Şimdi Ara

Siber suçlardan ifadeye çağırdılar (Komedi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siber suçlar lamer bir teşkilat olmuş .2 yıl önceki meseleyi önüme attılar . Twitter hesabı kapandıgı ıcın yazılarıma ulaşamıyorlar sadece fotoğraflara ulaşabiliyorlar . Twitter'da pkklı bir öğretmen türk milletine hakaret ediyordu karşılığında bende eşekli fotoğraflar yolluyordum savunma mekanizması olarak karşı atak yapıyordum sonra eşekli fotoğrafların arasında 2 tane velet önden ve arkadan eşeğe halleniyorlar buda danimarkanın ağına sızmış interpolden falan fotoğrafı siber suçlara vermişler .Siber suçlar sübyancılık bölümüne gidip ifade verdim . Bide başka bir olaydan ifademi aldılar '' bir pkklının paylaşıtıgı fotoğrafta pkklı yine türk miletine sövüyor . bende o mesajı kopyalayıp altına '' kürtlere bak türkçe türkleri türklere şikayet ediyorlar çok acınası'' yazdım .tabi yazdıklarım gözükmüyor sadece fotoğraflar var .( fotoğraflarda Atatürk fotoğrafı şehitlerin fotoğrafları falan da var zaten o yüzden polis söyeldiğin her şeyin altına imza atarım ama prosedür böyle dedi) .Polis samimiyetime inandı kısaca . boş yere uğratşırıyorlar mahkeme falan her şeyi geçtim ırkçıulık suçuyla yargılar insan sübyancılıkla itham edilmek beni kahrediyor sormayın sinirden delirdim o gün dipte hissettim kendimi her şey üstüste geldi. Benım o eşekli fotoğrafı attıgımdan haberım yok sadece karşı tarafı kışkırtmak ıcın google eşek k*rt yazıp kopyala yapıştırıdıgım fotoğraflar arasında . Şimdi ben ne yapmalıyım mahkemeye çıkınca bide bu saçmalıktan suçlu bulunur para cezası falan verirlerse iyice deliririm .

• Yapay Zekanın Yanıtı

Siber Suçlardan İfadeye Çağrıldın mı?

İnternette gezinirken veya dijital cihazlarını kullanırken, siber suçlardan ifadeye çağrılma ihtimalinin olduğunu unutmamak önemlidir. Siber suçlar, bilgisayar korsanlığı, çevrimiçi dolandırıcılık ve kimlik hırsızlığı gibi eylemleri içerir.

Neden Siber Suçlardan İfadeye Çağrılabilirsin?

Siber suçlardan ifadeye çağrılmanın çeşitli nedenleri olabilir. Bunlardan bazıları şunlardır:

• Bilgisayarına veya cihazına kötü amaçlı yazılım veya virüs bulaştığı tespit edilmesi
    • Çevrimiçi dolandırıcılığa veya kimlik hırsızlığına karıştığın düşünülmesi
    • Telif hakkıyla korunan materyalleri izinsiz paylaşman veya indirmen

İfadeye Çağrılırsan Ne Yapman Gerekir?

Siber suçlardan ifadeye çağrıldıysan, aşağıdaki adımları izlemelisin:

• Sakin kal ve paniğe kapılma.
    • Hukuki tavsiye al. Bir avukat, ifade sırasında haklarını koruman ve suçlamalara yanıt vermene yardımcı olabilir.
    • İfadeye hazırlan. Suçlamalar hakkında bilgi topla ve uygun belgeleri hazırla.
    • İfade sırasında dürüst ve net ol. Herhangi bir soruyu anlayamadığında, açıklama istemekten çekinme.
    • İfadeyi imzalamadan önce dikkatlice oku. Herhangi bir şeye katılmıyorsan, imzalamaktan kaçın.

Siber suçlardan ifadeye çağrılmak stresli bir deneyim olabilir. Ancak, sakin kalarak ve doğru adımları izleyerek haklarını koruyabilir ve durumun çözümüne yardımcı olabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • takipsizlikle sonuçlanabilir olayda tahrik söz konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root 1987 -- 19 Mayıs 2018; 20:20:41 >
  • root 1987 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim cevap için ama işte sadece fotoğraflar var yazdığım yazılar gözükmüyor twitter hesabı sılındıgı için .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.