Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
25
Favori
119.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ettim hocam:) Tüm müzikleri değil de sevilenleri istiyorum:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoşuma gitti baya dün 10 bölüm izledm :S
  • mikasa bitirdi beni arkadaş yaaa
  • Picture drama diye bölümü çıkmış.Güzeldi bence
  • Shingeki no Kyojin (Attack On Titan)
  • 20

Kim bu dişi devin içindeki kişi yav , yine tam zamanında bıraktılar . Kıza benzemiyordu sanki dişi devin içinden çıkan kişi ?
  • Önceden pazar günleri öğlene doğru çıkardı yeni bölüm hunterxhunter ile birlikte.bayağıdır akşamları çıkıyor bir sebebi var mıdır
  • yeni bölüm yine erken çıkıyor, sanırım altyazıdan bahsettin ? Kimse izlemedi mi bu arada yeni bölümü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

20

Kim bu dişi devin içindeki kişi yav , yine tam zamanında bıraktılar . Kıza benzemiyordu sanki dişi devin içinden çıkan kişi ?

hocam belli de olmaz pelerin vardı (pelerin dedim ama aklıma ilk gelen isim bu oldu) ama bende ilk erkek olarak düşündüm

• Yalnız mangada işler fena karıştı.Bu arada manganın konusu yok mu?Burada mangayı tartışıpta animecilerin keyfini kaçırmak istemem.
  • iyi olur , bildiğim kadarıyla manga konusu yok.

@Dreazz vallahi çok merak ettim , çok iyi yerde bitiriyorlar bölümü
  • Manga konusu açsak da pek yazan çıkmaz,anime konusunda bile birkaç kişi var. Ama mangayı tartışmak isteyen pm atabilir.

• Acayip merak ediyorum ama manga okumakla uzaktan yakından işim yok
  • Pazar gunu basladim animeye , simdi manga gunceline yetistim sardi beni baya fakat mangada akil tutulmasina girdim suan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRKKuRT -- 27 Ağustos 2013; 20:20:45 >
  • Bu seriyi çok abartmışlar, şu en son ortaya cıkan dişi devle birlikte deve dönüşebilen insanlar kesinleşmiş oldu ordan itibaren seri biraz düzelip ilğinçleşmeye başladı, oraya kadar kilişe bir biçimde ilerliyodu, standart bir zombi & vampir hikayesinin dev versiyonu gibisinden birseydi.

Bu gidişle eren yakalayıp kaçıracaklar gibi görünüyo, eren kaçırılınca neler ögrenicez acaba

• Eren iyice ezik moda girdi ona sinirim bozuldu. Deve dönüşmekten başka halta yaramıyor. Mikasa gibi kabiliyeti olsaydı keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Eren iyice ezik moda girdi ona sinirim bozuldu. Deve dönüşmekten başka halta yaramıyor. Mikasa gibi kabiliyeti olsaydı keşke.

Mikasa Main Chara olsaydı çok daha güzel olurdu bu seri. Ayrıca bana kalırsa çok uzattılar, bir an önce aksiyon olacaksa olsun artık.
  • başlığın shingeki no kyojin diye değişmesi gerekmiyo mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doqac.

quote:

Eren iyice ezik moda girdi ona sinirim bozuldu. Deve dönüşmekten başka halta yaramıyor. Mikasa gibi kabiliyeti olsaydı keşke.

Mikasa Main Chara olsaydı çok daha güzel olurdu bu seri. Ayrıca bana kalırsa çok uzattılar, bir an önce aksiyon olacaksa olsun artık.

Mikasanin olayi ne acaba(vucud zekasinin muthis olmasi falan)? Ayrica seride gordugum tek asyali karakter o , digerleri ve sehir ortami direk ronesans veya ortacag avrupasi zamanini andiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRKKuRT

quote:

Orijinalden alıntı: Doqac.

quote:

Mikasanin olayi ne acaba(vucud zekasinin muthis olmasi falan)? Ayrica seride gordugum tek asyali karakter o , digerleri ve sehir ortami direk ronesans veya ortacag avrupasi zamanini andiriyor

Şöyle söyleyeyim başından çok şey geçmiş bir karakter. Mikasa'ya daha fazla yer verseler hem dramında dibine vururlardı hemde daha ilgi çekici olurdu. Haa diyorsun ki nasıl bu kadar yetenekli? Orası sanırım
    Eren'i korumaya çalıştığı için
    ya da mangakanın tercihi. Fakat Railgun gibi side bir hikaye olarak da animesi çıkacak olursa kesinlikle Mikasa'nın üstüne yoğunlaşmalılar.(bence)
    Eren'i baş karakter olarak sevmememin sebebide hiç bir işe yaramaması.
    Herkes onu koruyor ama bu ezik ezik ortalıkta geziyor. Titan'a dönüştüğünde doğru düzgün kontrol bile edemiyor. Tam bir akıl yoksunu. Ve bu şekilde tüm titanları öldürecem vs vs diyor yetersiz.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.