Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına - Heroes of the Storm (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
5.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Reghar şaman ve uther paladin bekliyorum
    diğer emsalleri gibi zorlayıcı oyun olmıcak deniliyor. maplerde görevler farklı ve amaç eğlence daha çok.
  • Ayun güzel ama bir sc2 tadında değil oyun boyunca sadece asker atlı çıkartıp birbirinize saldırdınız ne kaynak toplama var ne savunma stratejisi var savunma sadece ikitane sınırlı toplu kuleden oluşuyor.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Betaya girsede oyuna girme şansımız artsa. DotA dan sonra dota 2 yi beğenmemiştim bakalım bu aradığım tadı verebilecek mi ?
  • Güzel video teşekkürler fakat 2014 ün son çeyreğinde çıkacağına inanan var mı?
  • ilk defa moba oynamaya karar verdim umarım dota'daki gibi erken bırakmam

• ben zamanında alpha için kayıt yaptırmıştım nasip olmadı ondan sonra davetiyeler için şöyle bir durum getirdiler herhangi bir blizzard oyununa sahip olmanız gerekiyor artık hots betaya geçene kadar =)

• Süper olmuş çakma diablo 3, kıskançlık, milleti sömürmeyi ve daha çok kendine hizmet etmeyi artık şirket felsefesi haline getirmiş blizort şu oyunla dota 1 in ilk haritasında ki yaratıcılığın ve emeğin yanına bile yaklaşamadığını görüyoruz bu hesapla 20 sene sonra tabi iyi çalışırsa ilk international turnuvasını düzenleyebilir merakla bekliyorum bende

• quote:

Orijinalden alıntı: gokuba

Süper olmuş çakma diablo 3, kıskançlık, milleti sömürmeyi ve daha çok kendine hizmet etmeyi artık şirket felsefesi haline getirmiş blizort şu oyunla dota 1 in ilk haritasında ki yaratıcılığın ve emeğin yanına bile yaklaşamadığını görüyoruz bu hesapla 20 sene sonra tabi iyi çalışırsa ilk international turnuvasını düzenleyebilir merakla bekliyorum bende

Riot mu yoksa Valve fanımısın dostum?

• Dun 1 2 stream izledim oyunlar genelde cok uzun surmuyor benim hosuma gitti oynayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet fanı olduğum bir şey var vazgeçemiyorum ben gerçeklerin fanıyım

• Harika bir oyun olcak.
  • Blizzard'ın karakderlerine hakaret olmuş bu moba.
    Dota, LoL oynayan işsizler bu oyunu yücelte dursunlar. Eksileri bekliyorum...

• 11yıldır Blizzard oyunlarıyla haşır neşirim.. Katılmadığım avrupa beta alfası olmadı.. Sanırım kimi daha fazla söğüşlerlerse yada reklamanı yapabilecek insanlara gönderiyolar.. Şansa gönderdikleri az bir miktarında olduğunu düşünüyorum

• mementopolis kullanıcısına yanıt
    Lich king gibi bir karakterin oyunun en dandik karakterleri tarafından öldürülmesi benimde zoruma gidiyor
  • Hearth stonenin betasına başvurmadan hotmaile beta key gelmişti oynamamıştim bu oyun için aylardır deniyorum sitesinden güncelleme filan yapıyorum betaya girmek için key filan göndermiyorlar naz yapıyorlar

• BETA TESTS I’M INTERESTED IN

You must have at least one full version of a Blizzard Entertainment game attached to this Battle.net account in order to opt-in Diablo, StarCraft or Warcraft beta.

heroes of the strom betasına katılmak istiyorsanız yukarıyı oku bana - atan keko kimse =)

• quote:

Orijinalden alıntı: Vyn

BETA TESTS I’M INTERESTED IN

You must have at least one full version of a Blizzard Entertainment game attached to this Battle.net account in order to opt-in Diablo, StarCraft or Warcraft beta.

heroes of the strom betasına katılmak istiyorsanız yukarıyı oku bana - atan keko kimse =)

Diablo, StarCraft ve Warcraft betalarına katılmak için gerekiyor diyor işte Heroes için değil. Zaten diğer üçü seçilemezken Heroes seçilebiliyor böyle hesaplarda.

Ekleme: - yi ben atmadım tabi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokg -- 24 Temmuz 2014; 4:21:28 >
  • arkadaşlar bu acaba ücretlimi ücretsiz ise ne zaman oynayabiliriz ?
  • Oynamak isterimde invite nasil alicaz ya zora sokuyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • patch geldi bugün lvl grind olayı getirmişler millet ateşpüskürüyor :D Skill ,talent satmayı planlıyo :D Blizzard amca tabi bir anda olsun isteyen adamdan goldlada alınabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedTurkei -- 25 Temmuz 2014; 10:16:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.