oda ağır işliyor ama en azından 30-40 sayfa olsaydı anime bölümleri çok daha dolu geçerdi:)

• Evet,o konuda kesinlikle hak veriyorum hocam sana.
  • Son bölümde
    (hepsi ellerini ısırırken)
    çalan parçanın adını bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Son bölümde
    (hepsi ellerini ısırırken)
    çalan parçanın adını bilen varmı?

Buyur Hocam, müziklerine dikkat eden bir ben yokmuşum sanırım sevindim :)

Ayrıca arkadaşlar keşke şu yukarıdaki bibloları koymasaydınız ya mikasa aşırı derecede ilgimi çekti yazık olacak paracıklara, umarım dediğiniz kadar pahalı olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsdfas -- 19 Ağustos 2013; 1:14:42 >

• Hay sağolasın hocam çok makbule geçti öğlenden beri arıyorum bunu
  • Son bölümü az önce izledim çok iyiydi.İçime doğdu 10-15 bölüm sonra anime iyice uçacak bence.

Bu arada arkadaşın paylaştığı şarkı gerçekten on numara.Başka dikkatinizi çeken parçalar varsa paylaşalım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 19 Ağustos 2013; 1:30:09 >
  • quote:

Son bölümü az önce izledim çok iyiydi.İçime doğdu 10-15 bölüm sonra anime iyice uçacak bence.

Bende aynı şekilde düşünüyorum ki şuanki hali bile harika ilerliyor :)

Teorileri üreteyim biraz müzikle gaza geldim yine. Bu arada sana alıntılamışım hocam üstteki mesajdan sonra teori kısmını dikkate almasanda olur Ayrıca belirtiyorum ki bunlar sadece teoridir yani tahmin.. Açılıştaki İntroya dikkat etmiyorsanız yine okumayın spoiler içini

19.Bölümün sonundaki trailerin sonundan yola çıkarsak kesin birşeyler ters gidecek ve devin kimliğini öğrenemeden birşeyler olacak sanıyorum. Zaten açılış introsundada gördüğümüz üzre dişi devi ormanda değilde şehirde görüyoruz ve yanlış görmediysem erenin dev haliyle kapışıyorlar birşey oluyor orada biraz karışık anlayamadım.

Herneyse devin oradan kurtulacağını, kaçacağını ve insan formuna dönüp yine şehre döneceğini düşünüyorum böylelikle kimliğini ele vermeden insanlarla yaşayabilecek. Artık ne olurda şehirde tekrar dönüşürür bilemem ama Armin reisten beynini çalıştırarak bir atraksiyon bekliyorum.

Mikasayı zaten geri plana attılar iyice herkes gibi bu durum benimde canımı sıkıyor maalesef Levi takımı çok iyi olmuş animede umarım birşey olmaz diyeceğim bunlarada mutlaka olacaktır animenin as elemanları olduklarını düşünmüyorum şahsen Petra ve Levi harici ölebilir sıkıntı yok

Bu arada arkadaş bu zırhlı devle devasa deve ne oldu ya? Yok oldular sezon finalini zırhlı devlemi yapacaklar ne yapacaklar 25.bölüme 6 bölüm kaldı kimbilir ne zaman gelir 2. sezon..

Önemli bir soruyuda kondurayım buraya ;
    Bu deve dönüşen insanlar bu insanlardan ne istiyorda insanları katlediyorlar? Amaçlarını anlayabilen varmı? Bana nedensiz yere biçiyorlar insanları gibi geldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 19 Ağustos 2013; 1:44:48 >

• Hocam son spoilerın için;

Bence insanları kesinlikle boş yere öldürmüyorlar.Büyük bir amaçları var ama ne olduğunu çözemedim henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 19 Ağustos 2013; 1:47:10 >
  • Anime biter bitmez mangaya başlayacam. 2.sezonu beklemekten çatlarım.
  • Arkadaşlar yukarıdaki müziğin Youtube linkini atabilir misiniz mobilden göremiyorum.

• quote:

Arkadaşlar yukarıdaki müziğin Youtube linkini atabilir misiniz mobilden göremiyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=wLBIMvj6LFw&feature=player_embedded
  • quote:

quote:

Arkadaşlar yukarıdaki müziğin Youtube linkini atabilir misiniz mobilden göremiyorum.

Eyvallah zalim Kuma:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 19 Ağustos 2013; 18:06:33 >
  • quote:

quote:

quote:

Eyvallah zalim Kuma:)

• quote:

Son bölümü az önce izledim çok iyiydi.İçime doğdu 10-15 bölüm sonra anime iyice uçacak bence.

Bu arada arkadaşın paylaştığı şarkı gerçekten on numara.Başka dikkatinizi çeken parçalar varsa paylaşalım lütfen.

Buyrun hocam. Ben sözlü olanları vereyim burada. Eğer diğer müzikleride isterseniz Animenin tüm müzikleri bu kişinin youtube kanalında mevcut sözlü, sözsüz. Ben akşam işten sonra bi doz alıyorum

Buda dün paylaştığım bir arada dursunlar bari :)

NOT: Sayfada kötü bir görüntü oluştu sanki o yüzden hepsini spoiler içine alıyorum ki dinlemek isterseniz spoileri açıp dinleyin içeride sadece animede çalan müzikler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsdfas -- 19 Ağustos 2013; 23:29:43 >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.