Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Shure SE215 Siyah 1.5 aylık [Temiz] Satın Al 3 Haziran 2015 17:16 1 1 Shure SE215 Siyah 1.5 aylık [Temiz] http://www.sanalpazar.com/Shure-Se215-Siyah-1.5-Aylik-[temiz]__isp44646169 Yalıtım konusunda çok iyi yanınızda silahla ateş açsalar duymazsınız, aynı şekilde sesi de dışarıya vermiyor, rahat bir şekil de gözlük takabiliyorsunuz, kulağınızı ağrıtan herhangi bir çıkıntısı yok. Kulaklığı 1.5 aydır kullanıyorum ve hijyen konusunda iç kulaklık olduğu için daha bir dikkatli kullandım. Herhangi bir ses problemi yok, kırığı eziği yok. Merak ettiğiniz herhangi bir şey varsa almadan önce mesaj atınız. Kulaklığı satışa çıkarttığım için kullanmayı bıraktım. İhtiyaç fazlası olduğu için satıyorum. Üst seviye bir kulaklık.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SK hynix 8gb2rx8 DDR3 Steam+Battlenet (MW- Diablo immortal - Rdr 2 - Cyberpunk 2077)