Merhaba Arkadaşlar. Geçen gün shoptodan bir oyunu preorder listeme eklemiştim. kredi kartı bilgilerim sitede kayıtlı olduğu için ürün stoklara girince otomatik olarak ödemeyi almışlar. ki ben ödemeyi bekletmiştim. neyse artık olan oldu dedik. yapacak bişey yok dedim. ürünü aynı gün kargolamışlar. Royal mail First Class ile göndermişler. ben bunu takip edebilirmiyim. bana herhangi bir takip numarası göndermemişler. Nasıl takip edebilirim yada kaybolma ihtimali varmı :)
preorder olayı o şekilde çalışıyo zaten. stoğa girince çekiyo parayı gönderiyo ürünü. ve anladığım kadarıyla takipsiz göndermiş. beklemekten başka yapacağın birşey yok bu durumda. bir hafta içinde eline ulaşır muhtemel. daha erken daha geç de olabilir tabi.
ben oradan 2 kez sipariş verdim ,fiyat olarak çok iyi bir site fakat sistem olarak bence çok kötü bir sistemi var çünkü en son getirişimde yanlışlıkla 2 tane formula 2010 getirtip bir tanesini satmak için günlerce uğraşmıştım preorder yaptıysan eğer ilk olarak senin siparişin gönderilir ve benim preorder yaptıktan sonra stoklara girip gönderildiği gün cumartesi idi , o hafta içindeki perşembe günü gelmişti
Takip numarası , sipariş ettiğin ürünlerin olduğu bir bölüm var orada olması lazım ama yanlış biliyorda olabilirim
ya bana bi numara vermişler ama takip numarası olarak kullanamıyorum. royal maile girdiğimde 13 haneli olacak diyor. bana verdikleri takip no ise 10 haneli. inş. bi sorun olmazda sağsalim gelir :). ilginiz için tşk ederim.
Shipping kisminda iki tur vardir. Signed for ve not signed for. Sayet singed for isaretleyip ysklasik 2-3pound fazla oderseniz, kargonuz sahsiniz adina yollanir ve GB ile baslayan kargo takip numarasi ile gonderilir. Bu kodu siparislerim kisminda girebilirsiniz. Ve bu kod ile PTTnin resmi sitesinden an ve an takip edebilirsiniz. Bu farki ben odemek istemem derseniz de nit signed for'u isaretleyeceksiniz. Burdaki kod sadece ingiliz postasinin verdigi kod ki bu kod ile online takip edemezsiniz ve kargo sahsa ozel degil, adrese atanmis yollanir. Herhangi bir aksilikte de kargonuzu arastirmsniz zorkasir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme