Günsan Online İndirimleri
-
-
Wifi prizini tavsiye etmem.
Evde yanında kullanacaksanız iyi güzel iş görür ama uzaktan kullanacaksanız yarı yolda bırakır sizi.
Uzaktan mobil ile tuya üzerinden bağlantı sağladığımda bir anda bağlantı gitti, derindondurucu bağlı olduğu için mecbur 20km yolu geri dönmek zorunda kaldım, 40km yol boşa gittim. Ürünü de zaten 150tl civarına almıştım ki ilk seferde yarı yolda bıraktı.
Çıkar ak ile düzelmiyor, hesaptan ilip tekrar bağlantı sağlamak lazım. Özellik olarak fiyatına göre güzel özelliği var, tuya ile uyumlu olması zaten güzel. Anlık tüketimi ve şebeke gerilimini gösteriyor.
Ama ağ bağlantısı kesilince hiçbir şekilde program çalışmıyor. Modemi açıp kapatırım dedim, kapanınca 1 dakika sonra açıl komutu verdim, kapattım ama açılmadı, çünkü kendi hafızası yok ki tuya bağlantısı kesilince komutu uygulayamadı.
Son olarak evde aynı ağ üzerinde kullanacaksanız iş görür, ama uzaktan kontrol için tavsiye etmem.
-
Bendede var aynısı aynı Wi-Fiye bağlı olmayınca işlem yaptırtmıyor bende memnun değilim sizin gibi . Ağustosta n11 den 200 tl idi uç uç kuponla daha uyguna almıştım fiyatı fazla yükselmiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben birini 137 ye birini 168 e aldım. Dediğim gibi ev içinde kullanım için iyi, ama uzaktan sıkıntılı işte.
Asıl amacım bu kışın ısıtıcı kullanmaktı, onda da işimi görecek, diğer amacım da enerji sarfiyatını ölçmekti onda da işimi görüyor.
Bu huyun bilsem makine takıp gitmezdim, boşa bir ürün parası boşa gitti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X