Şimdi Ara

Sıcak 4K Vestel 55ub6300 1975 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aileme vestel 55ub6300 sipariş ettim. Bu ürünün özellikleri ve anakartıyla ilgili bilgisi olan var mı. Sıkıntı çıkarır mı ilerde. Hangi marka panel kullanıyordur. Bu arada tv bana GITTIGIDIYOR indirimiyle 1975 TL ye geldi. Üstüne de 50 TL Word puan geldi. Sıcak sayılabilir

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/vestel-55ub6300-55-139-ekran-led-tv-296910863

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sipariş ulaştı mı ? Tavsiye eder misiniz?
  • Ben de aynı televizyondan aynı rakama sipariş verdim. Kısa da olsa bir değerlendirme yaparsanız sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReJim

Ben de aynı televizyondan aynı rakama sipariş verdim. Kısa da olsa bir değerlendirme yaparsanız sevinirim.

Ub8300 konusuna yazmıştım. Burayada alıntı yapayım.
    quote:

55Ub6300'ü ps4 pro'da bugün test ettim. Ub6300 modelini merak edenler için, soylim.

4k 60 hz, 2160p full rgb modunda çalışıyor. Hdr desteği yok. Renk canlılığı orta düzeyde diyebilirim. Fifa 17'de gayet akıcı bir deneyim sundu. Topun hareketi, hızlı geçişler göze batmıyor. İnternet önemli değil , sadece pro'da oyun oynayacam, ekranda büyük ve ucuz olsun diyenler için biçilmiş kaftan diyebilirim.
  • İyi günler tv'yi kullanıyorsanız yorumlarınızı alabilir miyim? Görüntü kalitesi, görüntü akışı nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.