Şimdi Ara

show tv allah belanı vers.........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün adanada kurtlar vadisi izlenemedi neden? dizi başladı ilk sahne yayın kesildi dizi bitti yayın geri geldi bunun üzerine söylenecek tek söz show tv allah belanı versin

• yav kardesim hazır yayın kalkmısken
    ac baska knal seyret belgeselini kusunu
    bortu boceğini dimi ne var kurt hep kurt
    bosverin doga toprak hayat yasam bunla guzel seyler dimi
  • supersiniz......
  • Bunun show TV ile alaksı ne ki o sizin orada yayın yapan sebekenin sorunudur neden heryerde yayın varken orada olmasın ki?
  • kardeş... kurt murt , vadi vs.. bunlar fani şeyler ... ben de geçen gün kaynanam olur musun'u izleyemedim ama senin gibi ortalığı velveleye vermiyorum diyyy mi.
  • kaynanam oLurmusun basLadımı yaw ? KanaLD deki hani. yoksa Show dakini mi diyonuz? Benide iyice sardı he bu tur iLiskiLer
  • şov tv'dekini diyorum , bu yarışma da caner ve tülin masalına dönecek ama du bakalım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

dün adanada kurtlar vadisi izlenemedi neden? dizi başladı ilk sahne yayın kesildi dizi bitti yayın geri geldi bunun üzerine söylenecek tek söz show tv allah belanı versin

kardeş eminmisin! msn listemdeki herkes kurtlar wadisini izliyordu.. sizin orda bi sorun olmuştur...
  • oradaki vericide sorun olmuştur.

http://www.showtvnet.com/dizi/kurtlarvadisi/index.shtml buradan kacırdığın bölümü izleyebilirsin görüntü biraz kötü ama vecizeleri rahat duyarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asajj -- 10 Aralık 2004, 19:04:04 >
  • sizde bulmuşunuzda bunuyosunuz ne güzel işte kafanın dinlenmiştir

Show Tv yi tebrik ediyorum keşke bütün Türkiye'de aynı şey olsa da ortaya yeni MAFYA ÖZENTİSİ ZIPÇIKTILAR çıkmasa

Bügun çantamdan cep telefonumu çalmaya çalıştılar eminim onlarda adı geçen saçmalığın izleyicisidirler
  • ve hala devam ediyor....
  • Bu size fırsat hakkaten daha ogretici seyler izleyin mesela Unluler Çiftliği
  • quote:

Orjinalden alıntı: honestboy

Bu size fırsat hakkaten daha ogretici seyler izleyin mesela Unluler Çiftliği

• quote:

Orjinalden alıntı: etez

sizde bulmuşunuzda bunuyosunuz ne güzel işte kafanın dinlenmiştir

Show Tv yi tebrik ediyorum keşke bütün Türkiye'de aynı şey olsa da ortaya yeni MAFYA ÖZENTİSİ ZIPÇIKTILAR çıkmasa

nasıl bir mantıktır sizinkisi?o zaman rocky i izleyen kuşak boks özentisi ramboyu izleyenler savaş özentisi star trek dizisini izleyenler hayal özentisi vs vs vs.

izlemek gibi bir zorunluluğu kimsenin yoktur ama izleyenleri ZIPÇIKTI diye aşşağılama izleyenlere yapılmış en büyük saygısızlıktır.

zıpcıktılıkla sucladığın insanların izlediği bu dizi şuanda toplum tarafından en cok izlenen ve takip edilen bir dizidir.bu toplumun içinde yaşayan bir birey olduğunuzu düşünerek azınlık durumunda coğunluğu aşşağılamak yerine demokratik bir toplumun süreçi gereği izlememe hakkınızı kullanabilir fikirlerinizi belirterek eleştiri yapabilirsiniz.

gecmiş olsun diyerek yaşadığınız adi bir sucu mafya ile ilişkilendirerek bu diziye ve dolayısıyla onu izleyenlere bağlamanızı anlayamadım.

• quote:

Orjinalden alıntı: asajj

quote:

nasıl bir mantıktır sizinkisi?o zaman rocky i izleyen kuşak boks özentisi ramboyu izleyenler savaş özentisi star trek dizisini izleyenler hayal özentisi vs vs vs.

izlemek gibi bir zorunluluğu kimsenin yoktur ama izleyenleri ZIPÇIKTI diye aşşağılama izleyenlere yapılmış en büyük saygısızlıktır.

zıpcıktılıkla sucladığın insanların izlediği bu dizi şuanda toplum tarafından en cok izlenen ve takip edilen bir dizidir.bu toplumun içinde yaşayan bir birey olduğunuzu düşünerek azınlık durumunda coğunluğu aşşağılamak yerine demokratik bir toplumun süreçi gereği izlememe hakkınızı kullanabilir fikirlerinizi belirterek eleştiri yapabilirsiniz.

gecmiş olsun diyerek yaşadığınız adi bir sucu mafya ile ilişkilendirerek bu diziye ve dolayısıyla onu izleyenlere bağlamanızı anlayamadım.

Daha anlayacaksin arkadasim ama sen yada senin gibiler anladiginda gercekten isisten gecmis olacak. Birilerini gercekten tebrik etmek gerekiyor cunki seninde dedign gibi toplumumuzun cogunun izledigi dizi maalesef. O ve onun gibi sacmaliklarin izleyicisi maalesef cok cok fazla . Birileri istedigi niteliklere uygun insan yetistirmenin yolunu buldu ve yetistiriyorda. Toplum olarak deforme ediliyoruz , degerlerimiz , guzellilklerimiz herseyimiz birileri tarafindan aliniyor , bizi kendimizden uzaklastiriyorlar ve siz bunu farkedemiyorsunuz. Televizyon bagimlisi bir toplum haline getirildik ilk once, sonrada istenilen yapinin kisilere yuklenmesi olayi basladi.
    Sakin yanlis anlama arkadasim seni ve senin konumunda olanlari suclamiyorum ; sizler maalesef sartlarin kurbanlarisiniz. veee dedigin gibi ancak kucuk bir sansli azinlik kendini bu bu kulturel , ahlaki deformasyondan uzak tutabilme yetisine sahip olabildi.
    Sizleri dusunmeye davet ediyorum arkadaslar ; bir an icin bile olsa dusunun , ne oldugunu gormeye calisin . Kendiniz icin , cocuklariniz icin bir an olsun dusunun. Pasifize edilmis , degerlerinden aritilmis , aile icinde bile yeterli iletisimi kurabilme becerisini kaybetmis , toplum icinde sorunlarinin cozumunu yanlis taraflarda yanlis sekillerde aramaya yonlendirilmis , insanlar gurubu yetistiriliyor. Cocuklariniz artik sizin degil , onlari siz buyutmuyorsunuz ; onlari buyuten , buyuturken kendi dogrularini , kendi yanlislarini , kendi degerlerini onlara hergunki telkinleriyle sizden cok daha fazla ulastiran bir guc var karsinizda. Dikkatli olun lutfen !!!

• quote:

Orjinalden alıntı: subnoise

Daha anlayacaksin arkadasim ama sen yada senin gibiler anladiginda gercekten isisten gecmis olacak. Birilerini gercekten tebrik etmek gerekiyor cunki seninde dedign gibi toplumumuzun cogunun izledigi dizi maalesef. O ve onun gibi sacmaliklarin izleyicisi maalesef cok cok fazla . Birileri istedigi niteliklere uygun insan yetistirmenin yolunu buldu ve yetistiriyorda. Toplum olarak deforme ediliyoruz , degerlerimiz , guzellilklerimiz herseyimiz birileri tarafindan aliniyor , bizi kendimizden uzaklastiriyorlar ve siz bunu farkedemiyorsunuz. Televizyon bagimlisi bir toplum haline getirildik ilk once, sonrada istenilen yapinin kisilere yuklenmesi olayi basladi.
    Sakin yanlis anlama arkadasim seni ve senin konumunda olanlari suclamiyorum ; sizler maalesef sartlarin kurbanlarisiniz. veee dedigin gibi ancak kucuk bir sansli azinlik kendini bu bu kulturel , ahlaki deformasyondan uzak tutabilme yetisine sahip olabildi.
    Sizleri dusunmeye davet ediyorum arkadaslar ; bir an icin bile olsa dusunun , ne oldugunu gormeye calisin . Kendiniz icin , cocuklariniz icin bir an olsun dusunun. Pasifize edilmis , degerlerinden aritilmis , aile icinde bile yeterli iletisimi kurabilme becerisini kaybetmis , toplum icinde sorunlarinin cozumunu yanlis taraflarda yanlis sekillerde aramaya yonlendirilmis , insanlar gurubu yetistiriliyor. Cocuklariniz artik sizin degil , onlari siz buyutmuyorsunuz ; onlari buyuten , buyuturken kendi dogrularini , kendi yanlislarini , kendi degerlerini onlara hergunki telkinleriyle sizden cok daha fazla ulastiran bir guc var karsinizda. Dikkatli olun lutfen !!!

Ben burada dizinin savunduğu ideolojileri veya fikirleri savunduğumu sanmıyorum.arkadaşı eleştirme nedenim içinde yaşadığı toplumun coğunluğunu ZIPCIKTI olarak aşşağılamasıdır ama konuyu farklı yönlere cekmişsiniz.

kücük şanslı bir azınlıktan bahsetmişsiniz azınlığın şansı olabilmesi için yaşadığı ülke içinde özgürce fikirlerini ifade etmesi gerekmektedir.bizim gibi geçiş sürecindeki bir ülkede şansı azınlık kavramının var olduğuna inanmıyorum zaten teorik olarak olma ihtimalide yoktur.

bizleri düşünmeye davet etmişsiniz 312 nolu anayasa maddesi daha yeni kaldırılıp düşüncenin özgürlüğü yeni serberst bırakıldığı bir ortamda bu kadar kısa sürede insanların dilediğince düşünebilmesi, hele bu değişim alttan gelen bir istek yerine dıştan gelen bir istekle olmuşsa, mümkün değildir.zamanla kazanılan hakların farkına varıldıkca arzu ettiğiniz ilerleme kademe kademe gercekleşecektir.

şartlardan bahsetmişsiniz.ilkokuldan üniversite mezunuyetine kadar hangimiz şartların kurbanı olmadık?sizde bu kurbanlardan birisiniz bunu unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asajj -- 11 Aralık 2004, 2:52:31 >

• arkaslar daha önce deli yürek izlerdim fanatiktim o zmanlar dısarıda cok görürdüm 18-25 yas arası gencler siyah boğazlı kazak takım elbise, sert bakıslı tipler yani o diziden alınması gereken insanların ögrenmesi gereken bu değildi diye düşünüyorum biz nedense iyinin kıyafetini,tipini kötünün gücünü istiyoruz.kurtlar vadisininde bir kac bölümünü izledim simdi dısarda görüyorum cocuklar elinde oyuncak silahlarla polat,cakır vs gibi isimlerle oyun oynuyorlar ve sert bakıslı takım elbise li ağar abiler geziniyor.bu bu ülkeye yarar sağlamaz ama isteyen istediğini izlesin ama doğru olanı alsın
  • quote:

Bügun çantamdan cep telefonumu çalmaya çalıştılar eminim onlarda adı geçen saçmalığın izleyicisidirler

• quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

dün adanada kurtlar vadisi izlenemedi neden? dizi başladı ilk sahne yayın kesildi dizi bitti yayın geri geldi bunun üzerine söylenecek tek söz show tv allah belanı versin

Ne oldu?
    Neden lanet yağdırıp duruyorsun, en sevdiğin diziyi yayınlayan tv. kanalına?
    Eğer diziyi seyredebilseydin ondan ala kanal yoktu değil mi?

Bu olay, diziyi seyreden genel zihniyetten bir örnektir.
    Başka bir şey denemez.

quote:

+1

Bir zamanlar da deliyürek midir nedir? o dizi böyle etkiler yaratmıştı yurdum insanı üzerinde. Diziyi seyredip, bittikten sonra sokaklarda pardesüyü üzerine çeken gerizekalılar peydahlanırdı. Sonra işi ilerletip yol ortasında birbirlerini doğramaya başladılar. Tam kurtulduk derken kurtlar vadisi çıktı. Sonuçta yine kanlı olaylar yaşanacak diye korkuyorum.

Bu işler nabza göre şerbet muhabbetidir. Adam (kanalın rating sorumluları ya da diziden elde edilecek maddi geliri cebine indirecek olan hergele) ne yapsın, büyük bir çoğunluk böyle içeriklerde diziler (kan, şiddet, sözde delikanlılık) istiyor. Seyretmesek bile muhabbetlerine katlanmak, duymak zorunda kalıyoruz.

Sonuç olarak hiç kimsenin umrunda değil o dizileri seyrederek büyüyen ve nasıl etkilendiklerini bilemediğimiz minikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBAGCI -- 11 Aralık 2004, 18:29:38 >

• asajj kardeş ben bu diziyi izleyenlerin hepsi ZIPÇIKTIDIR demedim demem de.Herhalde adı geçen "şeyi"çok izlediğin için sinir katsayın artmış bana yan bakanın haddini bildiririm moduna giriyosun

Yazık keşke sende benim gibi Rocky Rambo izleyip sonra onlarla dalga geçebilseydin her izlediğini ciddiye almasaydın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.