Bildirim
Shooter [tetikçi]
Jack & Jones 12137054_Jjecorp Old Logo Sweat Hoo Kapüşonlu Uzun Kollu Regular Fit Baskılı Lacivert Erkek Sweatshirt : Jack & Jones: Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/Jones-12137054-Erkek-Sweat-Jjecorp/dp/B07C26YSDV
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ne zamanın filmi bu? -
ben pek begenmemistim acikcasi sirf amerikan propogandasiydi -
quote:
Orjinalden alıntı: Archelot
Ne zamanın filmi bu?
Yeni -
quote:
Orjinalden alıntı: Archelot
Ne zamanın filmi bu?
2007
http://www.shootermovie.com -
uzun mu?film sadece 2 saat.izleyen bi arkadasım idare eder demişti.alıp bi görmek lazım -
Valla filmi VCD de izledim filmin fragmanındaki bazı sahneler filmde yoktu mesela fragmanda uçak patlama sahnesi vardı ama filmde bunu göremedim belki DVD de vardır bilmiyorum. Film fena değil güzel.
Bu arada filmin baş rol oyuncusu tetikcimizin tecrübe ve becerileri bana Jason Bourne'u anımsattı sanki filmi daha önce izlemiş gibi oldum. Eğer "Geçmişi Olmayan Adam" , "Medusa Darbesi" Filmlerini izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Sanki Ajan Jason Bourne'nun yeteneklerini çalmışlar gibi -
bn bu filmde umdugumu bulamamıştım izlemesseniz fazla birşey kaybetmessiniz:S -
Bu filmi izlemiştim ve vaay güzel filmmiş dedim.Ama arkasından bi American History X atınca film ne demekmiş öğrendim. -
American History X bir Drama bu filmle karşılaştırmak doğru değil bence biri macera biri drama. Aynı tarzdaki filmleri karşılaştırmak gerek -
Bende 8GB'lık HD vidyosunu indirmiştim..Film müthiş, görüntü müthiş -
quote:
Orjinalden alıntı: juna1986
American History X bir Drama bu filmle karşılaştırmak doğru değil bence biri macera biri drama. Aynı tarzdaki filmleri karşılaştırmak gerek
Yok iki filmi karsılastırmıyorum ztn ama iki filmi artarda izleyince Shooter'ın papucu dama atıldı.Aslında shooter da güzel bir film ama bircok yerini tahmin ettim çok şaşırtmadı beni. -
1080p Blu-Ray release'ini çektim yarın izleyeyim. Umarım güzeldir. -
sıkılmadan falan izledimde öyle 9/10 falan bi film değil yani. kimseyi yanıltmayalım da.. -
Evet sıkılmadan izlenecek bir film kesinlikle vasatın üzerinde... -
Bu filme kötü diyen adamın Fİlm zevkinden şüphe ederim ben -
quote:
Valla filmi VCD de izledim filmin fragmanındaki bazı sahneler filmde yoktu mesela fragmanda uçak patlama sahnesi vardı ama filmde bunu göremedim belki DVD de vardır bilmiyorum. Film fena değil güzel.
Bu arada filmin baş rol oyuncusu tetikcimizin tecrübe ve becerileri bana Jason Bourne'u anımsattı sanki filmi daha önce izlemiş gibi oldum. Eğer "Geçmişi Olmayan Adam" , "Medusa Darbesi" Filmlerini izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Sanki Ajan Jason Bourne'nun yeteneklerini çalmışlar gibi
Film tamamen kopya nesini beğeniyim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juna1986 -- 14 Eylül 2007; 15:26:27 > -
bende korkarak seyrettin dün ama o kadar kötü değil hatta fena değil 10 üzerinden 6,5 7 fln ence -
HD DVD'sini indirmiştim güzeldi valla.
Ama keşke daha uzun olsaydı. -
quote:
Bu arada filmin baş rol oyuncusu tetikcimizin tecrübe ve becerileri bana Jason Bourne'u anımsattı sanki filmi daha önce izlemiş gibi oldum. Eğer "Geçmişi Olmayan Adam" , "Medusa Darbesi" Filmlerini izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Sanki Ajan Jason Bourne'nun yeteneklerini çalmışlar gibi
bi bakıma öyle. bu adamında bir sürü filmi var. italyan işi en iyi filmlerinden biri mesela.
Benzer içerikler
- mongol 2
- dabbe 4 gerçek hikayesi
- baskın 3 türkçe dublaj izle
- stargate izleme sırası
- yüzüklerin efendisi: yüzük kardeşliği extended kaç dakika
- yüzüklerin efendisi filmleri
- netflix filmleri
- en iyi gerilim filmleri
- vampir filmleri
- dc filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X