Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
25
Favori
119.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

pre order bitmiş bile

Hocam Bu pre order e yabancıyım biraz. İleri ki zamanlarda tekrar açılma ihtimali varmı acaba?

22.Bölüm fena değildi

Levi dişi titanı bildiğin biçti ya baya güzeldi o sahneler.

Şehre geri döndüler bizimkiler

bakalım neler olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

quote:

pre order bitmiş bile

Hocam Bu pre order e yabancıyım biraz. İleri ki zamanlarda tekrar açılma ihtimali varmı acaba?

22.Bölüm fena değildi

bakalım neler olacak

Alıntıları Göster
    arkadaslar dişi dev kim çıkıcak
    tahmini olan varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: xtesla

arkadaslar dişi dev kim çıkıcak
    tahmini olan varmı ?

Bi sarı kız vardıya bunların ilk acemi oldukları yerde ben onu düşünüyorum keşif birliğini felanda reddetmişti ama sanki son bölümde başka biri gibiydi erkek gibi olmayadabilir bakalım
  • quote:

quote:

pre order bitmiş bile

22.Bölüm fena değildi

bakalım neler olacak

Daha pazar olmadan nerden buldun dostum? Bide akşama kadar bekliyoruz izlemek için

• quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

quote:

quote:

pre order bitmiş bile

22.Bölüm fena değildi

bakalım neler olacak

Daha pazar olmadan nerden buldun dostum? Bide akşama kadar bekliyoruz izlemek için

Alıntıları Göster
    Henüz daha 19 dayım ancak beni benden alan 3 karakter var. birincisi mikasa ackerman. kız resmen kendisini eren e adamış ve profil olarak da mükemmel bir karakter profili var. ikincisi levi ki adamın davranışları adamı farklı kılmaya yetiyor. üçüncüsü ise manyaklığın ötesine geçmiş hanji zoe. özellikle titanlar ile muhabbete girme olayı çok bomba

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaegerjaquez

Henüz daha 19 dayım ancak beni benden alan 3 karakter var. birincisi mikasa ackerman. kız resmen kendisini eren e adamış ve profil olarak da mükemmel bir karakter profili var. ikincisi levi ki adamın davranışları adamı farklı kılmaya yetiyor. üçüncüsü ise manyaklığın ötesine geçmiş hanji zoe. özellikle titanlar ile muhabbete girme olayı çok bomba

Alıntıları Göster

Mangadan ağır spoiler yedim. Irvin nasıl kaptırdı kolunu. =( Hemde birini kesti sanırsam. Çizimlerden bişey anlayamıyorum ama son chapter çok hareketli olaylar geçmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dişi_Kanarya

Mangadan ağır spoiler yedim. Irvin nasıl kaptırdı kolunu. =( Hemde birini kesti sanırsam. Çizimlerden bişey anlayamıyorum ama son chapter çok hareketli olaylar geçmiş.

Alıntıları Göster
    22. Bölüm hoşdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

22. Bölüm hoşdu

Alıntıları Göster
    bolum hostu ve fillerli olmus biraz
  • quote:

quote:

quote:

pre order bitmiş bile

22.Bölüm fena değildi

bakalım neler olacak

Hocam çok sabırsız bir insanım ben ingilizce altyazılı izledim Cumartesi akşamları saat 10-11 civarlarında çıkıyor yeni bölümleri..

Yalnız belirteyim mangayı okumadan izlerseniz bölümler daha heyecanlı oluyor. Ben 1 bölümünü mangadan okudum yine zevk aldım ama diğerlerine göre daha az bi seyir zevki sundu.. Son 3 Bölüm kaldı. 2.Sezon için nasıl bekleyeceğiz bakalım önemli olan o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 8 Eylül 2013; 12:17:18 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

pre order bitmiş bile

22.Bölüm fena değildi

bakalım neler olacak

Hocam çok sabırsız bir insanım ben ingilizce altyazılı izledim Cumartesi akşamları saat 10-11 civarlarında çıkıyor yeni bölümleri..

Yalnız belirteyim mangayı okumadan izlerseniz bölümler daha heyecanlı oluyor. Ben 1 bölümünü mangadan okudum yine zevk aldım ama diğerlerine göre daha az bi seyir zevki sundu.. Son 3 Bölüm kaldı. 2.Sezon için nasıl bekleyeceğiz bakalım önemli olan o

Alıntıları Göster
    22. bölüm güzel ve hüzünlüydü.

Levi'nin dişi devi biçtiği sahne mükemmeldi.

• Cesetlerden biri sarışın olan yere düşerken Levi fark etti. Onun dişi dev olma olasılığı yüksek gibi. Bu arada colossal ve armored titanlar da insan mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Cesetlerden biri sarışın olan yere düşerken Levi fark etti. Onun dişi dev olma olasılığı yüksek gibi. Bu arada colossal ve armored titanlar da insan mı?
    Neden bu kadar yavaş gidiyorlar? Bu kadar yavaş gittiklerine göre 2. sezon filan planlıyor olmalılar ,değil mi?

Bu arada spoilerların mangayla mı animeyle mi ilgili olduğunu da yazın, bilmeden manga bilgisi okumayalım.
  • quote:

Cesetlerden biri sarışın olan yere düşerken Levi fark etti. Onun dişi dev olma olasılığı yüksek gibi. Bu arada colossal ve armored titanlar da insan mı?

Bu sorunun cevabını gerçekten bilmek istiyor musun?

Bu arada film olsa, böyle gözükecek miş demek; Hollywood duy sesimizi!

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan)

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Çok ağır spoiler gibi duruyor izleyerek öğrensem iyi olur
    Eren in babasını da görmedik olaydan sonra. Onla ilgili de bir şey var ama bakalım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Çok ağır spoiler gibi duruyor izleyerek öğrensem iyi olur
    Eren in babasını da görmedik olaydan sonra. Onla ilgili de bir şey var ama bakalım...

Alıntıları Göster
    Levi'nin biçmeleri hariç boş bölümdü herzamanki Eren'in eziklikleri diğerlerinin ölenleri görünce üzülmesi felan fistan

• quote:

Levi'nin biçmeleri hariç boş bölümdü herzamanki Eren'in eziklikleri diğerlerinin ölenleri görünce üzülmesi felan fistan

Alıntıları Göster
    Levi gerçekten çok yetenekliymiş Bi ara Dişi Titani öldürücek sandim Mikasa karişmasaydi Öldürürdü heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gintoki Sakata

Levi gerçekten çok yetenekliymiş Bi ara Dişi Titani öldürücek sandim Mikasa karişmasaydi Öldürürdü heralde

Alıntıları Göster
    22

Bölümün sadece başı hikayeye uygundu, geri kalan kısmı sadece bölümün süresi tamamlansın diye filler yapmışlar. Koca bir haftayı yalan ettiler.

Yalnız filler falan demedi benim hanım göz yaşlarını tutamadı olanlara.

• quote:

O Düşen
    Petraydı
    hocam dikkatli bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 8 Eylül 2013; 19:47:30 >

• quote:

quote:

O Düşen
    Petraydı
    hocam dikkatli bakın

Alıntıları Göster
    Yüzbaşı Levi hakikatten övdükleri kadar var. Kimsenin bir şey yapamadığı devi lime lime etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bastille

Yüzbaşı Levi hakikatten övdükleri kadar var. Kimsenin bir şey yapamadığı devi lime lime etti.

Alıntıları Göster
    bölüm 22 filler vardı ağzımın tadı kaçtı.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.