Şimdi Ara

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI? (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
9
Favori
28.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI?

(En Son Oy Tarihi: 2.6.2017)
Giriş
  • Sadece sıcak fırsatlar değil, birçok bölümde bu tarz kurallar uygulanmalıdır. Hatta sitenin genelinde "TC Kimlik Numarası zorunluluğu" da getirilmelidir. Çoğu sorunun önüne geçmek için.

En basit anlatımla; internet üzerinden bir alışverişte bile TC Kimlik Numaramızı veriyoruz. Burası için verilmesi çok abes karşılanmamalı ?

Değişmesi gereken çok şey varda, her zaman bir şekilde üzerlerinin kapatılması maalesef ki acı gerçekler olsa gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllardır üyeyim,ama mesaj sayım yok.hergün ziyaret ediyorum siteyi.madem öyle hergün olur olmadık şeylere mesaj atarım artık.en iyisi ziyaretçilere kapatılması.
  • 1. seçenek kesinlikle destekliyorum
  • kesinlikle katılıyorum benzer bir durum amazon kara cuma indirimlerinde yaşandı kulaklıkları alıp alıp sahibinden sanalpazar gibi yerlerde satıp, türk kullanıcıları amazona kötü gösterenler vardı
  • Bugüne kadar olmaması büyük bir eksiklikti. Üyelik tarihi ve rütbesiyle kapatılabilinir

• Yönetimin işine gelmezEn azından link gizlenebilir.

• Sıcak fırsatlarda bir çok şey değişmesi gerekiyor fakat bu dedikleriniz çözüm değil ayrımcılık olur.
  • Dışarı kapatılsın ama rütbe ayrımcılığı olmasın.

• Burada yapılacak duzenleme forumun kullanım oranını azaltır buda istenmez
    Forum yonetimi reyting pesınde oldugu için bolumu duzenleyici hicbir uygulamayı yapmaz.
    haydi simdi dagılın naşş naaşşşş
  • Mantikli gorunuyor aslinda ama troll mesaj kasmasınlar.. Boylece her isteyen dh ölücüsü olamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcak fırsatların, üye olmayanlara kapatılması, forumun reklam gelirlerinin ve kliklerin büyük çoğunluğunu oluşturduğu için söz konusu bile olabileceğini sanmıyorum. Onun yerine hibrit bir çözüm bulunabilir. Açılan konular belirli bir süre, mesela 60 dakika süre ile sadece üyeler tarafından ve belirli bir rütbe üstü tarafından görüntülenebilir. Sonrasında normal şekilde diğer ziyaretçiler de konuyu takip edip içeriği okuyabilir. Bunun da yan etkileri olsa da yine de daha iyi bir fırsat eşitliği sağlayacağını düşünüyorum. Teknik olarak da yapılabilir.
  • uyelik tarihine gore olmasini desteklerim diger turlu mantikli olmaz
  • en az 10 yıllık üyeler faydalansın...
  • Herkes mesaj sayısına takılmış ama zamanında bölümü sömüren Tuvnera da Yarbay seviyesindeydi...
  • Olmaz öyle şey dışarda marketten alışveriş yaparken, sen eski sen yeni üyesin diye ayırım yapıyolar mı? Sende paranla alıyosun o da parasıyla alıyor.
    Donanım Haber havuzu gibi bi'şey olabilir. Alıcı parayı oraya aktarır, satıcı ürünü alınca onaylar.
    Yoksada güvenip güvenmemek satıcıya kalmış.

• Misafirlere kapatılabilir ama diğer şıklarının uygulanacağını düşünmüyorum.
  • çözümü biraz zor bir konu...
  • fbişey yapmaya çalışıosunuz da bişey yapılması imkansız, belki popülerde gösterilmez o olabilir

rütbeli, ya da eski üyenin sömürücü olmadığı, ya da yeni üyenin bi fırsatı yazmayacağını nereden bileceksiniz?

ha bence paylaşmayın, babanızın hayrı mı var, site sahibi zengin oluyor, ya da whatsapp grubu kurun arkadaşlar arasında paylaşsın
  • bence 250 altına kapatılsın
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.