Şimdi Ara

Shutterstock 10 Görsel Ücretsiz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
5
Favori
16.181
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: JMaharaja

Ben size dilediğiniz görseli indirip satabilirim isterseniz.
    ben şunu merak ediyorum, bu fotoların kıullanım lisansı şahsa özel mi sonradan patlar mı vs*?

bir de shutterdan kopyalayıp üzerini photoshopla temizleyip kullanan çok kişi tanıyorum onlar naıl problem yaşamıyor?
  • Alioreh kullanıcısına yanıt
    Ücretli olarak indirirseniz lisanslı indirmiş oluyorsunuz sorun olmaz istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Ama üzerini temizleme yönetimi dediğinizin zaten çözünürlüğü küçük oluyor artı bir hak iddia edemezsiniz görseli satan kişinin şikayeti durumunda çünkü malum lisanssız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • standart lisans ile görsel indirip bunu ticari firma logosu olarak kullanabiliyor muyuz acaba bilen var mı?
  • Shutterstock nerden topluyor görselleri, freelance hintli falan mı çalıştiriyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurumsal bi firmadan logo işi aldım,şimdi bu kodla indirdiğim görselleri kullanabilirim değil mi

• merhaba 10 adet ücretsiz deneme diye abone oldum 5 adet fotoğraf indirdim, şimdi yıllı abonesiniz uyarısı verip hesabımı silmiyor bunun için yazdım sonucu bekliyorum ancak ücret isterler mi ne yapmam gerekir?
  • absfr A kullanıcısına yanıt
    Zaten yazman gerekiyor. Siteden iptal edilmiyor. 1 ay dolmadı ise iptal ederler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Ücretli olarak indirirseniz lisanslı indirmiş oluyorsunuz sorun olmaz istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Ama üzerini temizleme yönetimi dediğinizin zaten çözünürlüğü küçük oluyor artı bir hak iddia edemezsiniz görseli satan kişinin şikayeti durumunda çünkü malum lisanssız.
    hocam bu sitedeki adım spencermila o üyelikte sorun var yazamadım şimdi bir sorunum var bedava olan 10 adet ücretsiz resmi indire bildim lakin 650 adet kadar daha aynı yerden resim indirmem lazım kaç kart denedi isem olmadı 750 tlik paketi alıyorum ama hata veriyor nasıl yapacagım acaba resimleri siz alsanız ben size ödemesini yapsam olurmu acaba ücreti karşılıgında siteyi pek çözemedim

şimdiden kolay gelsin
  • spencermilass kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yok artık stok maalesef. Bir sanal kart oluşturulan deneyebilirsin papara kart gibi.

• quote:

Hocam bende yok artık stok maalesef. Bir sanal kart oluşturulan deneyebilirsin papara kart gibi.
    hocam bende sanal kart yok başka bir arkadaşım size ücretini havale etse siz bana ücreti karşılıgında halledermisiniz ben ücretinide bilmiyorum sizinde işiniz görülür
  • quote:

Hocam sorması ayıp site direk cekimmi yapıyor yoksa taksit felanda yapıyormu eger siz alacaksanız ben size bir arkadaşım vasıtası ile havele yapa bilirim ücreti sizinkiside dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

Zaten yazman gerekiyor. Siteden iptal edilmiyor. 1 ay dolmadı ise iptal ederler.
    hocam siteden sanal kart olmadan yada normal hangi kartla ala biliriz teble denedim deniz bankla denedim olmadı siteden resşm alamadım taksit felanda yok herhalde sitede
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainJack

Bilgilendirme yapayım:
    "Şu anda, indirimli aylık fiyattan faydalandığınız bir yıllık plana abonesiniz. Yıllık planınızı erken iptal ederseniz erken iptal ücreti ödemeniz gerekebilir. Planınızı iptal etmek için lütfen destek ekibimizle iletişime geçin."
    Yani hemen iptal edemiyorsunuz
    hocam kaç kartla denedi isem alamadım acaba bu siteden 750 görüntü birden nasıl indire bilirim 250 dolarlık paketi almak istiyorum ama kart hata veriyor ama sanal kart denedim oda olmadı deniz bank sanal kart ile denedim yine vermedi acaba hangi kartla ala biliriz....
  • spencermilass kullanıcısına yanıt
    Hocam bankanızla görüşün konuyu. Kartla ilgili olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainJack

Hocam bankanızla görüşün konuyu. Kartla ilgili olabilir.
    görüştük sitede sorun var diyor benim merak ettigim bu siteden hangi kartlarla resim satın ala biliriz...birisi onu söylese o kartı bulup onla alacagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermilass -- 21 Nisan 2020; 13:18:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spencermilass

Hocam sorması ayıp site direk cekimmi yapıyor yoksa taksit felanda yapıyormu eger siz alacaksanız ben size bir arkadaşım vasıtası ile havele yapa bilirim ücreti sizinkiside dahil

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim teklinifiniz için öncelikle fakat bizde alımları direk şirket yapıyor hocam ya onun için ben o işlere giremiyorum bilmiyorum da hangi kartla alıyorlar maalesef. :/

Siz olmadı shutterstock TR ile iletişime geçin mail ile onlar hızlıca dönüş yapıyorlar hatta canlı chatleri de vardı yanlış hatırlamıyorsam hocam öyle garanti çözersiniz.

• Şu durumdan ötürü acık degiller herhalde cevap veren yok arıyorum temsilci cıkmıyor...
  • quote:

Teşekkür ederim teklinifiniz için öncelikle fakat bizde alımları direk şirket yapıyor hocam ya onun için ben o işlere giremiyorum bilmiyorum da hangi kartla alıyorlar maalesef. :/

Siz olmadı shutterstock TR ile iletişime geçin mail ile onlar hızlıca dönüş yapıyorlar hatta canlı chatleri de vardı yanlış hatırlamıyorsam hocam öyle garanti çözersiniz.

Alıntıları Göster
    acık degiller herhalde aradım ama
  • lan yaktın bizi para çekmiş 260 lira mail attım dün iade için geri dönmüşler iade onaylandığına dair ama para gelmedi hesaba ne kadar sürede düşer
  • arkadaşlar shutterstock müzik hesabı olup müzik indirebilecek olan var mı ? 1 tane müziğe ihtiyacım var. ödenmesini yapacağım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.