Bu filminn hdtv sini izledim bu sene izlediğim en iyi fimlerden biri oldu.
klasik bir filmdi bence..
quote:
Orjinalden alıntı: nerevar
beğenmeyenlerin fazla olması şaşırtıcı ancak güzel bir filmdi, sıkılmadan izlenebilecek bir film. bir bakın derim. filmde usa propagandası vs bişiler var ancak artık her filmde var neredeyse..
vardır doğrudur da artık bööggghhhh geldi
10/7 yeterli sanırım.izlenebilir bi aksiyon.işin içine komplo felanda girmiş güzel olmuş.
quote:
Orjinalden alıntı: augustt
Ben de geçen hafta sonu izledim. Bence kendi türü içerinde 10 üzerinden 9 alır. Elemana yapılan komplo çok mantıklı, kaçış ve aksiyon sahneleri gayet dozunda sadece dolaptan bira almak için 2 defa zorunlu olarak koltuktan kalktım. Bizde sinemalara gelmemesi ilginç olmuş, gişe yapardı.
----Spoiler olabilir----
Filmle ilgili yapılan US propagandası eleştirilerine ek olarak, tamam belli bir dozda var ancak beylik laflarla konuşan Danny Glover'ın sahtekar çıkması, Mark Wahlberg'in filmin başında 9/11 hakkındaki kitabı ve tvyi izlerken "bakalım yine ne yalanlar verecekler" demesi, Etiyopya'daki savaşta yapılan soykırım bunlar gayet gerçekçi eleştirilerdi.
-----
Film heyecan konusunda son Bourne'dan bir adım önde diyebilirim. Bourne'nın flashbackleri biraz sıkıcı olabiliyor.
kısmen katılıyorum..Filmde abartı bir amerikan propagandası yapılmıyor, ağır eleştriler mevcut.. Katılmadığım nokta puanı ..9 ne ya ..beş ..beş yeter...5
Birazcık hayal kırıklığına uğradığım filmlerden biri
bazıları süper diyo bazıları kötü diyo şimdi indirsemmi indirmesemmi kararsız kaldım?
Basit ucuz sahnelerle dolu.İndirmeye değmez.
quote:
Orjinalden alıntı: cidik
bazıları süper diyo bazıları kötü diyo şimdi indirsemmi indirmesemmi kararsız kaldım?
bende indirdim ama daha izlemedim yaw
insanları yanıltmayın
Bence gerçekten güzel ve sürükleyici.İzlemeye değer bir film
bence güseL bir FiLm İzLemek için 10 numara :
quote:
Orjinalden alıntı: Archelot
Ne zamanın filmi bu?
"2007 Yapımı"
HD DVD'sini izledim Süper Ötesi bir görüntü kalitesi var.
Zaman geçirmek için güzel bir film. Aksiyon iyi. Dört dörtlük bir film değil ama kötü bir filmde değil.
4.37gb hd-dvdrip ini indirdim ama kaliteli görüntüye rağmen filmin yarısında sıkıldım kalan yarısınıda izlemedim. download etiğim veriye yazık bir film....
güzel bir filmdi bencede güzel saçma olamyan mantıklı bir konu ve senaryo ile film. gayet güzel mantıklı film arayanlar için.
tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme