Bildirim
SHOPTO DAN PS3 ALINIRMI ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Shopto iyidir de 50 euroya ps3'ü nerde gördün? 200 euro civarı gidiyor orada fiyatlar? Oyunlar 50 euro zaten o fiyata satmazlar. Ya da ps2 için mi fiyat? -
quote:
Orijinalden alıntı: sagoleraoguzer
Merabalar ben ps3 almayı düsüynüyorum shopto adlı sitede 40gb kalın kasa ps3 50 euro sizce güvenilir alınabilecek bir sitemi Türkiye de ikinci elleri daha pahalı almalımıyı sizce Türkiye deki ps2 fiyatı kadar ?
Pre owned (faulty) diyor sanırım hatalı ne gibi bir hatası var acaba herhangi bir bilginiz varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Merabalar ben ps3 almayı düsüynüyorum shopto adlı sitede 40gb kalın kasa ps3 50 euro sizce güvenilir alınabilecek bir sitemi Türkiye de ikinci elleri daha pahalı almalımıyı sizce Türkiye deki ps2 fiyatı kadar ?
Pre owned (faulty) diyor sanırım hatalı ne gibi bir hatası var acaba herhangi bir bilginiz varmı
Faulty demek arızalı demek. Önceki sahibi bozmuş. Bence bulaşma astarı yüzünden pahalıya gelebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: lycantrophic
quote:
quote:
Faulty demek arızalı demek. Önceki sahibi bozmuş. Bence bulaşma astarı yüzünden pahalıya gelebilir.
Tamam teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X