Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına - Heroes of the Storm (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
5.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hacı bundan sonra böyle parası olan büyüyü çalar, varmı paranız yoksullar hee :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokuba

Hacı bundan sonra böyle parası olan büyüyü çalar, varmı paranız yoksullar hee :)

İlk defa sana katılıyorum :D Şunuda söyleyeyim gold lada alabiyosun ama amaç zaten hemen yapmak isteyen adamdan almak :P Heaa bide Zevkin Veresiyesi Olmaz...! dostum yauu bedava kim kime ne veriyor :D

Edit: Rehgar gelmiş muazzam hoşuma gitti E.T.C 2si favorim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedTurkei -- 25 Temmuz 2014; 10:07:02 >
  • Çöp oyun.Blizzard zaten hala fanboylarıyla ayakta.Onun dışında yaptığı hiç bişi güzel değil.

• Gerçekten oyun bildiğin lolun çakması olmuş çok kötü yanı var videoda dediği gibi atlar ne öyle küçücük kalmış bide kule sistemi saçma olmuş ezilen takım lanede bi şey yapamaz (lol oynamıyo)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rigby7

Çöp oyun.Blizzard zaten hala fanboylarıyla ayakta.Onun dışında yaptığı hiç bişi güzel değil.

Ahanda LoL fanboy buldum.

• Deny sistemi var mı yok mu?!Bahsedeydiniz bir zahmet...Ayrıca max level kaç?Bunun dışında build yapamamak saçmalık...Blizzarddan beklentim çoktu...Ayrıca oyunda elbiselerin böyle pahalı olması?!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dota da ks olayı sadece başlangıç seviyesinde olur. onun dışında support mantığı dota da daha yüksektir bu konuda sanki ilk defa bu oyunla geliyor gibi düşünmeleri yanlış olmuş fakat onun dışında 1 den fazla harita olması çok güzel. Diğer moba türlerinde bu olmaması eksiklikti. Onun dışında güzel oyuna benziyor ama diğer moba türü oyuncuları kendi safına çekmesi baya zor gibi görünüyor bu haliyle. Kulelerde top bitmesi çok saçma çünkü öne geçen bi takımın yenik duruma düşmesi zor gibi görünüyor. Çünkü diğer mobalarda en azından kula altı savunma yaparak geri düşen takımlar öne geçmeyi başarıyor. Bakalım betadan çıkınca oyunun nasıl olacağı daha iyi belli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BitliKene

Deny sistemi var mı yok mu?!Bahsedeydiniz bir zahmet...Ayrıca max level kaç?Bunun dışında build yapamamak saçmalık...Blizzarddan beklentim çoktu...Ayrıca oyunda elbiselerin böyle pahalı olması?!

Deny olmadığı videoda söyleniyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pastacı Fırınzade Efendi

quote:

Orijinalden alıntı: BitliKene

Deny sistemi var mı yok mu?!Bahsedeydiniz bir zahmet...Ayrıca max level kaç?Bunun dışında build yapamamak saçmalık...Blizzarddan beklentim çoktu...Ayrıca oyunda elbiselerin böyle pahalı olması?!

Deny olmadığı videoda söyleniyor zaten

Nerde diyor?

• Oyun güzel ama videodaki kızın HS'den uther demesi varya *bump*
    lore=0

• efsaneden yine efsane bir oyun..

bok atan lol bebeleri, gidip lol oynamaya devam etsiner.. hadi bakim..

• şunu öven de gördüm ya, bilzzardın ergenleri işte, bunlar diablo 3 e de süper diyen tayfa, kaale almak yersiz o yüzden.
    oyuna gelecek olursak... ne oyunu? bildiğin çöp.
  • Ergenler, fanboylar, lolcüler, çöpler... Arkadaş ne kompleksli bi topluluk şu oyun camiası. Hep bi birilerini ezme, bi laf sokma gayreti var. Sakin olup, şu yönleri güzel, şunlar kötü ya da genel oalrak iyi olmuş, çok kötü olmuş deyip bırakabilirsiniz. İlla sizin düşündüğünüz genel kabul olmak zorunda da değil, ikna etmeye çalışmayın milleti. Yorumunuzu yapıp geçin kasmayın bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

şunu öven de gördüm ya, bilzzardın ergenleri işte, bunlar diablo 3 e de süper diyen tayfa, kaale almak yersiz o yüzden.
    oyuna gelecek olursak... ne oyunu? bildiğin çöp.

Sen üye olma asla kardeş
  • Oyunda sevmediğim tek yön Blizzard'ın DotA yerine LoL'e yakın oyun yapması. Karakterleri para ile almak ve aynı karakterlerin tek oyunda olması strateji oranını düşürüp pay2win'e kaymış.
    Onun dışında Blizzard kalitesi gene ortada. Yapılan animasyonlar, modellemeler grafik kalitesinin önüne geçebiliyor. Bunu yapabilen de az firma var. WoW'da 2004 yapımı oyundur fakat yapılan çizimler, modeller, efektler oyunun grafiğinin önüne geçiyor.

Son olarak Gökhan reis Beril hanıma göre Blizzard oyunlarını daha az biliyor sanırım. Videodan anladığım kadarıyla Starcraft2 ve 1-2 el DotA attığı kanısına vardım. :)

• benim genel lvl'im 36 şu anda(max 40 zaten lvl almak çok kolay özellikle hafta sonları) hunter(valla) ile takılıyorum lvl 9um(karater lvl). oyun dota dan ve lol dan farklı artifact getirdiler sonra baktılar olmuyor geri kaldırdılar oyunda deny yok item yok xp takım içinde tüm oyuncular için aynı genelde birlikte gezip hero kesmek daha avantajlı
  • Ulen hay mobanıza sizin bee yeter bu mobalar yüzünden adam gibi mmo veya diğer tarz gelişmiş oyun çıkarmıyor artık yapımcılar.

Kısa yoldan malı götürme derdinde hepsi.

Blizzard sadece ve sadece 10 yıl önce çıkarttığı oyunlar sayesinde parayı götürüyor hiç bir yeni çıkarttığı şey adam gibi tutmadı. Adamlar bir warcraft yaptı ve onun üzerinden götürüyor işi yıllardır.

lol dota felan ne bileyim bu tip oyunlardan gına geldi artık.

bunların içinden sadece Smite'a saygım var çünkü tps ve farklı oynayış imkanı sunuyor.

İçimiz dışımız moba oldu hala daha her allahın günü yeni moba çıkıyor küfür edicem kurallar engelliyor aşırı kızıyorum bu moba fanboyluğuna.
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    hocam moba konusunda haklısınız yani yeter artık bıktık , ama hearthstone oyunu gayette tuttu naxxramas paketi de gelince daha bi eğlenceli oldu diye düşünüyorum
  • Hiç değilse lol gibi kafadan sallana karakterler yerine hikayesi olan karakterlerle oynayacağız keşke ücretli bir oyun olsaydı şimdi blizz ücretsiz olunca nerden para alıcağını şaşırır artık oyundaki herşeye para istemezler umarım

• Oyunu aşağı yukarı 1aydır oynuyorum wow 5-6 önce bırakmıştım hiçte bakmadım oyuna giriş izni verdiler mi diye birgün bir bakayım dedim hesaba oyuna girişim varmış oyun cidden çok güzel yapıya sahip alpha olduğu için bir sürü sistem gelip kaldırılıyor ama oyunda diğer mobalardan daha fazla zevk alıyorum zaten oyun yapılış amacı 20dk oyna çık zevk al olayıdı ;)...Blizzard evreni falanda ayrı motivasyonu var tabi bir konu ve hikaye üzerine heroları bilmek. 6yıl dota1-2 oynamış 1-2 yılda lol oynamış biri olarak diyebilirim ki on numara yapmış blizzard açılana kadar daha iyi olacağını düşünüyorum oyunun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.