Bildirim
Shot0n12 Char Tanıtımı @@@Legl Archer@@@
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Küpelerii yapabiliyorsun elf belt yerine
howling rooster +1 yap dual
Ama eme ' leri Kitlemen Gerekir -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ISpecter
Küpelerii yapabiliyorsun elf belt yerine
howling rooster +1 yap dual
Ama eme ' leri Kitlemen Gerekir
-
char hakkında yorum yapacaktım fakat, inventory de transformation Gem gördüm,
transformation Gem ile ne yapıyorsun ?
kusura bakma başlığı Shot0n12 Char Tanıtımı @@@Legl Archer@@@ diye atmşısın ama HF ciler kullanıyorlar o gemleri ts yerine ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FightMaster -- 31 Ekim 2010; 14:17:17 > -
Anti defi geçtim yakıncı değilsin de biraz resis çalış malum maglerde yakıncı değil.
Ms'ye güvenme fazla bitince yine bu resislerle kalıcaksın ortada. :( -
quote:
Orijinalden alıntı: FightMaster
kusura bakma başlığı Shot0n12 Char Tanıtımı @@@Legl Archer@@@ diye atmşısın ama HF ciler kullanıyorlar o gemleri ts yerine ?
Pvp alanında açmıyor galiba ondan legal demiş olabilir
Ayrıca resimde gözüken Magelere ayarım çok canlarını yakacam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 31 Ekim 2010; 16:11:06 > -
quote:
Orijinalden alıntı: FightMaster
eklicektim aslında sonradan vazgeçtim. expte kullanıyorum kabulümdür. ama pvp de 1 kere olsun kullanmadım. edanada olur da biri pvp bölgesinde açtıgımı görürse her türlü hakarete razıyım -
bence kötü bi karakter olmuş -
archer zevklidir iyidir ama hp ve atak çok az özellikle atak benim ardream okcumda (geçen sene vardı suan okcum yok)1719 ap vardı ki cz çarı cok daha fazla ap cıkarmalı örneğin eme cz okcusu için en kötü seçindir silver howling yada en iyi seçenek dex 16 küpedir elf belt+2 iyi gider pp değilde black dragon +3 cok iyi gider (akarada 12-13gb)hem hp hem dex veriyor okcu için cok iyidir yüzük seçimi sana kalmıs çar dengesie göre elf ring,lego yda rol yapılabilir setide 7 ye tamamlarsan çok güzel bir çar ortaya cıkar basarılar şimdiden -
3 black dragon neck elf belt 2 dual 2 howling rooster dual 1 lego lazım bu chara -
Elf +2/+3
Elf Belt +2
BDN +3
Dual Dex 16/3, paran çok bollaşınca +3 S.E düşünebilirsin. 20 dex 20 defGenel itibariyle iyi ama takı eksik, krowazlar da +7 olsa yeme yanında yat
-
Edena serverina göre itemlerin ortalama diyebilirim.Daha uğraşman gerekecek.Takılarının durumu kötü ve min. +8 ve üstü bow gerekli. -
arkadaşlar öncelikle önerileriniz için teşekkürler
ama belirtmek isterim ki bu charı gayet mütevazi bi char olarak düzmeye başladım ben. yani bende isterdim tabiki howling 2 ler lego +2ler ama işte
sırasıyla hedeflerim elf belt +2, dual howling r., daha sonra da krowazları +7 yapmak. para kastıkça toplucam bu itemleri sırayla -
quote:
Orijinalden alıntı: F-G
arkadaşlar öncelikle önerileriniz için teşekkürler
ama belirtmek isterim ki bu charı gayet mütevazi bi char olarak düzmeye başladım ben. yani bende isterdim tabiki howling 2 ler lego +2ler ama işte
sırasıyla hedeflerim elf belt +2, dual howling r., daha sonra da krowazları +7 yapmak. para kastıkça toplucam bu itemleri sırayla
yuzuk olarak sakın elf ring alıp hata yapma , ilerde old rolleri lego yaparsın. -
Adam eziq beyler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X