Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
25
Favori
120.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ya yemisim fillerini. Bolum gayet guzeldi iste. Ana hikayeye ek olarak guzel yedirilmis bir bolumdu.
    Ozellikle olen sarisin kizin babasinin Levi ile konusmasi, Levi'nin ve Erwin'in halktan gelen tepkilere cevapsiz kalmalari baya duyguluydu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bastille

Yüzbaşı Levi hakikatten övdükleri kadar var. Kimsenin bir şey yapamadığı devi lime lime etti.

Beni düşündüren neden o kadar adamı öldürmeden önce devi lime lime etmediği???1!!O kadar adamla birlikte o devi kolayca öldürebilirdi.
  • bölüm aşağı yukarı kaçınca dakikaya kadar mangayla eş gitti.Okuyanlar cevaplarsa sevinirim.
  • Ben biraz animeyi ve Ereni eleştirmek istiyorum. İlk başta bi baş karakter bu kadar mı ezik olur arkadaş kararlılık diye birşey yok ne zaman birşey olsa gözleri fıldır fıldır oluyor. Ereni sadece öfkesi kontrol ediyor zeka, düşünme diye birşey yok adamda. İleride power up gibi bişiler yaparlar mı bilmiyorum ama şuan çok ezik bir konumda. Gelelim animeye konu, konsept filan herşey güzelde şu pek hoşuma gitmedi nedense Eren, Armin gibi daha önce devlerle karşılaşmış olanlar bile tekrar karşılaştıklarında ve birisi yenirken gördüklerinde dehşete kapılmaları animede sık işlenmiş animenin yarısı gerilim neredeyse, böyle olunca izleyicide bir tür psikolojik baskı oluşuyor. Hani karakterler normal karşılasa izleyicide etkilenmez. Yani insan bir süre sonra Eren gibi öfkelendiğini farkediyor. İzleyiciyi etki alanına alması olumlu karşılanabilir ama bence bununda bir sınırı vardır, animede bence bu aşırıya kaçmış. Animeye güzellik katan şeyler de Mikasa, Levi ve meraklandırması.

• Beyler bunların amacı o ilk saldırıya uğrayan köye ulaşmak değil miydi? Niye en yakın noktadan 50 metrelik duvara kadar gidip sonra duvarın üstünden devam etmediler de dağda bayırda devlere yeniliyor bunlar Ayrıca dişi dev Annie'ye çok benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge Dede -- 9 Eylül 2013; 14:22:21 >
  • fiiler olsada mangadan ayrılmıycaktır umarım ikinci sezonuda çok beklemeden yapmazlar ama yapsalar güzel olurdu bu bölüm başında gaza geldim ama ilk bi kaç dakikadan sonra ağzıma sürekli tuz tadı geldi gerçekten bayağı bi süre ağladım en sevmediğim görmek istemediğim sahnelerle doluydu( hoş seven yoktur tabiki de) bide geri yorumlarda yine mangadan spoiler vermiş birisi sağolsun o arkadaşada özellikle son dakikalarda erenin tam laf edicekken çocukları görmesi ve kızın levi yi sevdiğini bildiğimden zaten üzüntülü olmamın üstüne babasının tuz basması beni gerçekten üzdü bende ilk 20 li bölümlerde laf ediyordum bunca insan öldürüyonuz bitane taktik için diye ama insanların yorumlarını felan görünce dayanamadım saydırdım bende cehalet gerçekten çok korkunç ve hangi çağda durumda olursa olsun insanları durdurabilcek birşeymiş sıkıntı şu ki eren i ayırcaklarmış armin de titan olduğunu düşündüğümüz kızdan yardım istiycekmişo muhtemelen ereni kaçırma planı fakat olaylar iyice sarpa sarıcak bide son bölümde haftaya çıkcakmış gibi çıkarırlarsa çok sıkıntı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

bölüm aşağı yukarı kaçınca dakikaya kadar mangayla eş gitti.Okuyanlar cevaplarsa sevinirim.

Geri dönüşte devlerin konvoya saldırısı, ölen cesetlerin toplanması için yapılan duygusal tartışmalar, devler yetişecek diye ölen cesetlerin arabadan atılması gibi sahnelerin hepsi filler. Dişi titanın ağzından Ereni aldıktan sonra ki sahnede Eren at arabasında uyanıp Mikasa ile konuşuyor ve sonra ki sahne hemen şehirde keşif lejyonunun konvoy sahnesi ile devam ederek bölüm sonlanıyor mangada. Kısacası 20 dakikalık süreyi doldurmaya çalışmışlar.
  • Böyle giderse mangaya 5-6 ayda yetişecek o yüzden ara ara filler olmasında sorun yok bence. Ayrıca
    en baştaki dövüş sahnesi tüm bölüme yeterdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

Böyle giderse mangaya 5-6 ayda yetişecek o yüzden ara ara filler olmasında sorun yok bence. Ayrıca

25.bolumde bitiyor zaten , 2.sezonu kim bilir ne zaman yaparlar

• evet 25 bölüm yapıp bir yere kadar işleyecekleri için yavaş veya hızlı gitmelerinin bir anlamı yok. Keşke filler koymasalardı, zaten manga gayet detaylı ve onu iyice sadeleştirip çiziyorlardı.
  • Dün başladım bir 12 bölüm attım. Şuan ki hali ile fena değil ama daha gelişmesi lazım.
  • Bir kaç hafta önce başladım forumda yeniyim o yüzden izlediğim animelerin konuları varsa yorum atıyorum :D

Bu güzel animede knighta başladıktan sonra sıktı ya son bölmü doğru dürüst izlemedim bi amaç yok sonu nereye gitcek bilmiyoruz :D

Ama ginede güzel anime ben sevdim :D
  • İlerleyen bölümlerde beni biraz daha sardı. Şimdilik çok iyi gidiyor.
  • Gedo Mazo kullanıcısına yanıt
    Uzun zaman sonra beğenerek takip ettiğim ender animelerden biri ancak söylediğin şey kafamı karıştırmıyor değil.Titanlar konuşsa ya da daha iyi tepkiler verseler biraz daha iyi olabilirmiş gibi geliyor bana
  • 2. Sezon gelirse ne zaman gelir acaba ? İnşallah çok bekletmezler. 3 bölüm kaldı bu sezonun bitmesine çok iyi bölüm olur umarım bunlar.

• 1 yada 1,5 yıl sonra gelir en erken

• 23 Bölüm

Bölüm son saniyeleri hariç durgundu. O kadar hareketli bölümün ardından böyle durgun bir bölümün gelmesi muhtemeldi zaten.. Armin, Eren ve Mikasa Annieyi pusuya çekmeye çalıştı ama planları tutmadı Annie olaya uyandı.. Tam Annieyi yakaladılar derken Annie deve dönüştü ve orada bitti.. Fragmandan anladığım kadarıyla 24.Bölümde pek hareketli olacakmış gibi gelmedi bana muhtemelen flashbacklerle geçecek bölüm çünkü jane nasıl erenin yerine geçti onca asker nasıl toplanıp annieyi pusuyu kurdu bunların hepsi muamma.. Gerçi belkide anlatılmıştır ben yabancı izlediğim için hali hazırda türkçe çeviri olmadığı için tam anlamıyla anladığım söylenemez. Türkçesi çıksın birde öyle izleriz bakalım

Kaldı 2 Bölüm.. 2.Sezon neyle beklenir yav

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRKKuRT

quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

Böyle giderse mangaya 5-6 ayda yetişecek o yüzden ara ara filler olmasında sorun yok bence. Ayrıca

25.bolumde bitiyor zaten , 2.sezonu kim bilir ne zaman yaparlar

Genelde bitmiş serileri izlediğim için sezonlar arası çok fark olduğunu bilmiyordum. 1-2 ay ara veriyorlar sanıyordum. Öyleyse haklısın.

• 23 bolum

son sahne dısında asırı duragında

• çok durgundu
    son 2 bölüm nolcak bakalım
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.