Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
25
Favori
119.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Doqac.

quote:

Orijinalden alıntı: TuRKKuRT

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Eren iyice ezik moda girdi ona sinirim bozuldu. Deve dönüşmekten başka halta yaramıyor. Mikasa gibi kabiliyeti olsaydı keşke.

Mikasa Main Chara olsaydı çok daha güzel olurdu bu seri. Ayrıca bana kalırsa çok uzattılar, bir an önce aksiyon olacaksa olsun artık.

Mikasanin olayi ne acaba(vucud zekasinin muthis olmasi falan)? Ayrica seride gordugum tek asyali karakter o , digerleri ve sehir ortami direk ronesans veya ortacag avrupasi zamanini andiriyor

Şöyle söyleyeyim başından çok şey geçmiş bir karakter. Mikasa'ya daha fazla yer verseler hem dramında dibine vururlardı hemde daha ilgi çekici olurdu. Haa diyorsun ki nasıl bu kadar yetenekli? Orası sanırım
    Eren'i korumaya çalıştığı için
    ya da mangakanın tercihi. Fakat Railgun gibi side bir hikaye olarak da animesi çıkacak olursa kesinlikle Mikasa'nın üstüne yoğunlaşmalılar.(bence)
    Eren'i baş karakter olarak sevmememin sebebide hiç bir işe yaramaması.
    Herkes onu koruyor ama bu ezik ezik ortalıkta geziyor. Titan'a dönüştüğünde doğru düzgün kontrol bile edemiyor. Tam bir akıl yoksunu. Ve bu şekilde tüm titanları öldürecem vs vs diyor yetersiz.

Manga zaten aylik gittiginden cok ilerlememis , neye gore titana donusuluyor bilinmiyor. ben hala Eren i niye kacirmak istiyorlar kime goturuyorlar anlamadim adamlar patt diye 5 yil once duvara saldiran bizdik dedi,en azindan basta Eren titana donustugunde ona ozel birsey oldugunu dusunmustum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Eren iyice ezik moda girdi ona sinirim bozuldu. Deve dönüşmekten başka halta yaramıyor. Mikasa gibi kabiliyeti olsaydı keşke.

Mikasa Main Chara olsaydı çok daha güzel olurdu bu seri. Ayrıca bana kalırsa çok uzattılar, bir an önce aksiyon olacaksa olsun artık.

Mikasanin olayi ne acaba(vucud zekasinin muthis olmasi falan)? Ayrica seride gordugum tek asyali karakter o , digerleri ve sehir ortami direk ronesans veya ortacag avrupasi zamanini andiriyor

Şöyle söyleyeyim başından çok şey geçmiş bir karakter. Mikasa'ya daha fazla yer verseler hem dramında dibine vururlardı hemde daha ilgi çekici olurdu. Haa diyorsun ki nasıl bu kadar yetenekli? Orası sanırım
    Eren'i korumaya çalıştığı için
    ya da mangakanın tercihi. Fakat Railgun gibi side bir hikaye olarak da animesi çıkacak olursa kesinlikle Mikasa'nın üstüne yoğunlaşmalılar.(bence)
    Eren'i baş karakter olarak sevmememin sebebide hiç bir işe yaramaması.
    Herkes onu koruyor ama bu ezik ezik ortalıkta geziyor. Titan'a dönüştüğünde doğru düzgün kontrol bile edemiyor. Tam bir akıl yoksunu. Ve bu şekilde tüm titanları öldürecem vs vs diyor yetersiz.

Manga zaten aylik gittiginden cok ilerlememis , neye gore titana donusuluyor bilinmiyor. ben hala Eren i niye kacirmak istiyorlar kime goturuyorlar anlamadim adamlar patt diye 5 yil once duvara saldiran bizdik dedi,en azindan basta Eren titana donustugunde ona ozel birsey oldugunu dusunmustum

Bu çakallar el altından deneyler filan yapıyorlar herhalde. 2. sezon çıkacak mı bilmiyorum ama çıkarsa herhalde bu konununda üstünden geçerler.

• Öhhh 21.bölüm nasıl bölümdü öyle ya. Bana kalırsa şimdiye kadar yayınlanan bölümlerin en iyisiydi. Ulan sanki benim canımdan can gitti öfke kapladı içimi anasını satim. İngilizce yarım yamalak anlayarak izledik birde alt yazılı çıksada öyle izlesek çoğu yeri anlayamadım. Aksiyon tavan yaptı bölümde, Muhtemelen 22.Bölümde bu aksiyonu devam ettirecek..

Ha bu arada mikasa hayranım lan sana kaç dolar olursa olsun bir önceki sayfadaki biblonu almazsam adam değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 1 Eylül 2013; 3:54:47 >
  • OF of of nasıl bir bölümdü bu böyle
    Eren sonunda deve dönüştü ve acayip gaza getirdi.Ne güzel de dövüyordu.Neden yenildi ki İnsanlığın umudu olarak gösterilen Eren'in daha güçlü olması lazım.Açıkçası yenilmesini beklemiyordum.Mikasa Levi işbirliği şahane olacak
  • Bu olay kesin kumpas kardeşim tüm saygın askerler öldü gitti sarışın kalın kaşlı titan kesin aga Allahından bulsun pislik
  • [gg] ye ne oldu beyler ya en son 18 de kalmış bıraktılar mı çevirmeyi ben onlardan izlemeyi seviyordum.

• Levi takımına yazık oldu. Eren gibi acemi bir devin uzman bir dev karşısında kazanması beklenilemezdi zaten. Ama haftaya Mikasa-Levi vs dişi dev.
  • nasıl bölümdü öyle , soluksuz izledim
  • Okurkende duygulanmış ve heyecanlanmıştım bu bölümde, animede ise müzik apayrı bir tat kattı. Mangasını birebir yansıtıyor olmaları da ayrı bir güzellik gerçekten.

• Devleride çok güçlendirmişler yaw krital gibi bi hal alıyo falan fazla abartı.Zaten bi kaç dk da sıfırdan kol çıkartıyolar bide cristal girerse işin içine olmaz yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmin -- 1 Eylül 2013; 14:11:02 >
  • Yalnız bölümde yine kırpılmış sahne vardı(ormanı gösteriyorlardı sürekli).Bi de Titan Eren'in çizimi biraz kötüydü? Yine de vogel im kafig ile yağdırdılar
  • titan orda gözlerini kapadı bi anlık sonra erene baktı eren o an duraksadı heralde gerçek yüznüü gösterdi veya bir şey yaptı yoksa savaş devam ederdi bu arminin de dediği hep tutuyor anca onu levi mikasa yener diyodu 2 si oldu o değilde 4 bölüm felan var galbia bitmesine ayın 28 inde final bölümü tokyonun en büyük tiyatrosunda felan yönetmenleri ve çizeri ile beraber izlenebilcekmiş onun dışında bir kaç tiyatroda daha oynuycakmış(sinemada niye tiyatro yazıyodu orda bilmiyorum ) ereni guilty crown dan shu ya benzetiyorum biraz tek bana mı öyle geliyor acaba zaten müziklerin çoğunu ypaank işi guilty crownunda müziklerini yapan kişi ereninde insan hali çok kötü değil bozuk makineyle bile neler yaptığını görünce şaşırıyordu millet eğitim zamanında onun dışında kayayı kaldırmak için titana dönüşmedenn giderken de bayağı stabil ve iyi kullanıyordu fakat titan özelliğin varken yemişim insan halini mantıklı olarak ama karakterin genç olması çok iyi yansıttılar ki tecrübesizlikten çok güvendi insanlığa bunca zaman adamlar titanlardan bölge alamamış bunu sen yaptın daha yeni niye bu kadar güveniyon herkese levi dediğinde bile dönüşmesi lazımdı orda direk atlı sahnede genelde öyle yapardı klasik anime ana karakteri burda böyle olmadı şaşırttı biraz beni fakat böyle olmaması her zaman kötü sonuçlara yol veriyormuş bunuda göstermiş oldu ben bile burda ekranda yumruklarımı sıktım masaya felan vurdum orda eren mikasa levi felan neler yaşıyordur kim bilir artık şu bitch bitch diyip duruyorlar ölsün şu bitch

• Çok kaliteli bir bölümdü.Mangası ayrı zevkli animesi ayrı zevkli.Bölümün nasıl geçeceğini sonunun nasıl biteceğini bildiğim halde bu kadar keyif aldım.

Eren hala duygularını kontrol edemiyor farkındaysanız.Bu yüzden dişi titanı alt edemedi bence.Yakın dövüş tekniğini geliştirmesi gerekiyor Eren'in,yeni teknikler falan öğrenmeli.İleride öğrenmesine öğrenyor ama yeterli değil tabi.
    Bu arada herkes gibi ben de Mikasa fanıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jorji -- 1 Eylül 2013; 17:15:53 >
  • abi şu erenin elline 2 tane dev döner bıçağı versinler önüne geleni parçalasın ne gerek var yumrukla dövüşmeye
  • bugun izledigim bolumle birlikte animenin nasil kaliteli yapildigini bir kez daha anlamis oldum,her bolum film kalitesinde ve mangada bile okurken hissetmedigim duygulari animede hissettim
  • Yılın animesi budur
    Bu anime uzunmu olacak yoksa tek sezon 25-26 bölümlükmü olacak
  • Şimdilik 25 bölüm. İlerde 2. sezonun gelmesi de muhtemeldir.
  • Vay arkadaş bölüme bak be. Eren sinirlenirken ben ondan daha çok sinirlendim ha.

• Turuncu saçlı kıza acıdım ya. Çok sevimliydi. Bi de komik suratsız bir adam vardı oda iyiydi. O dişi titanı öldürmelerini çok istiyorum yazık oldu takıma. Levi çok fena baktı arkadaşlarının cesetlerini görünce belli etmiyor ama çok üzüldü bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

Turuncu saçlı kıza acıdım ya. Çok sevimliydi. Bi de komik suratsız bir adam vardı oda iyiydi. O dişi titanı öldürmelerini çok istiyorum yazık oldu takıma. Levi çok fena baktı arkadaşlarının cesetlerini görünce belli etmiyor ama çok üzüldü bence.

Aynen ha Levi acayip bozuldu orada ki gayet doğal,adam can yoldaşlarını kaybetti.O karakterlerin ölmesini hiç mi hiç beklemiyordum renk katıyorlardı animeye yazık oldu cidden.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.