Şimdi Ara

SHOPTO DAN PS3 ALINIRMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merabalar ben ps3 almayı düsüynüyorum shopto adlı sitede 40gb kalın kasa ps3 50 euro sizce güvenilir alınabilecek bir sitemi Türkiye de ikinci elleri daha pahalı almalımıyı sizce Türkiye deki ps2 fiyatı kadar ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Shopto iyidir de 50 euroya ps3'ü nerde gördün? 200 euro civarı gidiyor orada fiyatlar? Oyunlar 50 euro zaten o fiyata satmazlar. Ya da ps2 için mi fiyat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagoleraoguzer

Merabalar ben ps3 almayı düsüynüyorum shopto adlı sitede 40gb kalın kasa ps3 50 euro sizce güvenilir alınabilecek bir sitemi Türkiye de ikinci elleri daha pahalı almalımıyı sizce Türkiye deki ps2 fiyatı kadar ?

Pre owned (faulty) diyor sanırım hatalı ne gibi bir hatası var acaba herhangi bir bilginiz varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Merabalar ben ps3 almayı düsüynüyorum shopto adlı sitede 40gb kalın kasa ps3 50 euro sizce güvenilir alınabilecek bir sitemi Türkiye de ikinci elleri daha pahalı almalımıyı sizce Türkiye deki ps2 fiyatı kadar ?

Pre owned (faulty) diyor sanırım hatalı ne gibi bir hatası var acaba herhangi bir bilginiz varmı

Faulty demek arızalı demek. Önceki sahibi bozmuş. Bence bulaşma astarı yüzünden pahalıya gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

quote:

quote:

Faulty demek arızalı demek. Önceki sahibi bozmuş. Bence bulaşma astarı yüzünden pahalıya gelebilir.

Tamam teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY PSP VEYA PS VİTA ALIYORUM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.